Založ si blog

Čo mi stačí k životu ?

Je to odkaz pre primitívov, ktorí denne chodia vyliať vedrá zvratkov do diskusií pod mojimi blogmi, ľudí (ktorí ľuďmi veľmi ani nie sú) v minulosti spolupracujúcich s komunistickým režimom, ešte predtým profitujúcich z dobrých vzťahov s nacistami a dnes sa tváriacich ako fakle demokracie a slobody. Ľudí, ktorí dodnes obývajú byty, pridelené bývalou štátnou bezpečnosťou …

Verím, že ste za socializmu nedostali byty zadarmo, pretože

1. Byt zadarmo nedostal nikto, dokonca ani nomenklatúrne kádre nie …

2. Byty, v ktorých dnes žijete, ste dostali za spoluprácu so štátnou bezpečnosťou a ste teda priamymi spoluvinníkmi toho, čo štátna bezpečnosť robila

Tí, čo sme na rozdiel od vás poctivo a tvrdo pracovali (aj napriek tomu, že sme museli pre iniciatívnych blbcov naháňať nadčasy, aby nám nezvýšili normy), sme dostali podnikové byty za to, čo sme našim podnikom vedeli ponúknuť – kvalitnú prácu, spoľahlivosť a perspektívu. Prideľovali nám byty, lebo sme boli pre podniky perspektívou do budúcnosti – teda tým , čím vy kolaboranti a zradcovia, vy zločinci – predávajúci vlastný národ podvodníkom v Bruseli a inde na svete – nikdy nebudete. Vaše schopnosti začínali a končili pri potlesku, udávaní blížnych a iných špinavostiach.

Zámerne používam symbol kosáka a kladiva … sú ako červené súkno pre býka, a vždy pomôžu odhaliť ľudí, ktorí tomuto národu cielene škodia

Táto krajina kedysi patrila do štátu, ktorý sa volal Československá socialistická republika. Ako teda vysvetlíte, že mimo zákon nebol postavený socializmus, ale komunizmus … ktorý sa vlastne neocitol ani v názve krajiny ? Nevysvetlíte … pretože v tejto právnej norme nešlo o potrestanie zločincov (napokon, to by museli potrestať aj vás), ale naopak o odstavenie ľudí, ktorí nemali s nomenklatúrnymi kádrami nič spoločné, mnohí z nich boli veľmi schopní a v myšlienku práva na slušný život pre všetkých ľudí naozaj verili.

Komunizmus ako spoločenské zriadenie v tejto krajine nebol, bol tu socializmus, čo vyplývalo aj z názvu krajiny. Z toho vyplývalo zároveň aj to, že komunizmus nemohol skrachovať, lebo nemôže skrachovať to, čo vlastne nie je. A rozpočet ČSFR v roku 1990 bol prebytkový, čo jasne dokazuje, že krajina napriek vaším klamstvám – prosperovala. Práve v roku 1990 sa dostali k moci zločinci, ktorí túto krajinu rozkradli, zničili a hospodária s deficitnými rozpočtami, čiže každoročne hromadia dlhy pre budúce generácie. Tento vývoj môžu pokladať za pokrok len zradcovia a prisluhovači cudzích záujmov – teda zločinci.

Pokojne sem ďalej vylievajte vedrá žlče, pokojne prezliekajte kabáty a skrývajte svoju minulosť. Vaša rétorika jasne dokazuje, čo ste dnes a čím ste boli v minulosti. Nikdy nebudete ničím viac, ako úbohými krikľúňmi, ktorých opäť dobehne doba … a opäť sa naplno ukážu vaše zvrátené charaktery.

Čo mi stačí k životu ? Nepotrebujem práčku Filco, nepotrebujem rifle, nepotrebujem koncert vrieskajúcich narkomanov, rozbíjajúcich nástroje v amoku, nepotrebujem lietať po svete a ukazovať, že si to môžem dovoliť … stačí mi úcta a rešpekt ľudí, ktorých poznám a ktorí vedia, že keď treba pomoc – nájdu ju u mňa, a mne stačí vedieť, že keď budem potrebovať pomoc – nájdem ju. Stačí mi byť tým, čím vy niekdy nebudete – človekom. S vlastným názorom a pohľadom na svet … a to mi nevezme nikto, nevzala mi to zvoľa ľudí, ktorí sa na komunistov hrali … a nevezme mi to ani zbabelosť ľudí, ktorí sa z komunistov prezliekli za demokratov, aby im zase niekto hodil – ohlodanú kosť, lebo si nevedia zarobiť poctivou prácou.

Vždy som bol slobodný, bez ohľadu na režim … vy ste však sluhovia, ktorí budú vždy patriť svojmu pánovi a nech zaplatí koľkokoľvek, slobodní nebudete – nikdy.

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Kandidatúra A. Danka je drzosťou najhrubšieho zrna

21.01.2024

A len potvrdzuje, že úrad prezidenta je zbytočný.Namiesto osobností máme ponuku politických pobehajov. Čo neplatí len o Dankovi.Všimol si napríklad Korčok,ako vyzerá žiadosť o vstup na územie nášho „spojenca“ USA ? Američania cestujú na Slovensko bez obmedzení, Slováci pri ceste do USA musia súhlasiť so stratou práva na ochranu osobných údajov a zdieľaním [...]

polícia, evakuácia, vyhrážky, UK, fakulta

Polícia v Bratislave zadržala medzinárodne hľadaného občana Bosny a Hercegoviny

28.03.2024 17:32

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 15 rokov.

FTX Bankman Fried

Súd poslal zakladateľa kryptomenovej burzy FTX na 25 rokov do väzenia

28.03.2024 17:13

Pred kolapsom v novembri 2022 bola druhou najväčšou kryptomenovou burzou na svete.

Crocus, Moskva, Rusko, teroristický útok

Teroristický útok si objednali Ukrajinci máme dôkaz, tvrdí Moskva. Nezmysel, opakovane sme vás varovali, reaguje USA

28.03.2024 16:36, aktualizované: 16:48

Za útok v koncertnej sieni v Krasnogorsku na predmestí Moskvy je zodpovedný výlučne Islamský štát, vyhlásil bezpečnostný hovorca Bieleho domu John Kirby.

Tomáš Drucker

Ministerstvo školstva: Prístup k tehotným študentkám by sa novelou zákona mohol zmeniť

28.03.2024 16:17

Ako priblížili z rezortu, podľa navrhovaných úprav má VŠ povinnosť prihliadať na ich potreby, najmä pri tvorbe študijných plánov.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,444
Celková čítanosť: 9432224x
Priemerná čítanosť článkov: 3859x

Autor blogu