Založ si blog

Plazte sa ďalej . .. ale bez nás ! !!

Demokracia je stav spoločnosti, kde USA môžu konať podľa vlastných potrieb a predstáv, pričom ostatní sú povinní tlieskať a mlčať.

Rusko opustilo G8 na základe neprijateľnosti referenda na Kryme a jeho pričlenenia k Rusku. USA a ich prisluhovači z G7 označujú tieto udalosti za anexiu. Skúsme si pripomenúť, že tento akt na Kryme nemal žiadne obete na životoch.

 

Posledná vojna v Iraku trvala sedem rokov, a do dnešného dňa sa odhaduje, že mala vyše 1,3 milióna obetí (vrátane obetí v dôsledku nárastu kriminality, zhoršenia zdravotnej starostlivosti, rozpadu infraštruktúry, a podobne.) Hoci sa od začiatku vedelo, že americká administratíva si vymyslela zámienku pre napadnutie tejto krajiny, a jediné zbrane hromadného ničenia, ktoré v krajine mohli byť – boli tie, ktoré jej predchodcovia Iraku predali v roku 1987, nedošlo k žiadnemu konaniu zo strany svetového spoločenstva, ani vylúčeniu USA a ich spolupáchateľov z rôznych organizácií. (Nepokoje v Iraku trvajú dodnes, a krajina navyše chudobnie, lebo ju vykrádajú rôzne spoločnosti pod kuratelou USA – čo bol skutočný cieľ invázie)

Dobre sa stalo – Rusko a Krym sú dokonalou ilustráciou toho, ako si USA a ich prisluhovači predstavujú demokraciu. Aj na Slovensku poznáme tento prístup, keď svojho času jedna česká prostitútka v amerických službách označila túto krajinu za čiernu dieru, lebo jej nevadilo to, že domáci vládca okráda svoj ľud, ale naopak jej vadilo to, že sa o svoju korisť nechce deliť … prípadne, že nepochopil, kto má ako jediný právo na svete niekoho okrádať a vraždiť.

Diktátori nevadia, ak sú naši

Stačí si spomenúť na A. Pinocheta, saudsko-arabský režim či S. Husajna pred rokom 1989. Práve Husajna si dodávkou technológií na výrobu chemických a biologických zbraní kupovala americká administratíva pod vedením “ hrdinu “ hviezdnych vojen R. Reagana. Ako sama priznala – je lepšie, ak to Husajnovi predáme my, než by to urobili Rusi a získali tam vplyv.

Na Kryme došlo k neospravedlniteľnému konaniu Ruska ….

Vyhlásil J. Kerry, minister zahraničia USA. Ten istý Kerry, ktorý je aj členom zaujímavého spolku s názvom Lebka a hnáty (viac nájdete tu), ten istý Kerry, ktorý počas svojho boja o post amerického prezidenta s G.W.Bushom mal ešte tvrdšie a agresívnejšie výroky, ako samotný Bush.

Všetky konšpiračné teórie sú smiešne. Boli sme obyčajným univerzitným spolkom, akých sú stovky. Ktokoľvek sa mohol stať jeho členom.

Asi bude náhoda, že členmi spomínaného spolku môže byť len úzka elita, a jedným z členov bol aj G. Bush. Hoci, možno len Kerry zabudol k svojmu výroku niečo dodať … ktokoľvek z elity.

____________________________________

Neviem, či v tejto krajine (Slovensko) niekto stojí o to, aby bola samostatná a nezávislá. Viem, kto sa toho bojí – slovenské politické špičky, ale aj mnohé “ spriatelené “ krajiny z rôznych organizácií, kde nás prijali po splnení dôležitých podmienok, ktoré sami – neplnili. Slovenská ekonomika by nikdy nemohla byť hrozbou … to je pravda. Hrozbou je niečo úplne iné – príklad, že sa dá prosperovať aj bez poručníctva Bruselu a Bieleho domu. Hrozbou je aj niečo iné – príklad, že niekto dokáže konať aj bez oficiálneho požehnania Bruselu a Bieleho domu, a dokáže si uplatniť rovnaké práva, ako tieto dve údajné bašty slobody a demokracie.(a preto sa dnes tieto dva brlohy tchorov tak pohoršujú nad Ruskom)

Nie, nikdy by sme neboli ekonomickou či vojenskou silou. Mohli by sme však byť plne nezávislí, a zaoberať sa vlastnými problémami. Nemali by sme stavať osud krajiny na tom, čo nám kto predá (v oblasti pracovných miest), alebo “ daruje “ v oblasti tzv. európskych fondov. Nakoniec – ani to nie sú dary, sú to vlastne úplatky vládam, aby neobnovovali vlastnú ekonomiku a neohrozovali postavenie vyvolených na trhoch. Za žobračenky a potľapkanie po pleciach je ľud udrživaný na hranici prežitia.

Prístup svetových organizácií k Rusku je priamou výzvou pre Slovákov, aby sa zamysleli – aké sú skutočné hodnoty týchto organizácií, keď na jednej strane tolerujú neodôvodnené napadnutie suverénnej krajiny, vraždenie a ničenie … a na strane druhej odmietajú právo na rozhodovanie o vlastnej budúcnosti – formou referenda. Však ho neodmietli len na Kryme, dlhodobo ho upierajú aj Baskom, Írom, Kurdom, či naposledy Benátčanom.

Nezávislých nie je možné klamať a okrádať … či je to možné, ale len vojenskou cestou.

Biely dom a Brusel majú strach … zasiali vietor a ženie sa na nich búrka. Mysleli … ba verili, že dokážu to, pri čom zlyhali iní – Alexander, Napoleon či Hitler – zaviesť svetovládu … a zakopli na rovnakej kôstke, ako poslední dvaja – Rusko. To je skutočná príčina ich súčasnej zúrivosti.

A Slovensko ?

Otočme kormidlo. Vydržali sme štvrťstoročie uťahovania opaskov, ktoré nariaďovali tí, čo si nikdy a nič neodopreli – z našich peňaženiek. Ešte niečo vydržíme, ak to bude mať jasný cieľ. Najprv sa však zbavme pijavíc a prisluhovačov, ktorí sa zubami-nechtami držia rôznych funkcií. Darujme ich tým, v ktorých sa neustále zhliadajú – ak nevedia túto krajinu spravovať bez poručníctva Bruselu a Bieleho domu, nech opustia funkcie. Máme viac práce ako obyvateľov, len sa musíme zbaviť tých, čo im práca smrdí – hlavne poctivá. Teda – politikov, čo túto krajinu zičili a rozpredali.

A odkážme tým, čo pokladajú plazenie pred Bruselom a Bielym domom za pokrok – plazte sa ďalej, ale bez nás !!! 

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9465406x
Priemerná čítanosť článkov: 3871x

Autor blogu