Založ si blog

Priatelia Slováci, prepáčte . ..

Prepáčte, že dnešný deň bude pre vás navždy spomienkou na najväčiu potupu, aká mohla váš národ postihnúť. Spomienkou na zneuctenie najvyššieho štátneho vyznamenania udelením politikovi, ktorý bez vášho mandátu hovorí a koná vo vašom mene. Politikovi, ktorý nikdy pre vás nič neurobil a ani neurobí. Človeku, ktorý možno pred týždňom ani nevedel, kde sa Slovensko nachádza. SAMOZVANCOVI …

Priatelia Slováci prepáčte, že som zlyhal. Nedokázal som vás varovať pred ponížením, ktorým ste museli od roku 1990 prejsť, keď ste v nádeji na lepší život zverili svoje osudy – zločincom, podvodníkom a iným vagabundom.

Prepáčte, že som vám nedokázal vysvetliť, ako svet chodí … nedokázal poukázať na to, že tak, ako sa svojho času bozkávali gerontokrati komunistických režimov, budete sa neskôr aj vy klaňať rôznemu odpadu v ľudskej koži, pre ktorý znamenáte menej, než hlina, po ktorej šliape.

Priatelia Slováci, odpusťte … ani sám som nečakal zvrátenosti, ku ktorým neskôr došlo. Nečakal som, že prvý prezident tejto krajiny dá vzor v udeľovaní amnestií vagabundom. Nečakal som, že vás podvedú a z područia Varšavskej zmluvy a RVHP predajú priamou cestou do náručia oveľa horších spolkov – EÚ a NATO. Nečakal som, že vás zatiahnu do vojnových konfliktov, kde budú zbytočne zomierať slovenskí chlapci.

Priatelia Slováci, prichádza čas, kedy budete musieť bojovať. Dnes vám napľuli do tváre takým nehoráznym spôsobom, že už nemôžete mlčať. Vlastne – ak budete mlčať nad tým, že niekto vo vašom mene udelil vyznamenanie človeku, ktorý nikdy pre vás nič neurobil – a ani nemienil urobiť, lebo pokojne zastáva funkciu, ktorú niekto vymyslel a platí z peňazí voliča – ktorý sa nemal možnosť/nemohol vyjadriť –

Potom si zaslúžite osud, aký vás čaká … osud slovanských otrokov v náručí cudzích pánov … len si predtým, prosím vás na kolenách, spomeňte, ako vás videl A. Hitler – videl vás ako menejcennú rasu, ktorá nebola vhodná na nič viac, ako otroctvo a zánik. V čom sú od neho lepší ľudia, ktorí síce o vás nehovoria v súvislosti s menejcennosťou a otroctvom … ale z vás pomaly a isto otrokov robia ?

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Juraj Blanár / Robert Fico /

Fico odmietol nový migračný pakt EÚ, opatrenia označil za diktát

16.04.2024 11:59

Opatrenia v podobe prevzatia časti utečencov alebo finančnej či materiálnej pomoci pre krajiny zasiahnuté prílivom migrantov označil pred novinármi za diktát, nejde podľa neho o solidaritu.

žiga

Záverečné reči v procese so Štefanom Žigom nakoniec neodzneli

16.04.2024 11:46

Obhajoba proti rozhodnutiu podala sťažnosť. Tou sa bude zaoberať Najvyšší súd SR.

Kukláči / Polícia /

Kukláči so samopalmi zasahovali v Kaplnej. Pri akcii Zvar zadržali dve osoby

16.04.2024 11:22

V jednom z objektov v obci dochádzalo k nelegálnemu odčerpávaniu motorovej nafty z produktovodu vedúceho zo Slovenska do Česka. Polícia zverejnila autentické zábery zo zásahu.

Dánsko Požiar Kodaň Burza Budova Historická

Historickú budovu burzy v centre Kodane zachvátil požiar, jej veža sa zrútila

16.04.2024 11:07

Na videu miestnych médií bolo vidieť, ako ľudia vynášajú z budovy veľké obrazy, aby ich zachránili pred ohňom. Z budovy šľahali vysoké plamene a k oblohe stúpal hustý dym.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9452259x
Priemerná čítanosť článkov: 3866x

Autor blogu