Založ si blog

Páni . . . Stalin umrel v r. 1953 a socializmus skončil v r. 1989

Malé pripomenutie pre tých, čo nevedia obhájiť zločinnú politiku ľudí v pozadí Bieleho domu, NATO, či Bruselu … ale aj Berlína.

Dnes žijeme v ére, keď jedinou hrozbou pre mier na svete je americká politika a jej priame následky. Pretože Irak, Afganistan, Líbya, Sýria, tieto krajiny nikdy nenapadli USA, nie sú jeho priamymi susedmi a teda ani nie sú priamou hrozbou pre baštu štátneho terorizmu, ktorú akýmsi podivným omylom elity označujú za baštu demokracie.

Za rok konfliktu na Ukrajine nikto nedokázal predložiť dôkazy o účasti ruských vojsk v konflikte, ukazovali sa len bežné zbrane, ktoré má vo výzbroji rovnako ukrajinská armáda, ako aj ruská. Hoci tá ruská je na tom nepochybne lepšie. Dlhý čas uplynul aj od zostrelenia lietadla nad Ukrajinou, a tiež nikto nedokázal predložiť nielen jasné dôkazy o vinníkovi, ale ani preukázať jeho úmysel – čo je právnym základom pre akékoľvek obvinenie. Naopak – výsledky vyšetrovania sa snažia všetci zahmliť, alebo priamo utajiť.

A stále nikto neodpovedal na otázku, ktorá je základom celej tragédie – prečo nebol dodnes odhalený vinník, ktorý povolil prelet civilného lietadla nad nepokojnou Ukrajinou ?

Vážené dámy a vážení páni,

argument Stalina a iných dejinných udalostí vyťahuje v spojitosti s Ruskom len ten, kto nemá žiadne argumenty, aby obhájil dnešnú zločinnú politiku B. Obamu a jeho kumpánov.

Argument, že Rusko je agresorom vyťahujú ľudia, ktorí dodnes nepreukázali jeho účasť v ukrajinskom konflikte.

O ruskej diktatúre pod vedením V. Putina hovoria ľudia, ktorí dodnes úmyselne bránia daňovým poplatníkom vlastnej krajiny, aby poznali pravdu o udalostiach spred polstoročia.

O potrebe presadzovať slobodu a demokraciu (nielen v Rusku) hovoria ľudia, ktorí dnes pokojne spolupracujú s najtvrdšou diktatúrou na svete v Saudskej Arábii.

O slušnosti a morálke hovoria ľudia, ktorí pokladajú vraždu za bežný spôsob odstránenia oponenta.

V mojom živote je najvyššou hodnotou – rodina

Čo pre mňa znamená rodina ? Napríklad aj to, že ak by bola kdekoľvek na svete ohrozená a bolo by v mojich silách, aby som jej pomohol, neváhal by som – a išiel by som pomôcť. A išiel by som svoju rodinu aj brániť – proti vrahom, fašistom či uctievačom diabla, akým bol aj S. Bandera.

Aj pre ľudí na východe Ukrajiny je najvyššou hodnotou rodina. Preto ju bránia pred genocídou, o ktorej plánovaní sa preriekla aj J. Tymošenková, ktorá by najradšej problém riešila použitím atómovej zbrane. Tá istá J. Tymošenková, ktorá Vás – obyvateľov Slovenska – počas plynovej krízy pred rokmi okrádala o plyn, ktorý ste si riadne zaplatili, a ohrozovala vaše rodiny, vaše deti.

Prečo dovolíte, aby vojnový zločinec B. Obama ohrozoval vaše rodiny podporou iných zločincov ?

A nehanbíte sa za to, že nehanebne opakujete mediálnu propagandu, úplne rovnakú ako v čase zločinného útoku USA na Irak, keď sa hovorilo o všetkom možnom – len nie pravda ? Nehanbíte sa, že si niekto z vás urobil rúško, ktorým zakrýva svoje zločiny ?

Krajinou, ktorá popiera právo národov na sebaurčenie, krajinou, ktorá ohrozuje princípy slobody a demokracie, krajinou, kde ľudský život nemá žiadnu cenu (pokiaľ sa pokrytecky nejedná o život Američana) – sú USA.

Krajinou, ktorá denno-denne v mene svojich ekonomických a politických záujmov ohrozuje svetový mier – sú USA.

Spolkom, kde platia pravidlá len pre slabých a chudobných – je EÚ.

Spolkom, ktorý nikdy nebol o mieri a bezpečnosti na svete, ale vždy bol nástrojom na budovanie impéria – je NATO.

 

Fakty hovoria jasnou rečou –

Varšavská zmluva dnes neexistuje, a kedysi vznikla ako reakcia na vznik NATO.

Poľské vyjadrenia o ruskej hrozbe sú založené len na nevraživosti zo vzájomnej (často spoločnej minulosti), a v pozadí stojí predovšetkým veľkopoľský sen, ktorý sa nikdy nenaplnil … nie vinou Ruska, ale zásluhou rozhádaného Poľska. Ani jedna strana si nemôže nárokovať na postavenie obete – ako čas išiel, raz mali navrch Poliaci, inokedy Rusi.

RVHP dnes neexistuje. A v čase svojej existencie nikdy nebolo spolkom, ktorý by mal viesť k strate identity národov členských krajín. Naopak – európska únia sa krok za krokom snaží oklieštiť právomoci národných vlád, aby mohla kontinentu vládnuť hŕstka pohrobkov fašistického sna A. Hitlera o svetovláde.

Fašistických zločincov na konci vojny neukrývalo Rusko, ale – USA.

Koncentračný tábor, kde väzni nemajú žiadne práva – neprevádzkuje Rusko, ale USA na Guantanáme. A väznice, roztrúsené po celom svete, kde boli tiež zadržiavaní väzni bez akýchkoľvek práv, prevádzkovala CIA – teda americká tajná služba, ktorá sa vymkla spod kontroly štátu už v 50. rokoch minulého storočia.

CIA sa zodpovedá len americkému prezidentovi (ak sa náhodou nevie spratať do kože, tak ho odstráni). Rozpočet CIA nepozná okrem jej predstaviteľov nikto. Akcie CIA nepodliehajú žiadnej kontrole. Mená pracovníkov a ich funkcie nepozná mimo ústredia CIA nikto.

Je hanbou slovanských národov, že koncentračný tábor americkej tajnej služby bol aj – v Poľsku.

 

_______________________

 

Vždy, keď skúsite v diskusii obhajovať neprijateľné praktiky americkej tajnej služby, alebo Bieleho domu či Bruselu … a chcete ich zakryť spomienkami na dávnu minulosť, alebo ich dokonca týmto obhájiť, spomeňte si na tých, čo padli v boji proti fašizmu … spomeňte si na tých, čo boli odvlečení do gulagov na Sibíri … spomeňte si na tých, ktorých v Kosove za temných nocí uniesli a použili ako zdroj náhradných orgánov … spomeňte si na obete humanitárneho bombardovania … spomeňte si na obete bezpilotných lietadiel, vyslaných zločincom s Nobelovou cenou za mier …

OBETE TÝCHTO ZLOČINOV BY VÁM NAPĽULI DO TVÁRE

 

 

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Kandidatúra A. Danka je drzosťou najhrubšieho zrna

21.01.2024

A len potvrdzuje, že úrad prezidenta je zbytočný.Namiesto osobností máme ponuku politických pobehajov. Čo neplatí len o Dankovi.Všimol si napríklad Korčok,ako vyzerá žiadosť o vstup na územie nášho „spojenca“ USA ? Američania cestujú na Slovensko bez obmedzení, Slováci pri ceste do USA musia súhlasiť so stratou práva na ochranu osobných údajov a zdieľaním [...]

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Tlačila na Forróa vláda? Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len predseda, stretnutie s Korčokom zrušil svojvoľne

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,444
Celková čítanosť: 9433366x
Priemerná čítanosť článkov: 3860x

Autor blogu