Založ si blog

Nechceš naše služby ? Nevadí, uzákonime výpalné . ..

Roky je známe, že nielen teplárne sa nevedia zmieriť s úbytkom klientov, ktorí sa rozhodli, že sa postarajú o seba aj bez rôznych poskytovateľov služieb a energií. A tak sa mnohé veľké firmy riadia zásadou – ak to nejde po dobrom, pôjde to po zlom.

V preklade – naše služby odmietnuť môžeš, ale draho to zaplatíš …

Napríklad sa ráno zobudíte, a zistíte, že okolo vás hučia vŕtačky a po schodoch pobehuje partička chlapíkov, ktorá čosi zanietene montuje vo vašej bytovke. Nikoho sa nepýtali, len zazvonili, čosi nezrozumiteľne utrúsili a už montujú. Čo to robíte ? Naťahujeme optiku, budete mať špičkový internet a televíziu. A kto vás volal ? Kto to povolil ? Nikto nemusí, lebo na základe telekomunikačného zákona na to máme právo. Na súkromnom majetku ???

Tak zaplaťte nájom … a čo by sme platili nájom, však nikomu neplatíme. Ale za služby inkasujete, nie ? Však to je normálne, nie ? Hm, nájom nie je normálne platiť, ale inkasovať za služby – to je oukej.

Chcete sa od nás odpojiť ? A čo si to vlastne dovoľujete ?

Vrieskala akási panička v teplárňach, keď jej správca oznámil, že plánujú odpojenie od ich služieb, a inštaláciu vlastného zariadenia. Veď uvidíte … zúrivo zašomrala. Hej, veru videli – taký papier, hentaký papier, množstvo certifikátov, rôznych formulárov … a dnes ? Dokonca niekto plánuje zakotviť, že účastníkom konania bude aj subjekt, ktorý vo vašom dome nevlastní ani hrdzavý klinec. Navyše, musíte si namontovať kadejaké sprostosti, aby nejaká štatistika, spracovaná debilmi, neschopnými normálnej obživy – teda poctivou prácou, monitorovala a zaznamenávala to, čo je už viackrát zaznamenané.

Áno, človek, ktorý potrebuje archivovať nejaký údaj viacerými spôsobmi, je podľa mňa debil, alebo skorumpovaný zlodej, dohadzujúci kšefty kamošom.

Nevím … ja sú taký obyčajný vesnický sprosták. Také dotácie na zelenú energiu, najmä pochádzajúcu zo slnečných lúčov, sa zneužívajú – tak ich obmedzíme tým, čo si montujú jeden-dva panely.

Ktosi zvoní … otvorím a za dverami robí kampaň iný chrapúň. Či ho vraj budem voliť ? A čo, vari sa hlasuje za vaše odoslanie do basy, pýtam sa ? Oduje sa – nie. Tak potom choďte … však viete kam. Kde berie tá sviňa drzosť, žiadať hlasy ľudí, na ktorých počas celého volebného obdobia zvysoka kašlala ?

Neviem … asi má gumennú kosť … viete, tú chrbtovú.

Plať, plať, plať … nie, nič pre teba neurobíme, lebo na to nemáme peniaze. A tie, čo som zaplatil ? Hja … minuli sa … na výplaty nepotrebných ľudí.

Nedivte sa, že smrdíte, ak volíte – špiny.

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Kandidatúra A. Danka je drzosťou najhrubšieho zrna

21.01.2024

A len potvrdzuje, že úrad prezidenta je zbytočný.Namiesto osobností máme ponuku politických pobehajov. Čo neplatí len o Dankovi.Všimol si napríklad Korčok,ako vyzerá žiadosť o vstup na územie nášho „spojenca“ USA ? Američania cestujú na Slovensko bez obmedzení, Slováci pri ceste do USA musia súhlasiť so stratou práva na ochranu osobných údajov a zdieľaním [...]

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

28.03.2024 16:01

Mali byť v aute sexuálne zneužité dve 11-ročné dievčatá.

APTOPIX Russia Belarus

Prečo Lukašenko vyvracia Putinovu ukrajinskú verziu teroru? Útočníci z Crocusu chceli utiecť do Bieloruska, tvrdí

28.03.2024 16:00

Diktátor Alexandr Lukašenko svojím vyhlásením, že teroristi od podmoskovskej haly Crocus pôvodne unikali smerom do Bieloruska, podkopal naratív Kremľa o ukrajinskej stope.

SR Bratislava politika vláda 19. schôdza BAX

Poslanci z SNS predložili zmeny v zákone o neziskových organizáciách

28.03.2024 15:53

Novela hovorí aj o právomoci Ministerstva vnútra SR rozpustiť občianske združenie.

trieda, vyučovanie, učiteľ, stredná škola, užitočná,

Čaputová: Učitelia napĺňajú svoje poslanie napriek ich podmienkam

28.03.2024 15:11

Prezidentka sa pedagógom prihovorila pri príležitosti Dňa učiteľov.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,444
Celková čítanosť: 9432135x
Priemerná čítanosť článkov: 3859x

Autor blogu