Založ si blog

Kedy sa začneme brániť proti prejavom nenávisti voči slovanským národom ?

Podľa rôznych zákonných ustanovení sú trestné prejavy rasizmu, antisemitizmu či iných foriem diskriminácie. Nikde však nenájdete normu, podľa ktorej by sa mohli – ba mali trestať prejavy nenávisti voči Slovanom.

Najnovšie ťaženie proti Rusku nie je vôbec založené na ochrane trpiaceho ukrajinského národa, či potrestaní vinníkov pádu malajzijského lietadla. Predovšetkým, vo väzení by mal skončiť človek, ktorý lietadlu povolil prelet nad Ukrajinou, pretože ten je priamym vinníkom za tragédiu.

Súčasný svetový trend je taký, že ak si kopnete do akéhokoľvek etnika, je veľmi pravdepodobné, že skončíte vo väzení. Za hlbokej totality frčali vtipy o Židoch, Škótoch či iných národoch …. a nikoho to netrápilo. Zasmiali sme sa, a život išiel ďalej. Dnes ? Skúste povedať verejne vtip o Kohnovi, a modlite sa, aby vás nepočul nejaký bigotný idiot. Ak začuje, máte smolu – onálepkuje vás ako antisemitu, a možno budete mať aj iné problémy. Ale žartíky o iných národoch či etnikách pokojne frčia ďalej … však tie nie sú rovné vyvolenému národu, nie ? Teda … na Slovensku predsa len máme výnimku – už nefrčia ani vtipy o Dežovi a Arane.

Židovský národ sa stal vyvoleným v očiach Boha, a rómske etnikum je vyvolené v očiach európskeho Úradníka … veru, včera som neprešiel cez STK, pretože Najvyšší Úradník zhodnotil, že moje auto nemôže skontrolovať, keďže v technickom preukaze nie je zapísaná automobilka … ktorá ako výrobca neexistuje. To však Najvyššieho Úradníka nezaujíma – musí byť zapísaná, aj keď – neexistuje. Ale … o tom niekde inde.

Ono … je pohodlnejšie dať Rómom peniaze, ako im naozaj pomáhať. Nie je pomocníkom ten, čo donesie rybu na stôl, ale ten, čo naučí ryby – chytať. Žiaľ, to si vyžaduje niečo, čo sa Úradníkovi bridí – chuť pracovať. Takže – radšej rozdá peniaze a vymyslí infantilné zákony na ochranu tých, čo potrebujú – niečo úplne iné.

Ale … vráťme sa späť k Slovanom. Ak je tristo obetí dôvodom na volanie po vojenskej misii na Ukrajinu, prečo nie sú tisíce zavraždených Palestínčanov dôvodom na zásah proti Izraelu ? Jasné – vyvolený národ. Ak má zmysel hľadanie posledných, v plienkach pobehujúcich dedkov, ktorí kedysi dozorcovali v nacistických lágroch, prečo nikto nehľadá a formálne nepotrestá – neodsúdi autorov plánu na zavraždenie šiestich miliónov Nemcov, ako formy pomsty za holokaust ? Jasné – vyvolený národ.

Bulvárne denníky ostošesť štekajú na Rusko. Kašlať na nejaké vyšetrovanie, však vinník je jasný … nie, vinník musí byť jasný. Lenže – ak sa pozrieme na vlastnícke vzťahy štekajúceho bulváru, zistíme, že majitelia sú obvykle z Rakúska či Nemecka. Náhoda ? Sotva. O nič lepšie na tom nie sú ani tzv. seriózne médiá. Čo však môžeme čakať od nich, keď vlastnícka štruktúra je skoro rovnaká. Jasné … jeden má vlastníkov z Luxemburska.

Neviem … je táto honba na čarodejnice len náhodná ? Je to zhluk okolností ?

Neverím … napríklad Brusel deklaruje ako hlavný cieľ spoluprácu v Európe, priťahuje ako magnet všetkých susedov Ruska, ale o najbohatšiu krajinu v regióne – sa nezaujíma. Náhoda ?  Čo by sa asi dialo, keby Brusel odhalil odpočúvanie v réžii Ruska a rovnakom rozsahu, ako to robili USA ? Médiá by sa predháňali v návrhoch na rôzne sankcie proti Rusku, politici by šľahali oheň a síru zo svojich preplatených klamárskych pyskov … lenže – urobili to USA, tak radšej budeme sankcionovať Rusko za vojnu na susednom území …

Odlákanie pozornosti od nepríjemnej témy …

Veru, pri pohľade na zahraničné periodiká sa ukazuje, že servilné slovenské denníky niečo systematicky ignorujú. Nespokojnosť v iných krajinách s odhaleniami okolo správania údajného spojenca v Bielom dome. V nemeckých denníkoch a časopisoch sa pravidelne analyzuje správanie USA, a navrhujú riešenia do budúcnosti. O tom sa na Slovensku – mlčí.

O čo teda naozaj ide ?

Vieme, že vyvolený národ sa nesmie kritizovať, nesmie byť terčom žartov … ba, najlepšie by bolo, ak by sa o jeho “ skutkoch “ vôbec nehovorilo. Na druhej strane sú Slovania, ktorých iné národy roky pokladali (a dodnes aj pokladajú ) za menejcenných. Dokonca … i napriek neoficiálnej menejcennosti sa Slovanov – boja.

Pamätníci kedysi spomínali, že po I. svetovej vojne nevládlo žiadne nadšenie nad vznikom rôznych nástupníckych štátov po Rakúsko-uhorskej monarchii, samozrejme – slovanských. Československo nevoňalo od začiatku, tým skôr, že pomerne rýchlo sa stalo nielen bohatou, ale aj vplyvnou krajinou. Poľsko bolo viackrát obeťou delenia … niekedy stáli v pozadí nemecké záujmy, inokedy ruské – či sovietske, a dnes je predovšetkým servilným sluhom záujmov NATO, ktoré sa zámerne podávajú pod pláštikom nutnej obrany.

Balkán ? Ten nebol nikdy pokojný a sotva niekedy bude. Istý čas síce vládol pokoj v bývalej Juhoslávii, ale smrťou J. B. Tita sa všetko zmenilo. K moci sa dostali rôzni extrémisti ( často aj za výdatnej pomoci zvonku), a dnes je Balkán úplne rovnaký, ako kedysi – nepokojný a nevypočitateľný.

A niekto stále prilieva olej do ohňa … vlastne, už prilieva benzín.

Z môjho pohľadu predstavuje Brusel rovnakú partiu vagabundov, aká obklopovala údajných slovenských bossov podsvetia. Rozdiel je len v metódach – Brusel nepoužíva pálky, reťaze či nože … alebo nevraždí otvorene. Ale rovnako vydiera v snahe o naplnenie vlastných cieľov.

Prečo sú teda podľa mojej mienky skutočným cieľom slovanské národy ?

Pred pár rokmi som sa nechtiac primotkal do hotela, kde malo stretnutie akési združenie …. nazvime to bývalých potomkov šľachty, ktorá sa kedysi hrdila svojím postavením na území východnej a strednej Európy. Pred sieňou, kde mali “ rokovanie “ bola pripevnená mapa. Veľmi stará mapa – pretože hranice oblastí (ťažko to nazvať štátmi) zodpovedali niekdajším vojvodstvám, či grófstvam a pod. Účastníci chodili okolo tejto mapy skoro s posvätnou úctou … a nikto nemohol pochybovať, že pre nich sa dodnes nezmenilo nič, a veľmi túžia po návrate “ starých čias “ …. len v modernej forme.

Mimochodom … množstvo týchto vyvolávačov duchov so šľachtickými titulmi a prídomkami sa dodnes pohybuje aj v Bruseli. Náhoda ?

Potom si položte otázku, prečo sa aj v dnešnom Rusku pomerne často hovorí o návrate potomkov starých a slávnych rodov … a myšlienke zmeny politického systému.

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9462978x
Priemerná čítanosť článkov: 3870x

Autor blogu