Založ si blog

Hlupáčikovia, prestaňte tárať a začnite zaťažovať závity

Hovorí sa, že nie je ťažké narodiť sa ako blbec, je však umením sa na blbca vypracovať

Niektorí diskutéri sa v tomto smere zjavne činia. Hovoriť o vytvorení nezávislosti na ruských surovinách v dobe, keď vlastne tieto suroviny nie je čím nahradiť … môže len blbec. Mimochodom – rovnakí blbci, čo dnes hovoria o oslobodení od Ruska, veselo podporujú závislosť našej ekonomiky na jedinom priemyselnom odvetví – automobilovom priemysle. Takže, urobte si mienku sami, aká je asi odbornosť a morálka týchto “ expertov „.

Takže, aby ste získali trochu znalostí o tom, ako sa chcela “ civilizovaná “ Európa zbaviť závislosti na Rusku, skúste sa zamyslieť. Skúste si položiť otázku, prečo ľudia, ktorí tak neochvejne podporujú právo na sebaurčenie u rôznych národov, žijúcich v Rusku … a prečo naopak upierajú toto právo napríklad Baskom, alebo prečo dodnes nemajú vlastný štát Kurdi … prípadne, prečo vznikla taká panika na Britských ostrovoch, keď sa chcelo odtrhnúť Škótsko … prečo vznikol absurdný štát Kosovo, ale únia je pobúrená krokmi krymského parlamentu, ktoré viedli k pričleneniu tejto oblasti k Rusku.

Len idiot môže tvrdiť, že existuje cesta, ako sa zbaviť surovinovej závislosti na Rusku … samozrejme, pokiaľ nemá na mysli bývalý britsko-americký scenár, ktorého cieľom bolo úplné rozbitie Ruska, ovládnutie nástupníckych štátov (na spôsob zotročenia a ovládnutia Slovenska) a získanie plnej kontroly nad zdrojmi, ktoré sa nachádzajú na ruskom území

Len na okraj, Ukrajina a jej obyvateľstvo neboli a nebudú spokojné nikdy. Kto o tom pochybuje, nech sa pozrie na minulosť Ukrajiny – či už v časoch poľsko-litovskej únie, alebo čias cárskeho Ruska. O ukrajinskom národe, či skôr jeho predstaviteľoch platilo vždy jedno – pridali sa tam, kde mohli dostať viac. Pokiaľ chcete hovoriť o túžbe západnej Ukrajiny prináležať k civilizovanej Európe a túžbe vytrhnúť sa z pazúrov “ zaostalého “ Ruska, položte si otázku, prečo tento kultúrny národ sa dnes chová rovnako barbarsky, ako jeho kozácki predkovia za čias povstania B. Chmeľnického.

Jasné, neviete o čom hovorím … neviete, lebo tieto informácie sa v našich médiách z politických dôvodov a v záujme Bruselu nikdy neobjavia. A tak neviete, že dnes môžete nájsť obete ukrajinského konfliktu v podobe kozáckych sviecí, alebo krvavo vyvrhnuté, teda s rozpáranými bruchami a vytiahnutými vnútornosťami. Neviete, čo je kozácka svieca ? No v dnešnej modernej dobe priviažu nepriateľa k stromu (alebo dopravnej značke, ak nie je strom nablízku), ruky vyviažu nad hlavou a oblejú benzínom. Nasleduje škrtnutie zápalky a … nemyslite si naivne, že obeťami sú len muži.

Kultúrny národ, nie ? Opýtajte sa humanitárnych organizácií, prečo denne hovoria o zverstvách islamského štátu, ale o týchto na Ukrajine mlčia.

Kuriózne je, že najviac o morálke dnes kážu ľudia, ktorí napríklad v nedávnej minulosti boli schopní opustiť svojich zomierajúcich príbuzných a pokojne ich hodili na krk štátu …

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

France Moulin Rouge

Ostalo len LIN ROUGE. Vrtuľa legendárneho mlyna na streche parížskeho kabaretu sa zrútila

25.04.2024 09:29

Svetoznámy kabaret je jednou z tamojších najnavštevovanejších turistických atrakcií.

izrael, hamas, zbrane

Hamas zloží zbrane, ak vznikne palestínsky štát, povedal predstaviteľ hnutia

25.04.2024 09:16

Hnutie Hamas vládne od roku 2007 v Pásme Gazy.

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

Mikuláš Černák, súd

Zatiaľ nie, odkázal Černák. Na súde nastal zvrat, rozhodovať o jeho prepustení sa bude o týždeň, boss bossov prehovorí

25.04.2024 08:00, aktualizované: 09:52

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9463581x
Priemerná čítanosť článkov: 3871x

Autor blogu