Založ si blog

. .. urobili z parlamentu – žumpu

Súčasný parlament je dokonalou ukážkou, ako to dopadne, keď volič nepremýšľa a dá svoju dôveru ľuďom s výbavou na úrovni piatej cenovej skupiny …

Nulová argumentácia, záplava invektív bez dôkazov, vytreštené oči … neviem, ale tak si nepredstavujem poslanca, ale skôr pacienta psychiatrie. A to už nespomeniem odborné perly ducha niektorých “ študovaných “ právnikov, ktorí majú absolútny chaos v terminológii, právnych a procesných postupoch, zodpovednosti jednotlivých orgánov a hlavne podstate všetkého – dôkazoch a vecnej argumentácii.

Iste, dnešná koalícia je v podstate rovnakým zlepencom ako niekdajšia vláda Dzurindu-Mikloša pod oficiálnym vedením Radičovej, ale pri predstave, že by mali vládu tvoriť rôzni škrekľúni zo súčasnej opozície, mi doslova behá mráz po chrbte. A otvorene poviem, že u niektorých ľudí pokladám ich politické aktivity len za spôsob, ako financovať svoje iné aktivity. Aj to núti k úvahe, ako zmeniť zákony a určiť jasné pravidlá pre kandidátov vo voľbách.

Dnešný parlament pripomína skôr žumpu

Krajina sa nemôže posunúť vpred, ak poslanci nenesú zodpovednosť za svoje výroky. Nepohne sa vpred, ak nikto nemá zodpovednosť za svoje rozhodnutia a jediným trestom je – odvolanie z funkcie.

A nepohneme sa vpred dovtedy, kým nevrátime parlamentu česť a primerané miesto v spoločnosti.

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

hexagon, Banská Bystrica

Detské ihrisko, aké nikde inde na Slovensku nenájdete, je v Banskej Bystrici. Desaťročia chátralo, teraz ho zachraňujú

16.04.2024 07:00

Betónové šesťuholníkové tvárnice, z ktorých je komponované detské ihrisko s niekoľkými preliezačkami, osadili do Parku pod Pamätníkom SNP pred viac ako polstoročím. Unikátne dielo aktuálne obnovujú.

UA Vojak / UA Armáda / Bachmut / Doneck /

ONLINE: Hlasovanie o pomoci Ukrajine v USA oddelia od balíka pre Izrael. Bez pomoci budú ruské útoky hrozivejšie

16.04.2024 06:10, aktualizované: 06:39

O vojenskej pomoci pre Ukrajinu a Izrael sa nebude v americkej Snemovni reprezentantov hlasovať spolu.

Irán, Izrael

Izrael verzus Irán: ako môže vyzerať odveta? + graf

16.04.2024 06:00

Irán bol cez víkend na Izrael schopný vypáliť okolo 350 dronov a balistických a riadených striel. Aká by mohla byť odveta židovského štátu?

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9452023x
Priemerná čítanosť článkov: 3866x

Autor blogu