Založ si blog

Vstúpim do KSS

… jedinej strany, ktorá má v súčasnosti poctivých členov. Vypliešťate oči, však ?

Ako som dospel k rozhódnutiu ? Pomerne komplikovane. Chcel som sa zapojiť do verejného života. Ako nezávislý kandidát nemá šancu, vzhľadom na stále platný volebný zákon z dielne Veľkého Vlada. Všetci síce kedysi pindali, že ho okamžite zmenia, ale poznáte to – reči sa hovoria a chlieb sa je. Napokon – dnes im tento právny paškvil celkom vyhovuje.

Takže, ak chcete byť nezávislým poslancom, musíte sa pricucnúť na kandidátku nejakej strany a teda byť závislý na tom, či vás prijme. Potom vás v prípade akceptovania prasknú na nejaké nezvoliteľné miesto a vy musíte naháňať preferencie. Skvelé, nie ?

A tak som si povedal, že skúsim vstúpiť do niečoho … najprv som skúmal strany, ktoré majú šancu na účasť v parlamente a vláde. Podmienkou je, aby v nich neboli rôzni klamári, špekulanti a kariéristi, či ľudia, ktorí škodili Slovákom počas minulých období. Smola. pri týchto kritériách sotva prešla SaS, ostatných ani nebudem spomínať. Lenže, SaS nemá skoro žiadnu šancu vyhrať voľby, čo by mohlo znamenať účasť na veciach verejných jedine v prípade, že sa spojí s ostatnými stranami. A pri predstave, že by som sedel v jednej lavici s Miklošom, Dzurindom či Hrušovským ma chytá zhnusenie. Takže … SaS nehrozí.

Čo teraz ? Ako byť so slušnými ľuďmi, ktorí aj veria myšlienkam vlastnej strany ? Takých nájdem len v jedinej strane – KSS. Strana bež šancí na vládu, s minimálnou šancou do parlamentu, takže rôzne príživnícke hnidy ju už dávno opustili, a ostali len tí, čo veria jej ideálom. Nenájdem tam dokonca ani milionárov z večera do rána … nie je to skvelé ? Teda – až na jednu maličkosť – na správu vecí verejných môžem zabudnúť, žiadna šanca.

Však viete, ako to na Slovensku chodí – ľudia radšej volia zlodejov, ktorí sľubujú, že už nebudú kradnúť … ako ľudí, ktorým niekto vytýka hriechy spred štvrťstoročia, kedy mnohí z nich ani nevedeli, čo je politika. Čo už … ako hovoria Slováci, je normálne, že v politike sa klame a kradne. Len mi nejde do hlavy, prečo potom papuľovali v novembri 89 … však im klamstvá a zlodeji nevadia.

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Polícia / Policajná páska / Policajné auto /

Hádka dvoch mužov v obci Dlhá nad Váhom sa skončila vraždou

25.04.2024 11:28

Motív a všetky okolnosti prípadu sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Český predseda vlády Petr Fiala.

Ďalší odchod z Fialovej vlády: končí ministerka pre vedu a výskum

25.04.2024 11:07

Ministerka pre vedu a výskum nemala vlastné ministerstvo, ale len úrad s niekoľkými zamestnancami.

France Moulin Rouge

Ostalo len LIN ROUGE. Vrtuľa legendárneho mlyna na streche parížskeho kabaretu sa zrútila

25.04.2024 09:29

Svetoznámy kabaret je jednou z tamojších najnavštevovanejších turistických atrakcií.

izrael, hamas, zbrane

Hamas zloží zbrane, ak vznikne palestínsky štát, povedal predstaviteľ hnutia

25.04.2024 09:16

Hnutie Hamas vládne od roku 2007 v Pásme Gazy.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9463696x
Priemerná čítanosť článkov: 3871x

Autor blogu