Založ si blog

Hrozba eurodiktatúry narastá

Grécko eurozónu v žiadnom prípade neopustí … Veľká Británia sa v prípade opustenia únie môže stať druhou Severnou Kóreou …

Bezvýznamné výroky ? Ani nie … pretože výrok o Grécku nezaznel z úst predstaviteľa Grécka, ale naopak politika, ktorý by mal dnes stáť pred súdom, a nie byť vrcholným predstaviteľom únie – J.C.Junckera. Neviem, ale daňové úniky sú v každej krajine zločinom … nie ?

Druhý výrok pochádza od bývalého britského premiéra G.Browna.

A prečo ? Prečo by sa mal niekto ocitnúť v izolácii len preto, že opustí nejaký pochybný klub, v ktorom sa aj tak nedodržiavajú dohodnuté pravidlá ? Prečo by sa mal o osude krajiny vyjadrovať zahraničný politik, ktorý je len zásluhou súčasného systému európskou osobnosťou, hoci by mal sedieť vo väzení ?

Najskôr preto, že euroskeptik V. Klaus má oveľa viac pravdy, než sa na prvý pohľad zdá, keď otvorene hovorí o pomaly a cielene budovanej európskej diktatúre.

Najskôr preto, že snahy o prehodnotenie plánu spoločného európskeho domu sa objavujú vo významných krajinách únie, a priamo ohrozujú záujmy bezvýznamných politikov, ktorí sa stali významnými preto, že sú – ľahko manipulovateľní a ovládateľní, navyše majú špinavú minulosť.

Najskôr preto, že nechuť Britov k únii nepochádza z izolovanosti ostrovného štátu, ale faktu, že únia rieši svoje problémy rôznymi špinavými praktikami, ako napríklad emisiami nekrytej meny, či poslušným prisluhovaním Bielemu domu pri vyvolávaní rôznych konfliktov, ktoré často hrozia prerastením do globálnej vojny.

Alebo preto, že prostredníctvom médií sa manipuluje s verejnou mienkou, aby sa zakryla krutá realita, že z únie sa stáva

KONCENTRAČNÝ TÁBOR NÁRODOV

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Kandidatúra A. Danka je drzosťou najhrubšieho zrna

21.01.2024

A len potvrdzuje, že úrad prezidenta je zbytočný.Namiesto osobností máme ponuku politických pobehajov. Čo neplatí len o Dankovi.Všimol si napríklad Korčok,ako vyzerá žiadosť o vstup na územie nášho „spojenca“ USA ? Američania cestujú na Slovensko bez obmedzení, Slováci pri ceste do USA musia súhlasiť so stratou práva na ochranu osobných údajov a zdieľaním [...]

Rusko Navaľnyj úmrtie

Biskup na Veľký piatok prirovnal zaobchádzanie s Navaľným k osudu Ježiša

29.03.2024 15:17

„Skončil až v neľudskom gulagu v polárnom ľade," povedal. Zvyšok sveta uvidí "jeho posolstvo slobody" vo večnosti, povedal biskup.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Syrskyj: Rusi vypália šesťkrát viac munície. V Charkove sme mohli dosiahnuť viac

29.03.2024 14:16, aktualizované: 15:55

Ukrajinské obranné sily pozdĺž celej rozsiahlej frontovej línie podľa neho majú len minimum zbraní a munície.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10, aktualizované: 15:42

Evakuovať museli 50 ľudí.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,444
Celková čítanosť: 9433509x
Priemerná čítanosť článkov: 3860x

Autor blogu