Založ si blog

Drahý zosnulý Brusel

Zomrel si vo chvíli, keď bolo jasné, že si postavil svoje záujmy nad tých, čo v teba verili. A hoci si bol drahý … nikto za tebou nebude plakať, na rozdiel od iných, naozaj drahých …

Zomrel si vo chvíli, keď si povýšil záujmy úzkej skupiny ľudí nad národné záujmy. Zomrel si vo chvíli, keď si prehlásil, že všetci sa musia riadiť pravidlami, ak netreba obísť pravidlá – v tvojom záujme. Zomrel si vtedy, keď si sa stal slúžkou zločincov v Bielom dome. Zomrel si vtedy, keď si zavrel oči pred pravdou … a zomrel si ešte nespočetne ráz.

Podporoval si postavenie komunizmu mimo zákon, ale jeho metódy si neraz využil … ba dokonca sa dá povedať, že si si ich rýchlo osvojil. Idea komunistov – “ strana vie najlepšie, čo ľuďom treba “ – sa tvojou zásluhou zmenila na ideu – “ Brusel vie najlepšie, čo ľuďom treba “ … jednu diktatúru si pomáhal zhodiť (a vlastne bola len jedna ?) a dnes sa ju pokúšaš nahradiť – vlastnou.

Fúúúj … hovoril v nedeľu opitý chlap pred krčmou … je tu smrad, akoby niečo zdochlo. Hej … po gréckom referende zdochla nádej, že prvý raz v histórii bude Brusel dodržiavať pravidlá, hoci sa dotknú najviac Nemcov a Francúzov

Ešte neboli ani známe oficiálne výsledky a už bolo jasné, že hoci Brusel povedal ďalším absurdným pôžičkám pre Grécko rázne nie, vývoj pôjde inou cestou. Zachoval si sa ako prostitútka vo výslužbe, ktorá mesiace kričí – nie, ja už nechcem – ale pri pohľade na veľký mešec peňazí pôjde – s každým.

Skapalo všetko, čím si sa oháňal – morálka, pravidlá, lepšia budúcnosť … a ostal len drahý zosnulý, za ktorým nebude naozaj nikto plakať. Ešte chvíľu bude páchnuť, kým niekto pochopí, že ho treba – zakopať.

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Vakcína / Očkovanie /

WHO: Očkovanie zachránilo za uplynulých 50 rokov najmenej 154 miliónov životov

24.04.2024 19:11

V priemere to za toto obdobie predstavuje šesť zachránených životov za minútu.

zuzana čaputová, spišské podhradie, tragédia, nehoda, autobus

Prezidentka Čaputová si v Starej Ľubovni uctila obete nešťastia z Podhradia

24.04.2024 18:47

V stredu navštívila i obec Zborov v okrese Bardejov.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9462570x
Priemerná čítanosť článkov: 3870x

Autor blogu