Založ si blog

Tak Slovač, preber sa a zhliadni, ako ťa „spojenci“ podviedli . ..

Už v nejednom blogu som poukázal na to, že pravidlá Bruselu platia len vtedy, ak sa to hodí pre dosiahnutie ekonomických či politických cieľov. Ak sa to nehodí, pravidlá jednoducho neplatia.

Stačí spomenúť politicky tolerované podvody s prijatím a užívaním eura, premenovaním odmietnutej európskej ústavy na Lisabonskú zmluvu, zavedením a vymáhaním kolektívnej zodpovednosti za škody, spôsobené “ obchodno-politickou “ činnosťou rôznych darebákov (euroval), škody napáchané dovozom potravinárskeho odpadu nielen z krajín Južnej Ameriky, či súčasné vydieranie členských krajín v otázke imigrantov, ak sa nebudú ochotné podieľať na riešení následkov politiky USA a jeho verného lokaja Bruselu (nielen) na Blízkom východe.

Je zaujímavé, že vyššie spomenuté otázky vôbec netrápia ľudí, ktorí na druhej strane denno-denne poukazujú na škody, spôsobené na Slovensku záchranou rôznych domácich darebákov. Rovnako ich netrápi ani to, že koncom 90.rokov si Slovensko zachraňovalo banky vo vlastnej réžii, a nikto nepobehoval po svete s pokrikom – prispejte nám … čo už, lokaji sa nemenia, mení sa len handra, ktorej slúžia.

Prichádza ďalší unikát – voľnejšie “ vzťahy “ s Ukrajinou

Opäť neplatia žiadne pravidlá. Ak by platili, na Ukrajine by už dávno razantnejšie zasiahlo OSN, a v žiadnom prípade by nehrozilo uvoľnenie pohraničných režimov s krajinou, ktorá sa zmieta v občianskej vojne. Keďže sa však plány nedaria, a pozícia protiústavne dosadeného prezidenta Porošenka je čoraz vratkejšia, pričom už ani servilné zahraničné médiá netaja, že jeho vláda stojí a padá na podpore extrémistov, tak sa skúša všetko možné.

Ináč, vyznieva to celkom komicky, keď vidím ľudí, hovoriacich o strane M.Kotlebu ako o fašistickej, a pritom si podávajú ruky s ľuďmi, ktorí sa podobnou orientáciou, a neraz aj brutálnymi praktikami v jej duchu vôbec netaja. Ale tak to už chodí vo svete, kde vládnu peniaze, chrapúni alebo užitoční blbci.

Spolok darebákov …

Nemôžem si pomôcť, ale namiesto skratky EÚ by lepšie znelo SD – Spolok Darebákov. Kto sa pohoršuje nad riešením kauzy Váhostav, mal by dnes ostro a neoblomné žiadať dodržiavanie pravidiel EÚ, alebo vystúpenie z tohoto pochybného spolku.

Niečoho podobného sa však od kariérnych komunistov a ich potomkov nedočkáme. Veľmi rýchlo pochopili, že kremeľský mešec nahradil bruselský, hlavy mali odjakživa zastrčené v niekoho zadnici, príkazy boli naučení počúvať a národ si všimli len vo chvíli, ak už sa inak nedalo. A na rozdiel od starej gardy žijú v ilúzii, že ak to nepôjde inak, jednoducho – vymenia národ, ktorý ich sklamal. Pretože panstvo sa nevie poučiť z minulosti a nepoučí. Akoby všetci verili, že pohár trpezlivosti národa nemá dno, a opasok okolo krku sa dá uťahovať nekonečným spôsobom.

Nedá. Zatiaľ ľudia protestujú len vo forme hlasovania za rôznych čudákov (neraz by skôr svedčalo slovo – magorov), ale jedného dňa sa môže stať, že namiesto volebného lístka vezme národ do ruky palicu a ukáže – čo s ňou žobrák dokáže.

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Krádeže áut USA - 2016

Zo závodu ukradli a predali súčiastky za trištvrte milióna eur, polícia obvinila šesť páchateľov

20.04.2024 15:18

V prípade preukázania viny hrozí obvineným trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Ctite si zmluvu, odkázal Dankovi Raši: Problémom je, že sa vidí ako nástupca Pellegriniho. Majerský počul hlasy o konci Dolinkovej

20.04.2024 13:07, aktualizované: 15:06

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9458227x
Priemerná čítanosť článkov: 3868x

Autor blogu