Založ si blog

Je IQ proamerických diskutérov nulové ?

Neviem … ale ak niekomu hovorím o chlebe s maslom, a on sa vyjadruje k vyprážanému rezňu, pričom sa tak správa neustále, vzniká otázka … a nie jediná. Nerozumie snáď jazyku ? Alebo nechápe obsah čítaného textu ?

Neviem. Ale deje sa to pravidelne – nadhodí sa téma, a prevažná väčšina proamericky diskutujúcich občanov začne hovoriť o niečom úplne inom, vôbec nesúvisiacom s predmetom diskusie. Môžu sa potom diviť podozreniam, že sú platenými diskutérmi ? Myslím, že nie. Je to len prirodzený následok ich správania v diskusiách.

Tento jav sa vyskytuje v diskusiách už dlhé roky. Podporovatelia americkej či bruselskej politiky nevedia vyjadriť svoj názor, dookola opakujú oficiálne vyjadrenia rôznych politikov, alebo nadávajú kritikom absurdných rozhodnutí do boľševikov, komunistov, starých štruktúr a podobne. Áno, dnes sa už za pomoci slova boľševik niektorým diskutérom, ktorí neustále provokovali, vysmievam aj ja … sú to hlavne tí, z ktorých priam trčí, že dnes sú demokrati a kresťania, ale včera boli pravoverní komunisti. A zajtra ? Budú niečím iným  … pokojne aj členmi Ku-klux-klanu, ak to bude moderné.

Je zaujímavé, že sa stále jedná o rovnakých jedincov, ktorí neustále skúšajú mariť diskusie rôznymi otrepanými frázami. Ani jeden z nich sa doteraz (iste len náhodou, či nedostatkom času) nezmohol na vlastný blog, kde by jasne prezentoval svoje názory na súčasnosť. Prečo ? Dokážu spotiť stovky príspevkov v diskusiách, a nemajú čas na jediný, obsažnejší príspevok, kde by napísali – takto to vidíme my ?

Ich správanie vyvoláva podozrenie, že sú cielene vyberaní tak, aby neboli schopní napísať nič iné, len to, čo im niekto prikáže. Akoby si niekto vyberal diskutérov s nulovým intelektom, ktorí budú dávať záruku, že sa nikdy nezamyslia nad tým, čo sa okolo nich deje …

Nie, nechcem ich uraziť. Ale páni, naozaj sa neviete správať ako ľudia ? Naozaj vám nevadí, že niekto z vás urobil sluhov jeho záujmu ? To tak dobre platí, že ste zahodili aj vlastnú česť ?

Dovoľte, aby som niečo pripomenul, čo som raz už konštatoval niekde inde. Absolútne ma nezaujíma, čo povedal akýkoľvek politik, bez ohľadu na krajinu, z ktorej pochádza. Zaujíma ma len to, čo si myslia bežní ľudia. Oficiálnu propagandu mám, ľudovo povedané, na háku. Keď ju budem chcieť poznať, nebudem strácať čas s blogmi, ale kúpim si patričný denník … teda oficiálnu prezentáciu cudzieho záujmu. Som zvedavý na skutočný život, a skúsenosti ľudí … nie na platenú umelinu, ktorú niekto vyprodukoval na objednávku.

Dokážete to pochopiť ?

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Kandidatúra A. Danka je drzosťou najhrubšieho zrna

21.01.2024

A len potvrdzuje, že úrad prezidenta je zbytočný.Namiesto osobností máme ponuku politických pobehajov. Čo neplatí len o Dankovi.Všimol si napríklad Korčok,ako vyzerá žiadosť o vstup na územie nášho „spojenca“ USA ? Američania cestujú na Slovensko bez obmedzení, Slováci pri ceste do USA musia súhlasiť so stratou práva na ochranu osobných údajov a zdieľaním [...]

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,444
Celková čítanosť: 9432956x
Priemerná čítanosť článkov: 3860x

Autor blogu