Založ si blog

Chcete charitu ? Prečo nie, ale plaťte zo svojho

Tak sa dozvedám od rôznych tárajov, že trpíme rôznymi fóbiami, sme neľudskí – lebo nechceme pomáhať blížnym v núdzi, a podobne. Ale vraj sami pomoc radi prijímame.

Nuž, nalejme si čistého vína, ale najprv poriadne opláchnime pohár, aby sme sa nenakazili pokrytectvom. Z minulosti je známe, že najviac solidarity prejavovali (napríklad na americkom kontinente) tí, čo najviac klamali, kradli a ničili. Či už to bola mafia, alebo príslušníci dnešnej honorácie, to je úplne jedno. Kupovali si svedomie … hoci to sa kúpiť nedá.

Dámy a páni, hovoriaci o rôznych fóbiách a potrebe solidarity. Nekričte dajme – ale dajte, zo svojho vrecka, na úkor svojich rodín. A potom uvidíme, kto trpí fóbiou a kto len tára do vetra. Poznám mnohých, ktorí tárajú o potrebe pomoci utečencom z Blízkeho východu – ale nepoznám ani jedného z nich, ktorý by pomáhal z vlastnej kešene, zobral utečenca domov, dával mu obživu či ošatenie. Áno, on chce pomáhať – z cudzieho vrecka. Tam krv netečie, to je pravda.

Právne systémy väčšiny krajín hovoria jasne – kto spácha zločin, alebo poruší zákon, je povinný nahradiť spôsobené škody

Prevedené do ľudskej reči – kto vyvolal krvavé občianske konflikty, končiace záplavami utečencov – nech platí následky. Ani frau Merkel nemá doma ani jedného utečenca, hoci neustále volá po sankciách proti tým, ktorí ich nechcú prijať. Taká je pravda, tak ľudomilná je nemecká kancelárka.

Ak sa niekto odvoláva na údajnú pomoc, ktorá sa Slovensku dostáva, je klamár a vlastizradca. Túto krajinu spľundrovali najprv zločinci, ktorí pošliapaním ústavných práv občanov protiprávne rozdelili bývalú federáciu, a neskôr ju rozpredali a rozdali zradcovia a vagabundi, v úzkej spolupráci so západnými “ demokratmi „. Ak niekto tvrdí, že bez údajnej pomoci únie neprežijeme, pýtam sa – ako je to možné ? Pýtam sa – kde končia naše dane, a ako je možné, že pred rokom 1989 sme nepotrebovali žiadny darcov, a boli sme v mnohých oblastiach napriek tomu sebestační ?

Odpoveď je jednoduchá – vykradli nás, dnes si kupujú naše svedomie a zároveň barličku istoty, že sa nevzbúrime a nepoženieme ich svinským krokom pred súdy a na šibenice. Pretože vlastizrada sa aj v najväčšej demokracii sveta trestá smrťou … a neraz aj vtedy, keď na to neexistuje žiadny rozsudok.

A ešte niečo – prečo sa tí najväčší ľudomilovia obvykle skrývajú aj pred vlastným národom za vysokými plotmi s kamerami, či v uzavretých štvrtiach ? Pretože sú to – vagabundi, zločinci a ľudovo povedané – špiny !!!

Na Slovensku máme desaťtisíce sociálne odkázaných a trápiacich sa ľudí – tým treba pomáhať, to sú naši ľudia …

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9457400x
Priemerná čítanosť článkov: 3868x

Autor blogu