Založ si blog

Na panské, lokaji . ..

Pekne ste sa predviedli, kam patríte a akou výbavou disponujete. Od jemnej snahy o intelektuálne útoky, až po neotesané nezmysly obdivovateľov známeho a slávneho – pravda víťazí. Mimochodom, motto “ Veritas vincit “ kedysi symbolizovalo bývalé Československo … čo však asi väčšine nič nehovorí.

Takže … nedá sa poprieť, že ste preukázali pravdivosť tvrdenia, ktoré hovorí – demokracia je modlou klamárov, podvodníkov, zlodejov a banditov, pretože jej podstatu symbolizuje konštatovanie W.Churchilla –

Demokracia je najhoršia forma vlády, okrem všetkých ostatných, o ktoré sa niekto občas pokúšal

Pravda, len sir Winston zabudol dodať, že jemu táto najhoršia forma vlády vyhovovala, a sám sa nikdy nepokúsil o nič lepšie. Čo napokon dokazuje aj iný výrok, ktorého autorom je Edmund Burke

Demokracia sa ľahko môže stať vládou darebákov

Môžeme potvrdiť z vlastnej skúsenosti, je to pravda. Nielen našu krajinu, ale dá sa povedať, že celý svet v súčasnosti riadia – darebáci. Ešte horšie je, že neraz sú to darebáci, ktorým sa nadšene klaniate, ale takému M.Schulzovi by ste vo svojej firme sotva zverili niečo dôležitejšie, ako prácu v sklade. Komické je, že vám vôbec nevadí, keď tento nevzdelanec riadi vaše životy.

Utekali ste pred hydrou komunizmu, aby ste sa stali lokajmi zdochýňajúceho kapitalizmu, či skôr modernej formy neokolonializmu ? Bravó páni, lepší skok do vlastnej truhly sa snáď ani vymyslieť nedal. Uvidíme, ako sa vám raz poďakujú vaše deti za to, akú budúcnosť ste im darovali.

Demokracia je vláda ľudu, prostredníctvom ľudu a pre ľud …

Výrok A.Lincolna, u ktorého ma často napadá, či to autor myslel vážne a veril tomu, alebo to bola len póza, určená pre voličov. Ale priznám sa, skôr som presvedčený o tom, že svojej myšlienke Lincoln veril. Neviem, keby sa dnes zobudil, asi by bol zdesený z toho, čo z jeho krajiny urobili rôzni zločinci a zbohatlíci … zrejme by sa aj hanbil.

Demokracia je dnes vládou proti ľudu, prostredníctvom vyvolených hlupákov, neraz aj vagabundov … ešte horšie je, že mnohí tomuto absurdnému režimu aj tlieskajú.

Kto čím bojuje, tým aj padne

Ľudstvo sa neraz poučilo o pravdivosti týchto slov. Pred časom prebehla diskusia, kde sa pýtali rôznych emigrantov, v čom bola asi podstata dlhovekosti režimov, ktoré boli v Sýrii, Lýbii … alebo iných diktatúrach. Odpoveď bola zarážajúca – diktátori dali ľuďom všetko, čo potrebovali k vysokému štandardu života a očakávali jediné – lojálnosť voči krajine a režimu. A prečo ste teda utiekli, znela ďalšia otázka. Mnohí mlčali, ale jeden sa preriekol … viete, mali sme síce všetko, ale nemali sme to, po čom sme túžili najviac – moc. Nemohli sme vládnuť, pretože túto možnosť mal len vládnuci klan.

Nie, ani v civilizovanej Európe to nie je iné. Čo by sa stalo, keby všetci mali to, čo potrebujú k pohodlnému životu ? Však v dnešnej dobe nie je žiadny problém s tým, aby bola odstránená chudoba … okrem jednej, veľmi vážnej prekážky – mocní by stratili svoju drogu, teda – moc.

Šikovnejší nesmú byť diskriminovaní tým, že dostanú rovnako, ako – neschopní

Famózna myšlienka … len má jednu chybu. Doba je o tom, že kto má peniaze, má všetko … kto ich nemá, musí mať pekelnú dávku šťastia, aby sa presadil. A to nie je diskriminácia ? Nie je diskriminujúce, že ak niekto nemá peniaze, jeho šance na úspech sa znižujú ? … má smolu, ktosi mi povedal, vraj sa treba vedieť narodiť. No … škoda reči.

Koho nenávidia mocní tohoto sveta najviac ? Tých, čo sa nedajú – okradnúť.

Najväčší strach majú z nezávislosti, sebestačnosti … a vlastného názoru. Napokon, aj sluhovia najviac nenávidia svojho pána, a ešte viac toho, kto žiadneho pána nemá. Preto tak zúrivo štekajú, že si niekto dovolil ukázať na ich obojok. Sú bytostne odkázaní na nejakého pána, bez neho nevedia žiť. A zúfalo závidia tým, ktorí pána nemajú … nepotrebujú.

Na panské, lokaji … tlieskajte pánom, bite sa za nich, krvácajte a modlite sa, aby o vás raz vaše deti nepovedali, že sa za vás hanbia, lebo za prostý žvanec ste urobili hocičo …

A prečo chodíte na moje blogy, hoci sa vám nepáčia a údajne sú poplatné komunistom a Rusom ? Pretože ste sami na predaj najvyššej ponuke a neviete si vôbec predstaviť, ako by ste žili bez pánov. A tak aspoň pri mojich blogoch môžete snívať, aké by to bolo, keby ste neboli lokaji a hlavne – zbabelci. Nenávidíte ma, lebo aj keby som bol bezdomovec, spával pod mostom a vy by ste boli miliardári – aj tak by som mal viac, ako máte vy.

Byť sám sebou je pre vás nedosiahnuteľný luxus …

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

chrípka. pacient, lekár, prehliadka

V Bratislavskom kraji sa počas tohto roka vyskytol čierny kašeľ v 50 prípadoch

18.04.2024 19:25

Najvyššia vekovo-špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine 15- až 19-ročných osôb.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9455159x
Priemerná čítanosť článkov: 3867x

Autor blogu