Založ si blog

Soudruzi a soudružky, kdo dostane do držky ?

Môžete sa rozhodnúť – medzi politikom, ktorý pre vás neurobí nič a platu sa vzdáva v prospech charity, aby si urobil promo a mohol sedieť na vreci s peniazmi, a v dvoch funkciách … alebo oficiálnym extrémistom, pred ktorým sa všetci trasú, hoci siaha na symbolickú funkciu. Čo si vyberiete – kraj bez župana, alebo župana v hniezde hadov ?

Neviem, ale podľa mňa v tejto krajine vládnu len extrémisti, a za nimi bujnie korporátny fašizmus. V niekdajšej firme sme kedysi chceli do výberového konania podľa požiadaviek samosprávy, ale vedľajší zdroj nám povedal, že škoda času a peňazí – nemáme správnu farbu spodkov, a hlavne nemáme na politikov také páky, ako miliardári z chatrčí. Politika je všade vo svete založená na tom, čo máte a hlavne – na koho. Ako kedysi povedal jeden miliardár, Amerika vymyslela skvelý recept na vládnutie – niekomu stačí postavenie, inému krásna milenka, ďalšiemu peniaze … a niekto si povedať nedá, takže tomu stačí aj kus olova … napríklad do hlavy. Veľa by o tom vedel rozprávať kennedyovský klan. Hoci … ani oni nemali práve najčistejšie ručičky, a možno sa niekomu len predražila podpora odborov pod správou v mafie. Ktovie …

No … čo, komu dáme do držky, panstvo ? Mesjé Maňka rázne odmieta fašizmus, ako sa ráčil vyjadriť. Zrejme by potreboval navštíviť očného lekára, lebo light forma fašizmu tu vládne už roky – dnes sa síce ľudia nechodia „rekreovať“ do táborov s ostnatým plotom a vlčiakmi, ale mnohí už žerú pomyje, alebo psie konzervy … veru, aj takých poznám. Diabol Kotleba nemá rád Cigáňov,chcelo by to napraviť jeho kompas – mne nevadia Cigáni, ale skôr gadžovia, ktorí si z rozdávania peňazí urobili riešenie rómskej otázky. Mimochodom, nedávno mi chcel dať jeden Cigáň po pysku, lebo som ho zaradil medzi – Rómov.

Skúšali ste variť sľuby ? Ja hej, ale hrniec bol prázdny aj po niekoľkých hodinách a jesť sa to akosi nedalo. Takže – sľuby si môžu všetci strčiť do prdele, nemienim hladovať. Na druhej strane, ak budem hlasovať za Kotlebu, aj tak pre mňa nič neurobí,lebo aj v prípade úspechu bude medzi hadmi. Lenže …

… v prípade Kotlebovho úspechu dostane vládnuca kleptokracia takú facku, že opadá aj lístie z dubov. A šok sa má vraj liečiť šokom … až po prípadnom neúspechu nasleduje exekúcia. Takže ?

Soudruzi a soudružky – dajme im do držky … nech vedia, že aj divé zviera nehryzie ruku, ktorá ho kŕmi.

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Kandidatúra A. Danka je drzosťou najhrubšieho zrna

21.01.2024

A len potvrdzuje, že úrad prezidenta je zbytočný.Namiesto osobností máme ponuku politických pobehajov. Čo neplatí len o Dankovi.Všimol si napríklad Korčok,ako vyzerá žiadosť o vstup na územie nášho „spojenca“ USA ? Američania cestujú na Slovensko bez obmedzení, Slováci pri ceste do USA musia súhlasiť so stratou práva na ochranu osobných údajov a zdieľaním [...]

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Babiš, Pavel

Politológ: Pavel asi Korčoka nepodporí, Babiš chváli Pellegriniho, ale cieli na vlastných voličov

29.03.2024 06:00

Ako vyzerajú vzťahy Česka a Slovenska pred prezidentskými voľbami? Pre Pravdu to vysvetlil český politológ Josef Mlejnek.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,444
Celková čítanosť: 9432896x
Priemerná čítanosť článkov: 3860x

Autor blogu