Založ si blog

Fialová krava, červený katolík a iné „zázraky“

Nie je žiadnou výnimkou, ak niektoré deti zahlásia, že kravička je fialová … keďže aj Milka je fialová. Sú to však deti, takže by sme to mali brať s rezervou. Skôr by sme sa mali zamyslieť nad hlupákom, ktorý splodil šibnutú reklamu, úplne odtrhnutú od reality. Nemôžeme sa však diviť popleteným deťom, keď aj dospelí začínajú – pliesť dve na tri.

A tak nám pribudol nový úkaz – katolík s červenou knižkou, ktorý len náhodou utrúsil, že je ateistom – v jednej prihláške. Vraj to nemáme riešiť, nestojí to za zmienku … utrúsil niekde inde, podráždený novinármi, ktorí ho prichytili pri klamstve. Ktovie … ak ľudia zatierajú svoju minulosť slaboduchými výrokmi, pôsobia dojmom, že sa za niečo hanbia.

Bol som iskrička, pionier, i zväzák – aj keď to posledné viac na papieri, než reálne. Ale bol som a nehanbím sa za to, nemám na to žiadny dôvod. Otázkou je, prečo sa niekto hanbí za svoje členstvo v strane, či dokonca popiera aj fakty, zachytené na papieri. Rovnakou otázkou je, či si vôbec zaslúži, aby bol kandidátom na prezidenta. Nehovoriac o prípadnom zverení tejto funkcie.

Žiaľ v súčasnej dobe tvoria spoločenskú „elitu“ práve chameleóni. Ľudia, ktorí menia presvedčenie na počkanie a podľa vlastnej potreby. Šašovia, ktorí pre pobavenie skutočných pánov urobia čokoľvek – pokojne budú stáť na hlave a tvrdiť, že je to pohodlnejšia forma života. A nerobím si ilúzie o tom, čoho všetkého by boli pre získanie moci a postavenia schopní. Zrejme by dokázali aj zmeniť sexuálnu orientáciu.

Veru, dejú sa rôzne zázraky. Niekedy si hovorím, že volanie “ Máme holé ruce “ bolo omylom, a malo sa skôr ozývať “ Máme hole v ruce “ … dnes by bolo zrejme úplne inak.

V jednom som si však istý – ak budeme podporovať fialové kravy, červených katolíkov či spitých a zhulených disidentov, nedostaneme sa nikde.

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

sneh, bratislava, sneženie

SHMÚ upozorňuje na sneženie na severnom Slovensku

24.04.2024 14:21

Meteorológovia vydali výstrahu prvého stupňa.

Londýn, kôň, splašené kone, Household Cavalry, britská vojenská jednotka

Londýnom sa preháňali splašené vojenské kone. Skrotila ich až armáda, hlásia ranených

24.04.2024 14:02

Jeho kôň vrážal do áut neďaleko Buckinghamského paláca.

Russia Military Official Arrest

Putinovho generála asi kŕmili úplatkami, jeho žena žila v luxuse. Je to predzvesť konca ministra obrany?

24.04.2024 14:00

Námestníkovi šéfa rezortu obrany hrozí až 15 rokov väzenia. Prečo šéf Kremľa umožnil zatknúť jedného z najvplyvnejších predstaviteľov ozbrojených síl?

Atény / Sahara / Prach / Akropola /

Atény sa opäť zafarbili do oranžova, prach zo Sahary pohltil aj Akropolu

24.04.2024 13:43

Meteorológ Kostas Laguvardos výhľad z jednej meteorologickej stanice prirovnal k pohľadu na Mars.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9461876x
Priemerná čítanosť článkov: 3870x

Autor blogu