Založ si blog

Strakatý svetonázor . ..

Čo majú spoločné politické strany a kondómy ? Po použití sa – zahodia

Roky sa na Slovensku opakuje to isté – vždy príde určité obdobie, keby sa rozbehne hromadné premaľovanie štítov a prezliekanie kabátov … prípadne odhadzovanie starých a šitie nových … vraj krajších a lepších. Prd makový … množstvo politikov na Slovensku zmenilo kabát, ale prínos pre občana sa rovnal – nule. Starého psa novým kúskom nenaučíte a nakoniec vždy vyplávala na povrch rovnaká príčina zmeny – túžba po najvyššom poste a absolútnej moci, ktorú dotyčný nevedel naplniť vo svojej pôvodnej strane. Nakoniec – najľahšou cestou k postu je naozaj založenie nového subjektu a samo-menovanie za Najvyššieho …

Trtošia a pregrciavajú … dve slová, ktoré mnohých politikov urazili, ale presne vystihujú ich správanie.

Pravda bolí … a slová bývalého generálneho prokurátora zaťali do živého.  Politické strany sú rakovinou slovenského národa, nádorom, ktorý už dávno nie je možné liečiť, ale ostáva posledné riešenie – vyrezať. Však sa skúste zamyslieť a úprimne si odpovedajte na jednoduchú otázku – pocítili ste niekedy na vlastnej koži prospech z činnosti voleného zástupcu vo vašom regióne ? Silne pochybujem … vlastne, ak nepatríte do klubu vyvolených, tak určite nie.

Cítim, že s týmito ľuďmi neviem spolupracovať ….

Autori podobných výrokov nevedia spolupracovať obvykle s nikým. Pomerne často sa s nimi stretávam aj pri svojej práci, a naučil som sa tieto situácie riešiť jednoducho a efektívne – ukončením vzťahu, či už pracovného alebo obchodného. Skúsenosti ma naučili, že mám väčší prospech zo spolupráce s priemerným človekom, ktorý sa dokáže prispôsobiť aktuálnej potrebe, než s géniom – ktorý ide z konfliktu do konfliktu a okráda ma o čas riešením problémov, ktoré spôsobil. A to už nehovoriac o energii, ktorú musí tomuto nezmyslu človek venovať. Takže, vždy sa riadim zásadou – ďakujem, ste naozaj skvelý a hlboko vás obdivujem, ale nemôžem si vaše služby dovoliť … možno konkurencia … nikto nie je urazený, a sám si šetrím zdravie a zachovávam pohodu.

Nikdy nepochopím, o čom je vlastne práca v parlamente. Keby sa takto pracovalo v akejkoľvek firme, skrachuje do roka a dňa. Ťažko sa potom môžeme diviť, ako vyzerá tento štát – je to výsledok absurdného systému, kde jedni nemusia počúvať a druhí môžu veselo hádzať – polená pod nohy.

Prebehlíkov a geniálnych zakladateľov nevolím … však aj perpetum mobile je len vysnená sprostosť

Skúste každé štyri roky urobiť vo firme inventúru, zahodiť kontrakty a zmluvy … a začať od začiatku. Pripadá vám to ako hlúposť ? Prečo potom mlčíte, keď sa to pri riadení štátu pravidelne opakuje. Čo zmena – to štart z bodu nula. Prečo sa teda divíme, že sme na tom tak mizerne ? Však je to len logický následok nezmyselného spôsobu riadenia štátu.

Ľudia so strakatým názorom sú o ničom … brzdia pokrok a vyžierajú aj tak úbohé zdroje. Môžeme si to dovoliť ?

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9465400x
Priemerná čítanosť článkov: 3871x

Autor blogu