Založ si blog

No páni, vy si chystáte veľmi škaredý osud

Nestíham vypliešťať oči nad výrokmi R.Sulíka, a dnes ďakujem všetkým strážnym anjelom, že som v dávnejšej chvíli zaváhal, a nenechal sa opiť leskom pozlátka … a chcel by som poradiť liberálom, aby predtým, než dokonajú dielo, ktoré v týchto dňoch začali, si najprv naštudovali, čo sa dialo v 20.-30. rokoch minulého storočia a prečo sa dostali k moci ideológie fašizmu a komunizmu.

Všetkým, ktorí tak neochvejne pripomínajú politické procesy v 50.rokoch, a divia sa, ako mohli ľudové masy tlieskať týmto zvráteným udalostiam, dávam do pozornosti jeden fakt – politické, finančné i podnikateľské elity sa chovali od začiatku 20.storočia tak bezohľadne, že daný vývoj bol len logickou reakciou národov, zmietaných v krviprelievaní dvoch svetových vojen, biede, neobmedzenom zdieraní zo strany zamestnávateľov a úplnom ignorovaní potrieb národov zo strany vládnucich elít.

Následkom toho ľudia doslova zdiveli a s opojením sa prizerali na utrpenie tých, ktorí ich roky zneužívali vo vlastný prospech

Len si dovolím pripomenúť, aká obrovská vlna pobúrenia prišla od predstaviteľov pravicových strán, keď sa objavil J.Počiatek na jachte finančnej skupiny v Monaku, ako pobúrene žiadali jeho odvolanie z postu … a ajhľa – dnes nevadia fotografie nádejného adepta na účasť v koalícii, lebo aj R.Sulík má svoje video s M.Kočnerom. Nevadí ani to, že jedna z členiek strany má tiež zaujímavú minulosť … a povedzme si otvorene, v každej krajine, ktorú nám neustále predkladajú (aj) liberáli za svoj vzor – by sa nič podobné nemohlo stať !!!

Dámy a páni, vašu aroganciu dokáže prekonať len vaša vlastná hlúposť a nepoučiteľnosť

Napínate strunu trpezlivosti národa doslova šialeným spôsobom, a ste presvedčení, že to vydrží ? Aj to dokazuje, ako ste odtrhnutí od reálneho života, ako nepoznáte problémy a každodenné starosti obyčajných ľudí.

Ale, čomu sa vlastne divím, keď pokojne tolerujete, že magori zohyzdili bratislavské námestie plotom a rôznymi zábranami ? Čomu sa divím, keď iní magori vyzývajú, aby malo Slovensko čo najskôr vládu, a vy mlčíte ? Čomu sa vlastne divím, keď bývalý minister spravodlivosti sa vyhne odpovedi na priamu otázku, a len vágne konštatuje, že ak ktokoľvek poruší zákon, dohliadne na jeho potrestanie – ale v dobe nie dávnej neustále poukazoval na to, že jeho oponent Š.Harabin mal kontakty s údajným albánskym drogovým bossom B.Sadikim ?

Nemôžem si pomôcť, demokraticko-liberálne panstvo, ale máme čoraz silnejší pocit, že si chystáte veľmi škaredý osud. Ak vám už nestačí ani varovanie v podobe obdobia vlády jednej strany, ak vám nestačí varovanie v podobe úspechu strany M.Kotlebu … a naďalej sa chováte, ako by sa nič nedialo – no potom si zaslúžite odmenu, ktorá nepochybne raz príde. Pretože národ nie je váš majetok … a slovenský národ nie je národom primitívov, ktorým by ste donekonečna dokázali manipulovať zásluhou skorumpovaných médií. Len vedzte jedno – ľud, s ktorým nemali mocní zľutovanie, nebude mať zľutovanie s mocnými, keď príde chvíľa pravdy.

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Kandidatúra A. Danka je drzosťou najhrubšieho zrna

21.01.2024

A len potvrdzuje, že úrad prezidenta je zbytočný.Namiesto osobností máme ponuku politických pobehajov. Čo neplatí len o Dankovi.Všimol si napríklad Korčok,ako vyzerá žiadosť o vstup na územie nášho „spojenca“ USA ? Američania cestujú na Slovensko bez obmedzení, Slováci pri ceste do USA musia súhlasiť so stratou práva na ochranu osobných údajov a zdieľaním [...]

Škola / Školstvo / Žiak /

Školákom sa začali veľkonočné prázdniny, do lavíc sa vrátia o týždeň

28.03.2024 07:30

Veľkonočné prázdniny sú pre školákov posledným dlhším voľnom pred koncom školského roka.

stíhačka F-16

ONLINE: Ukrajina čaká na F-16, Putin sa ich nebojí. Pilot hovorí, že táto stíhačka je primadona

28.03.2024 06:15, aktualizované: 06:50

Vojenský šéf NATO Bauer verí, že príchod stíhačiek F-16 bude mať vplyv na bojisku na Ukrajine. Zničíme ich, tak ako západné tanky, tvrdí Putin.

Hungary National Day

Politický triler či rodinná dráma? Orbánov režim podrýva exmanžel jeho exministerky

28.03.2024 06:00

Slová svojej bývalej manželky používa ako dôkaz skorumpovanosti Orbánovej vlády. Ona, exministerka spravodlivosti, ho na revanš obviňuje z domáceho násilia.

ds

Rozhodujú emócie aj prisťahovalci. Koho budú voliť v obci, kde najpresnejšie trafili výsledky prvého kola?

28.03.2024 06:00

Kto sa stane prezidentom - Korčok či Pellegrini? S touto otázkou sme oslovili ľudí v obci Dolná Seč.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,444
Celková čítanosť: 9431769x
Priemerná čítanosť článkov: 3859x

Autor blogu