Založ si blog

Slovenská opozícia – „výkvet“ morálky, slušnosti a záujmu o potreby národa

Uplynulo vyše roka od začiatku rôznych protestov opozície, ktorých cieľom bolo odstúpenie ministra vnútra, vysťahovanie premiéra z komplexu Bonaparte, alebo iných požiadaviek …

A tak som bol zvedavý, čo urobí opozícia v otázke odhalení a podozrení okolo prezidenta A.Kisku. Či bude mať rovnaký meter na prezidenta, ako na svojich parlamentných súperov. Výsledok ?

Zo stručnej prehliadky profilov troch najväčších kritikov vládnutia a správania R.Fica, R.Kaliňáka a spol., sa k danej kauze nedokázal seriózne vyjadriť – nikto ! Na facebooku SaS som akurát objavil niečo o kauze, spojené s konštatovaním – údajná kauza – čo je naozaj k smiechu, ak si uvedomíme, že firma sa k prešľapu priznala a zaplatila dlh vrátane sankcie, čím v zmysle zákona pominula „trestnosť skutku“ ! V zmysle platného trestného zákona.

Na profile SME RODINA je krásne vyjadrenie – „Nikto nás nedrží za gule“ … keď je to tak, prečo tam nie je o spomínanej kauze ani zmienka ? Však aj predstavitelia tejto strany tvrdili, že im ide o slušnejší štát, nie ?

Márne som hľadal aj na profile najluxusnejšieho slovenského „trabanta“ – neustálych bojovníkov proti zlu, korupcii a zneužívaniu postavenia – teda hnutia OĽANO. Opäť ani zmienky o kauze, ani stopa po názore na danú vec, proste nič.

Takže ? Iste, nesmiem byť neobjektívny a treba pripustiť, že sa našlo aj niečo pozitívne – „odborné“ vyjadrenie „zeleninára“ na vybavenie našej armády a jej bojaschopnosť.

Ale aj tam sme sa len dozvedeli, že naše letectvo je v dezolátnom stave (koho zásluha to asi je …?), a v žiadnom prípade nemôžeme siahať po zbraniach a zbraňových systémoch z Ruska. Neviem – nemá byť vybavenie armády o kvalite, možnostiach využitia, prijateľnej cene a splnení podmienok, súvisiacich s obranyschopnosťou Slovenska ? Ináč, v tom Turecku musia byť veľmi sprostí, keď ako člen NATO nakupujú ruský „šrot“ namiesto špičkovej „kvality“ z USA, nie ? A velenie NATO je asi tiež pekne „vymleté“, keď to Turecku toleruje … alebo je to inak ?

Opozičná morálka a strach o budúcnosť národa končia presne tam, kde končia rovnaké atribúty ich oponentov – pred dverami vlastných záujmov. Alebo môže padnúť aj otázka – nie je mlčanie v spomínanej kauze, či vágne reakcie dôkazom,že predsa len niekto a niekoho – drží (nielen) za gule ? Ale skôr – pod krkom ?

 

 

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9465030x
Priemerná čítanosť článkov: 3871x

Autor blogu