Založ si blog

Agresivita údajných zúfalcov veľa hovorí . ..

Nie, maďarským policajtom a vojakom dnes určite nikto nezávidí. Ťažko zachovať pevné nervy, ak po vás niekto hádže všetko, čo mu príde pod ruku, vulgárne vám nadáva … a ničí to, čo patrí štátu a občanom, ktorých práva máte chrániť. Nehovoriac o tom, že tí údajní ubiedenci sa čoraz viac profilujú ako vagabundi, a v bašte demokracie by sa s nimi vôbec nebabrali … a rovno by sa k nim chovali ako ku – teroristom. 

Čím viac sledujem rôzne záznamy zo správania utečencov, tým viac som presvedčený, že konajú podľa jasného plánu, vedia presne, čo robia a ich útek vôbec nie je prejavom toho, o čom hovoria – teda zúfalstva z diania v ich vlastnej krajine.

Napadnutie policajta patrí vo väčšine krajín medzi vážne trestné činy, a tomu zodpovedajú aj udelené tresty. Ukazuje sa, že títo tzv. zúfalci vôbec neváhajú napadnúť kohokoľvek, ak sa nevyhovie ich požiadavkám. Ich fanatické výkriky “ Alah akbar “ len dokresľujú šialenú atmosféru súčasného diania na celom európskom kontinente.

Správanie týchto vagabundov mi veľmi pripomína časť nespratníkov na Slovensku, ktorí už dlhé roky poznajú len svoje práva a pri zmienke o akýchkoľvek povinnostiach, či sankciách za ich neplnenie okamžite vreštia, že sú diskriminovaní. Dodnes sme sa nedokázali s ich správaním vyrovnať tak, aby sa prispôsobili spoločnosti a prijali jej pravidlá, rešpektované ostatnými.

A ajhľa … teraz máme prijať časť ľudí, ktorí tiež rešpektujú len tie pravidlá, ktoré im vyhovujú ? Nič lepšie nesvedčí o ich úcte k zákonom, ako útoky na policajtov, či zarputilé odmietanie povinných registrácií …

Nehovoriac o médiami prezentovaných príbehoch, ako zúfalí utečenci predávali svoje majetky, aby mali na cestu do Európy. To naozaj veria ich vlastníci, že diváci alebo čitatelia sú mentálne zaostalí, prípadne pod vplyvom návykových látok ? Pretože len tento druh “ konzumentov “ by podobným príbehom aj veril. Však sa sami skúste zamyslieť – vo vašej krajine zúri vojna, a príde za vami sused, aby ste kúpili jeho dom, lebo on tam neostane a potrebuje peniaze na útek. Kúpite dom, ktorý na druhý deň nemusí stáť ? Nezmysel … tým skôr, že podľa iných zdrojov ostávajú v rozvrátených krajinách len tí, čo nemajú peniaze na útek. Takže – to asi nebudú kupci majetku ostatných zúfalcov, nie ? Alebo tieto majetky skupujú prevádzači ? No, to by museli byť riadni sprostáci, ak by to bola pravda – však ani oni nemôžu vedieť, či nekúpili cennosť na zajačom chvoste … uviazanú.

Na mexicko-americkej hranici končí útok na policajta okamžitou streľbou, a obvykle bezplatnou cestou útočníka na patológiu. Zaujímavé je, že práve z tejto krajiny (teda USA) zaznieva najviac hlasov, aby Európa konala – s rozvahou.

Vyjadrenia politikov znejú v nejednom prípade tak, že človek má vážne pochybnosti o ich duševnom zdraví. Napríklad srbský minister sociálnych vecí konštatoval, že prúd vody z vodného dela zasiahol druhú stranu hranice, na čo nemá právo žiadna krajina. Akosi pozabudol, že z jeho strany hranice ničili ľudia zariadenia, patriace inej krajine, napádali policajtov inej krajiny a jeho policajti – nekonali. Osprostel, alebo sa tak narodil ? Nevedno …

Čím ďalej, tým viac mám obavy, že niekto chce za každú cenu zatiahnuť európsky kontinent do priameho vojnového konfliktu. Srbský postoj k celej veci do istej miery chápem – je to vítaná príležitosť na pomstu za humanitárne bombardovanie ich krajiny, ktoré priamo na ich území splodilo drogové kráľovstvo. Asi aj preto tak ochotne rozvážajú utečencov.

Chápem aj americký postoj. Splodili beštiu, s ktorou si dnes nevedia poradiť, a reálne im hrozí nová hanebná porážka bez dosiahnutia cieľa, ktorý si určili – ak sa Asad v Sýrii udrží, bude sa Bielemu domu vyškierať celý svet. Nehovoriac o strate rešpektu v krajinách ako Saudská Arábia, Irán … navyše, hrozí, že sa do celej veci zapletie plnou silou aj Rusko, a pokiaľ by ruská diplomacia (podporená ruskými zbraňami) uspela, porážka bude ešte hanebnejšia.

Ale vrcholných európskych politikov nechápem vôbec. Vidia jasne, kam celý vývoj smeruje … a namiesto toho sa utápajú v prázdnych frázach, debilných plánoch (napríklad zavedenie kvót) či prostituovaní v americkom bordeli … to už sme na tom naozaj tak zle ?

Kopeme si vlastný hrob … a neviem, či už nepadáme do jamy.

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Kandidatúra A. Danka je drzosťou najhrubšieho zrna

21.01.2024

A len potvrdzuje, že úrad prezidenta je zbytočný.Namiesto osobností máme ponuku politických pobehajov. Čo neplatí len o Dankovi.Všimol si napríklad Korčok,ako vyzerá žiadosť o vstup na územie nášho „spojenca“ USA ? Američania cestujú na Slovensko bez obmedzení, Slováci pri ceste do USA musia súhlasiť so stratou práva na ochranu osobných údajov a zdieľaním [...]

APTOPIX Russia Ukraine War

List z Charkova: Ako sa žije v tme?

28.03.2024 18:00

Po masívnych raketových útokoch žije Charkov zväčša v tme, no ja sa aj tak usmievam. Možno už len nevládzeme plakať.

1. netradicny porod Krompachy

Zámena pacientiek v pražskej nemocnici viedla u jednej k potratu

28.03.2024 17:47

Zamestnanci nemocnice nedodržali interné predpisy a lekári preto operovali nesprávnu pacientku.

polícia, evakuácia, vyhrážky, UK, fakulta

Polícia v Bratislave zadržala medzinárodne hľadaného občana Bosny a Hercegoviny

28.03.2024 17:32

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 15 rokov.

FTX Bankman Fried

Zakladateľ kryptomenovej burzy FTX ide na 25 rokov do väzenia, klientov obral o 10 miliárd dolárov

28.03.2024 17:13, aktualizované: 17:41

Americká justícia označila prípad za jeden z najväčších podvodov v americkej histórii.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,444
Celková čítanosť: 9432268x
Priemerná čítanosť článkov: 3859x

Autor blogu