Založ si blog

Neznámemu „vodičovi“

Možno si teraz myslíš, že si frajer a možno ťa všetci spolujazdci tľapkajú po pleciach … ale život je plný zvratov, a najmä nečakaných.

Videli sme s rodinou tvoju „frajerskú“ jazdu, ktorú si predviedol na trase Hybe – Nemecká v nedeľu podvečer. Videli sme, ako ťa za Nemeckou prešlo hrdinstvo a frajerina, a zbabelo si odbočil na parkovisko v strachu, že ťa obete tvojho vystrájania na ceste sledujú – a potom si sa pobral smerom na Brezno, hoci si išiel do Banskej Bystrice.

Myslíš, že blokovanie a obmedzovanie ostatných vodičov je prejav tvojej „dospelosti“ ? Myslíš, že je frajerinou, ak blokuješ vozidlo zdravotnej služby, ktoré najprv brzdíš úmyselne pomalou jazdou a potom prudko pridávaš, aby ťa nemohlo predbehnúť ? Myslíš, že je všetko v poriadku, ak zablokuješ pripájací pruh na hlavnú cestu v Podbrezovej, následne úmyselne vojdeš do dráhy vozidla, ktoré ťa obchádza, pretože v danom pruhu stojíš a zdržiavaš ?

Kdeže … možno tvoj Hyundai i40 pôsobí na mladé baby, ktoré ani nevedia, ako poriadne auto vyzerá, ale hlavne nevedia, že nemajú sadať do auta s nezodpovedným hlupákom.

Neviem, čo urobí šofér auta, ktoré si dlhé kilometre zdržiaval, blokoval a nakoniec si jeho posádku dokonca ohrozil na križovatke v Podbrezovej, keď si chcel ukázať, že pred teba nikto nepôjde. Ale pri krátkej debate na čerpadle, kde sme vedľa neho tankovali, nám prezradil, že má v aute nainštalovanú kameru, na ktorej má zachytené všetky tvoje „frajeriny“, ktoré si na spomínanom úseku predviedol. A dodal, že pôjde na teba podať trestné oznámenie, pretože podľa neho na cesty nepatria ľudia, ako si práve ty – frajer za volantom. Pretože to nie sú vodiči, ale darebáci.

Čo urobí naozaj, to neviem. Ale želám si z celého srdca, aby urobil presne to, čo povedal. Pretože nie si frajer, ale nezodpovedný darebák, ktorý patrí kdekoľvek, ale za volant auta určite – nie.

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9457153x
Priemerná čítanosť článkov: 3868x

Autor blogu