Založ si blog

Odkaz z Bruselu : “ Váš názor nás nezaujíma „

Brusel pripravuje zmrazenie rôznych aktív Ruska a potichu sa šepká o tom, že by mohol siahnuť aj na majetok súkromných osôb. Všetko v mene schválenia teroristického prevratu na Ukrajine, ktorého cieľom bolo presne to isté, čo nedávno položilo vládu I. Radičovej na Slovensku – naplnenie plánu a požiadaviek bruselskej verchušky. V slovenskom prípade išlo o schválenie eurovalu, teda fondu na krytie strát, spôsobených zločinmi bankárov a politikov. V ukrajinskom prípade išlo o zvrátenie rozhodnutia legitímneho prezidenta krajiny, ktorý dal prednosť reálnej pomoci namiesto sľubov.

Je to jasný odkaz Bruselu pre všetkých členov únie :

“ Buď budete robiť to, čo požadujeme, alebo vás k tomu prinútime …“

Mali by sme sa nad tým zamyslieť a konať. Skúsme sa zamyslieť aj nad slovami slovenských politikov o tom, že naša krajina neprežije bez financií z Bruselu. Čo nám tým vlastne hovoria ? Ak krajina nedokáže prežiť bez milodarov, znamená to, že je chudobná, zničená … a v prípade Slovenska aj rozkradnutá. Pretože Slovensko je krajinou v strede Európy, ktorá nezačínala od bodu nula, a mala majetok i potenciál.

Zadržanie ruského oligarchu vo Viedni, ako aj možná žiadosť USA o jeho vydanie sú tiež dôkazom šliapania po všetkých právnych normách – a dopúšťa sa ich členská krajina únie pod vedením bruselskej verchušky. Skúste si len predstaviť, aký cirkus by sa strhol, ak by niektorá krajina zadržala amerického občana a uvažovala o jeho vydaní – napríklad Iránu. Alebo si spomeňte na cirkus okolo Američanky, ktorá bola podozrivá z vraždy v Taliansku.

B. Obama je podľa amerických médií najpopulárnejším a najsilnejším politikom sveta. Ak je taký populárny, prečo musí cestovať v pancierovej limuzíne, a chodiť so zástupom policajtov ? Oficiálne kruhy v USA tvrdia, že jeho bezpečnosť by mohli ohroziť rôzni fanatici a teroristi.

Za fanatikov a teroristov označoval svojho času A. Hitler príslušníkov odboja v rôznych krajinách, ktorí bojovali proti nemeckej okupácii. Ľudí, na ktorých rôzne nemecké policajné a vojenské zložky poľovali ako na zajace. Ľudí, ktorým fašisti vyvraždili alebo mučili rodiny, priateľov a známych … či ich odvážali do koncentrákov, kde končili v plynových komorách. V čom je rozdiel medzi praktikami fašistického režimu A. Hitlera a vraždením nevinných dronmi na príkaz z Bieleho domu ?

Zhrňme si fakty –

  • únia nesúhlasí so snahou Baskov o naplnenie práva na sebaurčenie
  • rovnako nesúhlasí aj so snahou Škótov o odtrhnutie od Veľkej Británie
  • podobné snahy jej vadia aj v prípade Írska (snaha o zjednotenie krajiny)
  • odmieta referendum na Kryme
  • dodnes nekonala v prípade Kurdov a naplnenia sľubov o autonómii
  • dodnes toleruje zločinnú politiku Izraela na palestínskych územiach

Ale na druhej strane plne podporila vznik druhého albánskeho štátu – kráľovstva drog a zločinu v Kosove.

____________________________________

Byť slobodným demokratom len vtedy, ak plníme predstavy Bruselu o slobode a demokracii, to znamená len jedno

SME OTROCI

a naše potreby a názory nikoho nezaujímajú. Položte si jednoduchú otázku – prečo sa nad majetkom ruských oligarchov pohoršujú ľudia, ktorí tu roky blokovali prijatie zákona o preukazovaní pôvodu majetku, a nakoniec prijali právny paškvil, ktorý nič a nikdy nebude riešiť ?

Prípadné zablokovanie majetku ruských oligarchov v Európe má jediný cieľ – vytvoriť základy na prevrat v Rusku, teda zvrhnutie legitímnej vlády, ktorú si Rusi zvolili. Ten istý cieľ, ktorý mali dosiahnuť vagabundi na kyjevskom Majdane, čo sa zjavne nepodarilo.

Zlaté kľučky na toalete, zlatá miska pre psa … „šokujúce“ zábery z domu prezidenta Janukovyča. Videli ste už niekedy majetok slovenských politikov, alebo politikov únie ? Nerobte si ilúzie, možno nemajú zlaté kľučky či hajzlové misy, ale stačí sa pozrieť na ich oblečenie a doplnky … a viete, na čom ste. Cielená propaganda, ktorá má zakryť podstatu diania na Ukrajine – prevrat v réžii Bieleho domu a Bruselu.

____________________________________

Dávajme otázky a žiadajme odpovede –

  1. Prečo sme závislí na Bruseli ?
  2. Aká je skutočná bezpečnosť Slovenska ?
  3. Odkiaľ pochádza majetok slovenských oligarchov ?
  4. Prečo neboli dodnes potrestaní ľudia, ktorí tejto krajine spôsobili miliardové škody pri výkone verejných funkcií ?
  5. Prečo máme státisíce chudobných pracujúcich, bezmála polmiliónovú armádu nezamestnaných a tisíce bezdomovcov ?

_____________________________________

Alebo mlčme a prizerajme sa, ako svet padá do osídiel moderného neofašizmu …. len si nesťažujme, keď jedného dňa budú naše deti chodiť do školy len dovtedy, kým sa nebudú vedieť podpísať a narátať do tisíc ….

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

Thunbergová

Švédska prokuratúra obvinila Gretu Thunbergovú z občianskej neposlušnosti

23.04.2024 19:35

Súdy v minulosti už dvakrát uložili celosvetovo známej aktivistke pokutu za občiansku neposlušnosť na klimatických protestoch.

R1 BB - Slovenská Ľupča, kameň, poklepanie

Odštartovali výstavbu dôležitej cesty na R1. Šoféri sa však na tri roky musia obrniť trpezlivosťou

23.04.2024 18:52

Preťažený úsek, na ktorom pomerne často dochádzalo aj k nehodám, sa konečne skvalitní. Nová štvorprúdová rýchlostná cesta by mala byť hotová do dva a pol roka.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9460770x
Priemerná čítanosť článkov: 3869x

Autor blogu