Založ si blog

SaS a R. Sulík – hrobári opozície R. Fica alebo pokrútené dejiny

Priznám sa, pri poslednom vystúpení R.Sulíka v diskusii na TA3 som ostal v nemom úžase. Asi mu zaškodila spolupráca s I.Matovičom, lebo opustil kedysi trefnú argumentáciu a začal vystupovať spôsobom, ktorý rozhodne nepatrí do slušnej a zodpovednej politiky. Na jednej strane svojho súpera osočil, na druhej strane sa okamžite urazil, ak súper oplatil podobnou mincou.

Isté je, že dodnes neprehltol sklamanie, že sa nestal slovenským premiérom … a rovnako je isté, že jeho jediným záujmom je ochrana záujmov a potrieb podnikateľov, ostatní sú mimo … akosi pozabudol, že tí dôchodcovia, ktorí plnia čakárne lekárov, vybudovali túto krajinu a zaslúžia si našu úctu. Akosi zabudol, že podnikatelia tvoria mizivé percento populácie … akosi zabudol, že sám po prehre v povolebnom boji o zostavenie vlády sám alibisticky sklonil hlavu a zmizol “ po anglicky “ do Bruselu – a teda opustil vlastných voličov. Alebo snáď zradil ? Nevedno …

Videl som aj inú diskusiu, ktorá len potvrdila, ako sa Slovensko zmenilo, hoci pritom ostalo kolóniou – síce nie Moskvy, ale iného molocha – Bruselu. Diskutovali slovutní odborníci na slovenský štát, ktorí rozoberali postavenie M.Kotlebu na slovenskej politickej scéne a pritom ich každé druhé slovo znelo – holokaust. Iste, šesť miliónov povraždených Židov je naozaj tragédiou … lenže dnes sa už nehovorí o ničom inom, len o holokauste, akoby nikto iný netrpel. Akoby nebolo medzi obeťami niekoľkonásobne viac príslušníkov slovanských národov … o tých sa hovorí akosi na okraji, aby sa nepovedalo. Demokrati prekrúcajú dejiny úplne rovnako, ako to robili komunisti … asi preto, že väčšina z nich by slúžila komukoľvek, dokonca aj Hitlerovi, keby bolo treba – však kašlať na farbu koryta, ak je plné – nie ?

Neviem, kto bol J.Tiso, nežil som v jeho dobe a nemám právo ho súdiť. Rovnako nikto nemá právo žiadať, aby som sa ospravedlňoval za niečo, čo som nespôsobil. Ale niečo predsa viem – najväčší kritici J.Tisa pochádzajú z radov tých, čo donekonečna ospevujú našich spojencov, ktorí nás v Mníchove predali ako  zostarnutú prostitútku. A neskôr nás predali aj na Jalte. A ešte neskôr o nás povedali, že patríme do sféry sovietskeho vplyvu a teda okupácia našej krajiny nie je ich problém. Dnes nás tlačia do konfliktu s Ruskom, vykrádajú za pomoci našich poturčencov, vydierajú, snažia sa okradnúť o národnú identitu … nie, to nie sú naši spojenci. Sú to (s prepáčením) – svine.

Hm … vraj sa máme lepšie … no uvidíme, skôr mám pocit, že žijeme v šibnutých časoch, kde híkajúci somár tvrdí, že je – génius, a ostatní sú sprostáci, lebo – nerozumejú.

P.Paška vraj povedal, že kto vyhrá voľby, môže všetko … R.Sulík si myslel, že kto dokáže upliesť intrigu, tiež môže všetko a nemusí vyhrať voľby … našťastie, už nemáme časy M.Dzurindu a podvodu s názvom “ Zachráňte Markízu “ … Možno raz R.Sulík pochopí, že autorom tretej vlády R.Fica je – on sám.

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Kandidatúra A. Danka je drzosťou najhrubšieho zrna

21.01.2024

A len potvrdzuje, že úrad prezidenta je zbytočný.Namiesto osobností máme ponuku politických pobehajov. Čo neplatí len o Dankovi.Všimol si napríklad Korčok,ako vyzerá žiadosť o vstup na územie nášho „spojenca“ USA ? Američania cestujú na Slovensko bez obmedzení, Slováci pri ceste do USA musia súhlasiť so stratou práva na ochranu osobných údajov a zdieľaním [...]

Krišjanis Kariňš

Šéf lotyšskej diplomacie Kariňš odstupuje pre trestné stíhanie

28.03.2024 14:37

Lotyšská generálna prokuratúra rozhodla o začatí trestného stíhania v súvislosti s jeho výdavkami na leteckú dopravu vrátane využívania súkromných lietadiel.

Jana Bittó Cigániková

SaS kritizuje prerozdelenie peňazí v zdravotníctve, žiada zrušenie tzv. prerozdeľovacej vyhlášky

28.03.2024 14:36

Kompetenciu prerozdeľovať peniaze navrhuje presunúť na zdravotné poisťovne.

požiar, václavské námestie, praha

Na Václavskom námestí horelo, dym bolo vidieť z celej Prahy

28.03.2024 14:21

Do nemocnice previezli jedného muža, ktorý sa nadýchal splodín.

Čína Filipíny Juhočínske more lode

Čína a Filipíny sa vzájomne obvinili z eskalácie napätia v Juhočínskom mori

28.03.2024 14:07

Loď čínskej pobrežnej stráž v sobotu zablokovala filipínske zásobovacie plavidlo, poškodila ho vodným delom a zranila pri tom troch filipínskych vojakov.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,444
Celková čítanosť: 9432055x
Priemerná čítanosť článkov: 3859x

Autor blogu