Založ si blog

Hlavný stan svetového terorizmu alebo demokracia ala Biely dom

Simulované topenie, nedostatok spánku, spútanie do kozla, či odpočinok “ na stojáka „, rektálna rehydratácia, ľadové kúpele, vyhrážky smrťou či vyvraždením rodinných príslušníkov alebo znásilnením detí … vitajte vo svete “ demokratických a humánnych “ praktík Bieleho domu, realizovaných CIA … o.i. na nelegálne okupovanej základni Guantanámo

Fakty sú jasné – Kuba od roku 1962 trvá na vrátení základne Guantanámo a odchode amerických vojsk. Právoplatne odstúpila od zmluvy o prenájme základne (na čo má právo každý prenajímateľ v každej slušnej krajine na svete), odmieta preberať platby za prenájom … a preto je dlhé desaťročia cieľom amerického embarga. Znepáčila sa mafii, ktorá mala na Kube kasína … a vieme, že minimálne jeden prezident sa dostal do Bieleho domu za výdatnej pomoci mafie – J.F.Kennedy, za pomoci odborov, kontrolovaných mafiou, presnejšie jej zástupcom J.R.Hoffom, ktorý bol dlhé roky nezvestný a dnes je oficiálne – mŕtvy.

Nepáčila sa aj klanu, ktorý sa neustále snaží o vytvorenie prezidentskej dynastie na spôsob starej šľachty – teda rodine Bushovcov. Iste je to len náhoda, že táto rodina mala tesné kontakty s rodinou atentátnika na R.Reagana, či rodinou údajného organizátora teroristických útokov na WTC. Proste si nevedia vyberať priateľov … alebo si musia vyberať len takých, čo sú sprostejší ako členovia bushovského klanu, čo je súdiac podľa spomienok na prvú kampaň Busha mladšieho priam nesplniteľné poslanie, však ten nevedel na mape nájsť miesto, kde býva …

Prečo sa vlastne neustále hovorí o al-Kaide ? Však práve americká administratíva má na svedomí najväčšie vlny teroristických útokov v tomto, sotva započatom tisícročí.

Neviete, o čom hovorím ? Hovorím o nelegálnych útokoch dronmi na územia nezávislých štátov, ktoré nijakým spôsobom neohrozili Spojené štáty. Hovorím o zločinnej vojne proti Iraku na základe klamstiev G.W.Busha, ktorá mala min. dva milióny obetí … v tejto súvislosti vyznieva priam hrozivo, že niekto podá na súd v Spojených štátoch žalobu proti údajným vinníkom zostrelenia malajzijského lietadla … prečo sa rovnako razantne nekoná aj v prípade zločinného napadnutia Iraku ? Prečo pobúrení Holanďania, Briti, Francúzi, Nemci … nekričia, potrestajte tých vrahov z Iraku, či neskôr Afganistanu ? A na okraj – prečo nekričia, potrestajte skorumpovaných dôstojníkov na kosovskej vojenskej základni, ktorých zásluhou je z Kosova drogové kráľovstvo ?

Ak prenajmete byt, a jedného dňa sa rozhodnete, že ho opätovne začnete užívať, nikto vám v tom nesmie brániť. Ale v prípade Kuby a jej základne zrejme žiadne pravidlá neplatia … či skôr platí jediné, všetci majú pravdu, ale americké záujmy – prednosť.

Nič nepôsobilo komickejšie, ako pohľad na B.Obamu pri stretnutí s R.Castrom. Ľudovo povedané, Obama bol doslova pos…tý aj za ušami z predstavy, že by Kremeľ mohol oplatiť “ láskavosť “ na Ukrajine, a opätovne sa zblížiť s Havanou. A prípadne skúsiť vybudovať ruskú základňu na Kube … napokon, dnes majú rovnaké problémy aj v Berlíne, kde majú zase obavy z možnej spolupráce Kremľa a Atén.

Kde je teda hlavný stan svetového terorizmu ? Všade tam, kde hovoria o demokracii, ale vydierajú krajiny, ak napríklad nevládne ten, koho si Biely dom či Berlín predstavujú. Napokon … al – Kaida má korene hlboko v spolupráci so CIA počas sovietskej invázie do Afganistanu, súčasní islamskí vodcovia, stínajúci a topiaci rukojemníkov tiež kedysi poberali žold a zbrane z – Washingtonu.

Strapatá slúžka v Berlíne opakuje, že grécke dlhy nie je možné odpustiť … prečo by ich odpúšťali, keď ich môžu splatiť hlupáci na Slovensku, alebo v Slovinsku, Litve či Estónsku ?

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

trump. súd

Muž, ktorý sa zapálil pri súdnej sieni počas procesu s Trumpom, zomrel

20.04.2024 10:37

Muž, údajne zo štátu Florida, rozdával podľa svedkov v parku letáky obsahujúce konšpiračné teórie.

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9457905x
Priemerná čítanosť článkov: 3868x

Autor blogu