Založ si blog

Tak som sa zasmial, alebo – šašolano . ..

Celkom ma pobavilo, kto a s kým by bol ochotný vládnuť. B.Kollár už aj so SMER-om, najsilnejšia opozičná strana zase s I.Matovičom a spol., nuž – každý podľa svojho gusta. Pre mňa osobne je tragická akákoľvek predstava vládnutia kohokoľvek zo súčasného parlamentu – bez výnimky.

Akosi ešte stále verím chorej myšlienke, že volený zástupca sa má (povinne) podieľať na riadení štátu a správe vecí verejných, a nie šaškovať s plagátmi, klamať a ohovárať bez dôkazov, či naopak kradnúť … alebo slúžiť darebáckemu spolku so sídlom v Bruseli, ktorý si musí platiť propagandu o tom, ako bolo za socializmu zle, aby si nikto nevšimol, že dnes je – ešte horšie.

Opozícia vyhrala, radovali sa politickí šašovia v priamych prenosoch. Kdeže, slová ako národ či občan vyhral – nezazneli. A nakoniec sa ukázalo, že opäť prehral, pretože rodinkárstvo a rôzne podivné ťahy budú ďalej prekvitať – aj napriek honosným sľubom a kritike oponentov pre rovnaké rozhodnutia. Ja svojmu synovi verím, zaznelo v Banskej Bystrici od človeka, ktorý kritizoval svojho predchodcu za to, že veril svojej manželke, či bratovi. Možno je to o hlase krvi, ktovie. Ale skôr o tom, že čo môže jeden, nesmie druhý. V každom prípade, pokiaľ sa to týka banskobystrického kraja, predvolebné sľuby skončili v prachu skôr, ako uschol atrament na výsledkoch volieb. A pokiaľ by to malo byť podľa práva a poriadku, rovnako rýchlo mal skončiť aj mandát tých, ktorí zabudli na to, čo sľubovali.

Tak už to chodí v spoločnosti, ktorá opustila základné morálne hodnoty … vidieť to aj v uputávkach na vianočný program, ktorý je len sotva – sviatočný.

Šťastné a veselé (krvavé) Vianoce vám želajú ľudia, ktorí na sviatky zaradia do programu také „klenoty“ kultúry, ako Smrtonosná pasca, Nemilosrdný zabijak … tak to už chodí v spoločnosti, kde je kultúra v rukách – duševne chorých ľudí bez štipky morálky a úcty.

Ale nebuďme pesimisti a radujme sa – šašolano nám chce zodpovedne vládnuť … budeže to radosti, keď sa budú naši „zástupcovia“ zdraviť s transparentom v ruke – Vitaj hajzel a zlodej … to bude iná kultúra … len škoda, že títo moralisti nemajú toľko odvahy, aby niečo podobné povedali (alebo ukázali) aj klamárom a zlodejom z Bruselu. Čo už … hádam nebudú hrýzť ruky, ktoré im podávajú – žrádlo, nie ?

 

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Kandidatúra A. Danka je drzosťou najhrubšieho zrna

21.01.2024

A len potvrdzuje, že úrad prezidenta je zbytočný.Namiesto osobností máme ponuku politických pobehajov. Čo neplatí len o Dankovi.Všimol si napríklad Korčok,ako vyzerá žiadosť o vstup na územie nášho „spojenca“ USA ? Američania cestujú na Slovensko bez obmedzení, Slováci pri ceste do USA musia súhlasiť so stratou práva na ochranu osobných údajov a zdieľaním [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,444
Celková čítanosť: 9432640x
Priemerná čítanosť článkov: 3860x

Autor blogu