Založ si blog

Vtedy okupovaní – dnes okupovaní . .. a vojská sú len otázkou času

Všetko jedno … každá okupácia je hanebnosťou, akékoľvek cudzie vojská na našom území sú aktom vlastizrady, ktorý by sa mal nemilosrdne trestať najvyšším trestom – teda trestom smrti. A nevypliešťajte oči, prosím – trest smrti je dodnes v bašte “ demokracie “ a medzinárodného zločinu zákonným trestom.

Ako dieťa som pravidelne z okna vídal úbožiakov, ktorí polonahí cvičili na “ buzerplaci “ bez ohľadu na to, či bolo leto alebo zima. Tí vôbec netušili, prečo v tejto krajine sú a rovnako netušili, kedy sa vrátia domov. Boli aj takí, čo sem prišli, keď sa im narodili deti, a opäť ich videli v dospelosti … ak ich vôbec spoznali. Okupácia Československa bola špinavosťou nielen na našom národe, ale bola to aj špinavosť na vojakoch a ich rodinách. A bola to výhradne – politická špinavosť.

Nikto z tých, ktorí tento hanebný deň neustále pripomínajú, však nespomína ani dodnes trvajúcu okupáciu Nemecka, dodnes trvajúcu nezákonnú okupáciu Guantanáma (a zneužívanie tohoto územia na zločiny proti ľudskosti) … a mlčia aj pri iných zločinoch, ktoré od začiatku 21.storočia priniesli milióny obetí pod pláštikom slobody a demokracie, hoci boli motivované výhradne túžbou po svetovláde. A obhajcovia vinníkov týchto zločinov sa hanebne a zbabelo snažia zakryť vinu svojich “ vzorov “ poukazovaním na to, čo sa udialo pred desiatkami rokov.

Pretože pre smeť v cudzom oku nevidia brvno vo vlastnom …

Kto si spomenie na spojenecké cvičenia Varšavskej zmluvy, vie veľmi dobre, že sa cvičilo na území všetkých členských krajín. Koľko cvičení NATO bolo na americkom území ? Prečo je prevažná väčšina cvičení na území strednej a východnej Európy, hlavne v poslednom čase ? Odpoveď je jednoduchá – naši “ spojenci “ si mapujú územia pre prípad, že by sme konečne otvorili oči a vzopreli sa diktátu, ktorý dnes reprezentuje svetový terorista a zločinec č.1 – Barack Obama. Zatiaľ sme okupovaní kapitálom, ale ak by to bolo potrebné – prídu aj vojská. Alebo – humanitárne bombardovanie.

Strach tiahne nielen Bielym domom, ale aj Bruselom … peniaze už nemajú, môžu ich len tlačiť (ktože si spomenie, že jednou z výhrad MMF proti finančnej politike Československa boli tri emisie meny za štyridsať rokov ???), a ich najväčší nepriateľ (ktorého si sami vyrobili) má na rozdiel od nich peňazí ako pliev … a je len otázkou času, kedy sa stane skutočným hospodárskym a ekonomickým gigantom

Nejeden z politikov sa netají, že aj za humánnym videním otázky imigrantov je v skutočnosti vyvolanie napätia a strachu v krajinách strednej a východnej Európy, teda bývalého východného bloku, čo by malo neskôr ospravedlniť zriadenie vojenských základní NATO (teda USA) na týchto územiach … pre bezpečnosť obyvateľstva. Nejeden sa obáva, že skutočným cieľom udalostí posledných rokov je príprava “ odôvodneného “ útoku na Rusko, čo môže vyvolať svetový konflikt nevídaných rozmerov.

Pretože od rozpadu ZSSR robia NATO a EÚ všetko preto, aby Rusko čo najviac izolovali. A nikdy nemali záujem o inú spoluprácu s Ruskom, než jeho ovládnutie. Preto podporovali a dodnes podporujú zločincov ako Jaceňuk s jeho banderovskými bandami neofašistov, Saakašvili, Chodorkovskij, Tymošenková a spol.

Preto dnes platia za podporu ľuďom, ktorí verejne a nehanebne tvrdia, že príchod vojsk Varšavskej zmluvy bol aktom okupácie, ale prípadný príchod vojsk NATO by bol príchodom – členských vojsk paktu a teda spojencov. Zatiaľ nás okupujú ekonomicky, skúšajú aj manipuláciou verejnej mienky … ale neskôr chcú čosi viac – vytvoriť impérium jedného pána, akýsi zvrátený formát mutanta na spôsob niekdajšej c.k. monarchie.

Položte si otázku – prečo všetci žiadajú bezpodmienečné a rýchle vyšetrenie vraždy B.Nemcova, tvrdé potrestanie vinníkov a neustále podkladajú myšlienku, že za všetkým je Kremeľ a V.Putin … ale nikto nežiada, aby konečne – polstoročia po udalostiach, bola odhalená pravda o zavraždení J.F.Kennedyho a bol odhalený podiel L.Johnsona na tomto hanebnom skutku ?

Prečo nikto nežiada odhalenie pozadia atentátu na R.Reagana, ktorý sa odohral pár týdňov po jeho nástupe do funkcie ? Prečo nikto nežiada riadne vyšetrenie útokov na WTC a ich pozadia ? Je to preto, že v prvom i druhom prípade bol so všetkým pevne prepojený klan Bushovcov ? Je to náhoda, že rodiny oboch hlavných aktérov spomínaných udalostí mali s klanom Bushovcov nadštandardné vzťahy ?

Áno, môžeme … naozaj to môžeme zmeniť. Môžeme (zatiaľ) zabrániť tomu, aby nás niekto vtiahol do vojny vo vlastnom záujme, aby spôsobil našim deťom rovnakú traumu, akou trpeli naši rodičia a prarodičia počas augusta 1968. Áno – mali by sme si, vlastne si musíme položiť otázku, prečo môže svetovú veľmoc s jadrovým potenciálom riadiť ušatý psychopat s vytreštenými očami za rečníckym pultom, prečo môže táto beštia beztrestne dávať príkazy na vraždenie bezpilotnými lietadlami na územiach nezávislých štátov ?

Aj Hitler najprv vytriešťal oči za rečníckym pultom a vrieskal nezmysly na davy … a potom vytriešťal oči celý svet, a od bolesti vrieskali milióny ľudí …

 

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

SR prezidentka kultúra predstavitelia prijatie BAX

Čaputová: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti

19.04.2024 15:31

Štát má vytvárať predpoklady a podmienky pre kultúru a nie ju politicky ovládať, vyhlásila prezidentka.

Irán / vlajka / zástava /

Iránsky konzulát v Paríži obkľúčila polícia. Muž sa tam vyhrážal, že sa vyhodí do povetria

19.04.2024 15:01, aktualizované: 15:20

Muža polícia zadržala. Zásahová jednotka ho prehľadala a žiadne výbušniny u neho nenašla.

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07, aktualizované: 13:20

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9456724x
Priemerná čítanosť článkov: 3868x

Autor blogu