Založ si blog

Keď je za volantom – tatko “ kanibal „

Béžový Peugeot Partner s prievidzskou ešpézetkou som si prvý raz všimol na križovatke v Ružomberku, kde sa vodič snažil za každú cenu vyraziť z odbočovacieho pruhu doľava ako prvý, aby mohol ísť – rovno. A nemusel čakať v kolóne.

Vpredu vedľa vodiča mladá žena, vzadu dve deti a plno batožiny.

A potom sa začali diať veci. Priznám sa, chvíľami som ľutoval, že nemám svoje obvyklé auto s kamerou, pretože vystrájanie tohoto “ kanibala “ za volantom vyvolávalo úžas nielen v mojich očiach. Autobus začal predbiehať v zákrute za Bielym potokom, cez plnú čiaru, na obmedzení rýchlosti na 70 km/hod. Vybehol mu kamión, a len s obrovskou dávkou šťastia sa dokázal vrátiť za autobus.

Poviete si – snáď sa poučí …

Figu borovú. Vystrájanie kanibala za volantom pokračovalo. Autobus predbehol na tretí pokus, pričom zblokoval auto, ktoré ho už skôr začalo predbiehať. Do Liptovskej Osady vbehol tak prudko, že aj prehliadol auto, odbočujúce na Liptovskú Lužnú, a skúsil ho predbehnúť, hoci odbočovalo vľavo. V poslednej chvíli pišťali brzdy a nasledoval šialený manéver, spojený s podbehnutím “ vagabunda „, ktorý si dovolil odbočovať, keď ide on – koruna tvorstva za volantom.

Chvíľu som veril, že ho namerajú policajti pod čerpacou stanicou, ale asi o nich vedel, lebo chvíľku išiel normálne.

A vystrájanie pokračovalo …

Zase predbiehal v stúpaní na Donovaly do neprehľadnej zákruty cez plnú čiaru, potom chcel myšičkovať v kolóne cez Donovaly. V klesaní pod Donovalmi si to veselo strihol cez dvojitú plnú čiaru, a autá v protismere sa so šťastím vyhli. Podobne išiel až po Staré Hory, keďže aj napriek týmto kúskom bol stále na dohľad.

Zhrnuté a podčiarknuté – debil za volantom a nezodpovedná krava vedľa neho (lebo normálna matka by urobila všetko preto, aby neohrozoval deti vzadu) poriadne znepríjemnili život všetkým, ktorí v ten deň išli cez Donovaly. Všetci museli byť v neustálom strehu, či tento úkaz nespôsobí nejakú nehodu.

Rád by som tomuto “ pánovi “ povedal, že nabudúce už také šťastie mať nemusí – buď sa niekde vybúra a zabije si rodinu, alebo niekto bude mať funkčný mobil a zavolá policajtov. A dúfam, že sa nájde niekto, kto ho nielen udá, ale aj mu vezme vodičák. Takáto špina by mala mať zákaz jazdy – aj na kolobežke.

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

kravy

Kmeň vtáčej chrípky H5N1 detegovali aj v kravskom mlieku, upozornila WHO

19.04.2024 17:46

Nateraz nie je známe, ako dlho môže vírus v mlieku prežiť.

SR Požiar Osada Stropkov Situácia Mimoriadna POX

Polícia začala v súvislosti s požiarom v Stropkove trestné stíhanie

19.04.2024 17:17

Po požiari, ktorý zničil deväť obydlí, ostalo bez strechy nad hlavou 49 tamojších obyvateľov, z nich 29 detí.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9456950x
Priemerná čítanosť článkov: 3868x

Autor blogu