Založ si blog

Odkedy kážu o morálke vrahovia a vojnoví zločinci ?

Senátor John McCain je veteránom vietnamskej vojny, čo vlastne znamená aj to, že je vojnovým zločincom a vrahom. Prezident B. Obama je priamym nadriadeným tých, čo realizujú bombardovanie bezpilotnými lietadlami a majú na svedomí desaťtisíce nevinných obetí.

McCain povedal o Rusku, že je to benzínová pumpa, riadená mafiou. Určite vie, o čom hovorí – John F. Kennedy sa stal prezidentom za pomoci americkej mafie (ktorá mala vplyv na odborové zväzy), G.W. Bush vyhral prvé prezidentské voľby zásluhou podivného spočítania hlasov – a na základe klamstiev a podvodov zaútočil na Irak, čo malo za následok vyše miliona obetí v rôznych formách (ranení, zabití či vyhnaní z krajiny). B. Obama napriek sľubom a udelenej Nobelovej cene za mier (pre ktorý nič neurobil) pokračoval v praktikách svojho predchodcu, a má rovnako na rukách krv nevinných a dnes pomocou sankcií vydiera iné krajiny, samozrejme aj Rusko.

Takže ? Vydieranie, vraždy, podvody v masovom meradle – áno, to je práve doména mafie. Výrok senátora a vietnamského vraha jasne svedčí o tom, že presne vie, o čom hovorí. Doma mu tieto praktiky nevadia, a pokojne sedí vo svojom senátorskom kresle, hoci už dávno mal spoločne so svojím prezidentom a inými zdieľať väzenskú celu na doživotie, alebo v zmysle svojej rétoriky, kde trvale obhajuje tresty smrti – mal už sedieť na elektrickom kresle.

Nie, o politike V. Putina si nemusíme a nemôžeme robiť ilúzie. Avšak – snaží sa Putin dostať do Mexika alebo na Kubu, a umiestniť tam svoje základne či vojakov ? Nie. Naopak – sú to práve USA, ktoré sa snažia za každú cenu dostať so svojimi zbraňami a vojakmi na hranice Ruska, na kontinent, s ktorým nemajú nič spoločné. A štekanie senátora McCaina je jasným dôkazom toho, že ich nesmierne zlostí odpor Ruska, lebo sa riadia zásadou, že oni môžu bez pravidiel – iní nesmú, ani v súlade s pravidlami.

Pýtam sa proamerických diskutérov – súhlasili by ste, aby život vo vašej obci alebo meste bol riadený masovým vrahom alebo podvodníkom ? Sotva. Prečo potom obhajujete niečo podobné v prípade americkej politiky, ktorej špinavosti priamo ohrozujú budúcnosť vašich detí ? Prečo ste pokrytci ? Prečo ste zbabelci ? Prečo zatvárate oči pred tým, že západné demokracie nebojovali proti komunizmu preto, že im vadili jeho spôsoby vládnutia, ale len preto, že nemohli sami zaviesť diktatúru a vládu násilia, otroctva a vydierania ?

Kde sme to skončili, že v našich médiách dostávajú priestor vyjadrenia vrahov a zločincov ? Kde sme to skončili, že tento odpad honorujeme označením našich spojencov ? Prečo sa potom pohoršujete nad bábkovým slovenským štátom pod vedením J. Tisa, ktorý prisluhoval zločincovi Hitlerovi, ak dnes tlieskate tomu, že súčasný slovenský štát bezmedzne podporuje zločinca B. Obamu ? V čom je medzi tým rozdiel ?

Naozaj veríte, že sankcie proti Rusku sú o Ukrajine ? Nedajte sa vysmiať – Ukrajina bola zaujímavá dovtedy, pokiaľ bola šanca na obsadenie krymských základní a získanie kontroly nad plynovodom. Po oznámení, že Krym nebude (čo je naozaj príčina sankcií, ale v inom slova zmysle – Rusko totiž okradlo o lup Američanov a Brusel), a novom oznámení, že ak si Brusel myslí, ako veľmi získal zablokovaním výstavby alternatívneho plynovodu – všetci náramne zúria. Nevidíte, čo je podstatou ? Brusel si vynucuje dodržiavanie pravidiel, ktoré nikto okrem slabých a chudobných nerešpektuje. Prečo je dnes ticho o návrate financií, údajne napumpovaných do gréckej ekonomiky vo forme eurovalu ? Preto, lebo z týchto financií nešiel ani cent do Grécka, ale naopak – všetko išlo do nemeckých a francúzskych bánk !!! Tých bánk, ktoré okrádali klientov a špekulovali s ich peniazmi na dlhopisových trhoch, a to na priamy príkaz politikov.

Prečo sa dnes vedú tiché rokovania s tureckou vládou o zablokovaní rusko-tureckého plánu na vybudovanie spoločného plynovodu ? Prečo sa dnes potichu ponúka Turecku členstvo v únii do dvoch rokov, výmenou za odstúpenie od plánov na plynovod s Ruskom ? Prečo vám nikto nepovie o týchto zákulisných praktikách ? Prečo vás niekto ťahá do vojny s Ruskom – dnes ekonomickej, a zajtra ? Radšej nemyslieť.

Prečo prešlo beztrestne J. Tymošenkovej okrádanie europskych odberateľov a partnerov Ruska v čase plynovej krízy ?

Od augusta 2013 sa na ukrajinskom území pohybuje odhadom do päťdesiattisíc rôznych žoldnierov, najmä z amerických bezpečnostných služieb. Ruských dobrovoľníkov začali registrovať na Ukrajine na jar tohoto roka, dnes ich tam môže byť okolo tridsaťtisíc. Prečo Brusel vrieska o odchode Rusov, ale nežiada odchod žoldnierov, ktorí tam prišli oveľa skôr ? Prečo neprijíma sankcie voči Poľsku, USA či Veľkej Británii (napríklad za nepotrestané mučenie v tajných väzniciach), ale len dvíha prst nad Ruskom ?

Mafia ??? Súhlasím, bruselská a washigtonská mafia bojujú o pozície s kremeľskou mafiou. Vrahovia a zločinci chcú učiť morálke bývalého člena KGB. Páni, to je teda naozaj pokrok …

Kto odsudzuje sovietsku okupáciu z augusta 1968, mal by dnes odsudzovať aj americkú okupáciu Iraku, zločiny spojené s Líbyou, Sýriou, vojnou v Afganistane, či úmyselné vyprovokovanie násilností na Majdane, kde bolo jasne dokázané, že v pozadí nestál ani Janukovyč, ani Kremeľ. Mal by už dávno odsúdiť, že ruskej menšine boli v niektorých krajinách odňaté občianske práva (no a na posmech, jedna z krajín, ktorá sa tejto diskriminácie národnostnej menšiny dopustila, je dnes členom únie) …

Ak to však neodsudzuje a mlčí, alebo dokonca podporuje súčasnú politiku Washingtonu a jeho uslintaného sluhu Bruselu – potom je to jasný dôkaz, že aj v auguste 1968 tlieskal – sovietskej okupácii u nás. Len to nemôže priznať.

Hanbime sa …

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Súdna rada

Súdna rada je aktuálne v kompletnom zložení, budúce nominácie nebude komentovať

23.04.2024 12:01

Dvaja z aktuálnych členov súdnej rady, ktorých v minulosti zvolila do funkcie NR SR, však budú túto stredu vypočutí pred ústavnoprávnym výborom.

Maximilian Krah, Nemecko, AfD, eurovoľby

Nemecko zatklo muža za špionáž pre Čínu, odovzdával informácie z europarlamentu. Peking reaguje

23.04.2024 12:00, aktualizované: 12:11

Spolková generálna prokuratúra tvrdí, že sledoval aktivity čínskej opozície v Nemecku.

karlova ves, električka, bratislava, Segnerovsa

V Karlovej Vsi zrazila električka chodkyňu, skončila v nemocnici

23.04.2024 11:18

Polícia chodcom zdôrazňuje, že sú povinní dať električke prednosť aj na neriadených priechodoch pre chodcov.

kalamita, lykožrút, Čierny Balog

Mimoriadnu situáciu pre lykožrúta rozšírili aj na okresy Revúca a Detva

23.04.2024 10:56

Na lykožrútovú kalamitu v okolí Čierneho Balogu upozornili lesníci začiatkom marca.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9460575x
Priemerná čítanosť článkov: 3869x

Autor blogu