Založ si blog

Len zlý jazdec neustále obviňuje koňa

Ak vám naozaj záleží na osude Slovenska, správajte a zodpovedne a nedávajte moc do rúk nových strán, ktoré zakladajú staré a známe tváre.

Iste, zakladatelia nových subjektov sa budú snažiť tvrdiť všetko možné, aby si získali vašu dôveru, pričom väčšine z nich začne tradične a na adresu svojej bývalej alma mater upustí slová v zmysle – museli sme ju opustiť, pretože sa odklonila od tradičných hodnôt a nevedeli sme v nej presadiť naše predstavy o rozvoji a smerovaní spoločnosti. A práve o to ide.

Ak niekto nedokázal presvedčiť pár desiatok spolustraníkov o svojej pravde, aká bola vlastne kvalita jeho návrhov ? Mizerná. Alebo je tu druhá možnosť – návrhy boli kvalitné, ale ich predkladateľ je mizerný rečník a slabý politik. Nech je to tak či onak, realitou je jedno – neuspel a pod inou zámienkou zo strany odišiel. Samozrejme, mandát si ponechal, predsa sa nevzdá pohodlného a veľmi zaujímavého príjmu, či rôznych výhod, ktoré jeho postavenie prináša. Viete, znie to naozaj komicky, keď niekto hovorí o morálke a hodnotách, ale pritom sám koná výhradne účelovo. Pretože ak niekto chce naozaj chrániť záujmy občanov Slovenska a ich peniaze, tak si musí byť vedomý faktu, že súčasné vykonávanie viacerých verejných funkcií ide vždy na úkor daňového poplatníka a nikdy nie je výsledkom kvalitne odvedená práca. Pretože bez ohľadu na postavenie, okrem smrti sme si rovní ešte v jednom – pre každého platí, že deň má len dvadsaťštyri hodín, musí aj niekedy jesť, piť či spať a oddychovať. A to už nehovorím o rodinných povinnostiach.

Kto aj napriek týmto faktom tvrdí, že nemá problém zvládnuť súčasne výkon dvoch či viacerých funkcií, je klamár ! A kto sa v mene presvedčenia voliča honosne vzdá jedného platu, je len šikovný klamár !!

Takže ? Doprajte zakladateľom nových politických strán,aby sa mohli raz na konci života pochváliť aj tým, že sa živili poctivou prácou, za ktorú niesli aj zodpovednosť. Kto sa nevedel presadiť raz či dvakrát, nepresadí sa nikdy, alebo sa presadí len vtedy, ak bude sám najvyšším šéfom. Uvážte však, aká je asi kvalita odborníka, ak o správnosti svojich myšlienok vie presvedčiť len sám seba a pár (rovnako zúfalých) kumpánov.

Volič má nielen volebné právo … volič má aj právo – nevoliť. Skúste nevoliť skrachovancov a možno nám všetkým bude konečne lepšie. Len zlý jazdec neustále tvrdí, že na vine je kôň, na ktorom sedí.

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Kandidatúra A. Danka je drzosťou najhrubšieho zrna

21.01.2024

A len potvrdzuje, že úrad prezidenta je zbytočný.Namiesto osobností máme ponuku politických pobehajov. Čo neplatí len o Dankovi.Všimol si napríklad Korčok,ako vyzerá žiadosť o vstup na územie nášho „spojenca“ USA ? Američania cestujú na Slovensko bez obmedzení, Slováci pri ceste do USA musia súhlasiť so stratou práva na ochranu osobných údajov a zdieľaním [...]

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

SR Strážske Počasie Búrka KEX

Nie všade sa sviatky začnú prívetivým počasím, platí aj druhá najvyššia výstraha

28.03.2024 20:13

Vietor môže dosahovať priemernú rýchlosť do 105 kilometrov za hodinu.

minister jozef bires, Jozef Bíreš

Prekvapujúci krok Takáča. Odvolal šéfa veterinárnej správy Bíreša

28.03.2024 19:50

Verím, že organizáciu nechávam v takej kondícii, že môže ďalej napredovať, uviedol Bíreš.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,444
Celková čítanosť: 9432466x
Priemerná čítanosť článkov: 3859x

Autor blogu