Založ si blog

Svitá k európskej diktatúre . .. už chýba len diktátor

Rasista, xenofób, antisemita … a ešte neviem čo. Tak sa dnes bežne titulujú ľudia, ktorí si dovolia mať iný názor, než politické špičky alebo skorumpované médiá. Denne nás fackujú udalosťami spred siedmych desaťročí … ale utrpenie súčasnosti berú len ako prostriedok na dosiahnutie cieľov, rovnako zvrátených ako ich rétorika.

Žijeme v neokomunistickej diktatúre. Proste si tzv. demokrati vybrali to, čo sa im najviac hodilo z rôznych politických systémov, a za pomoci nechutného guláša skúšajú vládnuť celému svetu.

Chcete pomôcť utečencom ? Odkaz je jasný – prestaňte tárať o humanite, a všetkými dostupnými prostriedkami zastavte násilie v krajinách, odkiaľ pochádzajú. Potrestajte tých, ktorí tieto konflikty rozpútali, postavte ich pred medzinárodné súdy za vojnové zločiny … ak tam mohol stáť Miloševič a spol., môžu tam stáť aj Bush, Blair, Obama a spol. Miesta vo väzniciach je dosť, aj pre privilegovaných.

Zastavte akýkoľvek predaj zbraní do kritických oblastí, a tvrdo trestajte každého, kto zákaz predaja poruší. Bez ohľadu na krajinu, z ktorej pochádza.

Začnite konečne rešpektovať vôľu obyvateľstva a prestaňte mu vnucovať to, o čo nestojí. Ak niekto nestojí o demokraciu západného typu, zrejme na to má dôvod a vy zase nemáte žiadne právo, aby ste ho nútili konať proti vlastnému presvedčeniu.

Pokiaľ však chcete pokračovať v súčasnom vývoji, alebo tlieskať tomu, čo sa deje … rovno zvoľte nového európskeho diktátora, a obyvateľstvo si časom spomenie, akým spôsobom sa naložilo s talianskym ducem … a nemajte obavy, spomienkou to určite neskončí. Pretože žiadny povraz sa nedá napínať donekonečna …

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

súdne pojednávanie, Mikuláš Černák

Boss bossov pred súdom, aj keď o to nežiadal. Dostane sa Mikuláš Černák na slobodu? Dôkazy stále pribúdajú

25.04.2024 08:00

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.

vojna na Ukrajine, Charkov

Poľsko chce poslať Ukrajincov domov bojovať. Podľa ministra sú Poliaci pobúrení, keď vidia mladých z Ukrajiny vysedávať v ich kaviarňach

25.04.2024 06:24

Poľsko je pripravené pomôcť Ukrajine pri návrate mužov vo vojenskom veku, uviedol poľský minister obrany.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Kontrolóri o stave zdravotníctva: Štát na jeho riadenie rezignoval, dôsledky pre pacientov sú alarmujúce

25.04.2024 06:05

Nemáme prehľad o financiách, nemodernizujeme a najakútnejším problémom je chýbajúci lekársky a ošetrovateľský personál.

vojna na Ukrajine, Bachmut

ONLINE: Pistorius: Rusi už vyrábajú viac zbraní, než potrebujú proti Ukrajine

25.04.2024 06:00, aktualizované: 08:13

Veľká časť toho, čo sa vyrobí v ruských vojenských závodoch, nemieri na front na Ukrajine, ale končí v skladoch, tvrdí nemecký minister obrany Boris Pistorius.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9463396x
Priemerná čítanosť článkov: 3871x

Autor blogu