Založ si blog

Plamene inkvizície

Ktosi mi tvrdil, že aj dnes existuje inkvizícia, hlavne v prípadoch, že sa dotknete svojím príspevkom niektorých ľudí. Je to pravda, dnes som to zistil. Z blogu zmizol celý článok …

Nevadí. Trafená hus zagágala (R.I.P. dvom mojím kritikom, ktorí skončili podobne, lebo si dovolili reagovať na istého špekulanta, ktorý sa trvale ukájal pod mojími príspevkami). Takže som sa v podstate nemýlil, že najviac nadávajú na minulú éru prezlečení komunisti. Či skôr ľudia, ktorí sa vtedy medzi komunistov votreli, aby získali nejaké výhody – a mnohí z nich nadávajú len preto, že do štátostrany vstúpili neskoro (a nič nezískali), alebo ich odmietli (lebo ich tuposť bola neprehliadnuteľná), prípadne zo strany vyleteli, lebo to so svojou iniciatívou prehnali.

Ako som spomenul, dvaja moji kritici (aj keď všetko nekritizovali a neraz sa ma zastali) vyleteli z diskusií a dostali obmedzenia, lebo si dovolili poukázať na niekoho trápne lži. Ľudovo povedané – objektívni demokrati ich bomzli, lebo sa cítili urazení poukázaním na svoje pokrytectvo, a keďže nezabudli na nacvičené praktiky z čias minulých, len ich oprášili. Oukej, aj tak sa dá … povedal by klasik, ktorý kedysi liezol konča chrbtovej kosti (kde chrbát stráca svoje poctivé meno) predstaviteľom Sojuzu, a dnes to predvádza v zmenenom obsadení – pri predstaviteľoch teroristickej demokracie č. 1 – USA. Je to jeho vec a hlavne predstava slobody slova či názoru.

Pred posledným voľbami padla otázka, do akej strany by som vstúpil, ak by som chcel robiť politiku. Vŕtalo mi to hlavou, ale dnes to už viem presne – vstúpil by som do KSS. Je to úplne bezvýznamná strana v súčasnej dobe, ktorá ma však jednu výhodu – je úplne očistená od prezliekačov kabátov a kariéristov, keďže jej šance na pobyt v parlamente či vláde sú prakticky nulové. A tak sú v nej len ľudia, ktorí sa môžu pochváliť nevídaným luxusom na dnešnú dobu – veria myšlienke, na ktorej stojí samotná strana, a dokonca si môžu povedať svoj názor bez ohľadu na jej vedenie.

R.I.P. – slovenská demokracia …. umrela si už dávno a posledný klinec do rakvy ti zatĺkli tí, čo majú plné ústa slobody, ale len dovtedy, kým všetci nadávajú kolektívne a správnym smerom.

Apropó – myslíte, že úbožiaci, ktorí opreteky štekajú na minulosť, sú zárukou pokroku ? Omyl, títo ľudia sprevádzajú ľudstvo od nepamäti a vždy boli brzdou pokroku, lebo zásadne spievali pesničku tých, čo im vedeli dať moc a peniaze. Kedysi pribíjali na kríže, neskôr upaľovali, v minulom storočí vešali… a dnes horlivo udávajú, ak je ich sloboda falošného štekania dotknutá poukázaním na ich skutočné pohnútky. Tí by svojimi rečami zabrzdili aj pohyb v Slnečnej sústave.

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

parlament

Poslanci riešili zmeny v zložení výborov, čaká ich aj hodina otázok

18.04.2024 11:20

Dôvodom je nastúpenie nových poslancov do parlamentu.

Boris Beňa

Šutaj Eštok: Beňu v Kongu zadržali podľa informácii zo SIS pre podozrenie zo špionáže

18.04.2024 10:50

V roku 2021 bol Beňa odsúdený na trojročný trest s podmienečným odkladom na päť rokov.

CDC-Gathany-Aedes-albopictus-1  1

Invázneho ázijskeho komára prvýkrát potvrdili v Košiciach

18.04.2024 10:38

Ide o pomerne veľkého komára a potenciálneho prenášača vírusov vrátane vírusu západonílskej horúčky.

Constanta, NATO, protivzdušná obrana, Rumunsko, vojaci, Mihail Kogalniceanu

Nové letecké dráhy aj škôlky. Sto kilometrov od Ukrajiny rastie najväčšia základňa NATO

18.04.2024 10:35

Rumunsko v posledných rokoch masívne investovalo do obrany.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9454090x
Priemerná čítanosť článkov: 3867x

Autor blogu