Založ si blog

Prezident prekvapil

Nie, rozhodne to nemení nič na tom, že A.Kisku nepokladám za osobu, vhodnú na post prezidenta. Život však prináša rôzne prekvapenia, a dnešné vystúpenie prezidenta rozhodne patrí do tejto kategórie.

Na moje prekvapenie sa dokázal A.Kiska zachovať ako štátnik, a nemal snahu ďalej rozdúchavať vášne v slovenskej spoločnosti.

Ako som inde napísal, s rozhodnutím B.Bugára som napriek všetkému a pohľadu na jeho osobu, sklamaný. Stále si myslím, že riešením mohli byť predčasné voľby, a očakával som, že by v politike skončili mnohé figúrky, vrátane predstaviteľov SaS alebo OĽANO. Slušná spoločnosť nemôže byť budovaná ľuďmi s vulgárnym slovníkom a absenciou základnej úcty k zákonom a ostatným členom spoločnosti.

Predčasné voľby sa odkladajú. Na ako dlho, to ukáže čas. Napriek nesúhlasu pokladám rozhodnutie A.Kisku za logické vyústenie situácie, pretože súhlasím s názorom, že by výsledok predčasných volieb priniesol patovú situáciu. A to by znamenalo pokračovanie krízy na Slovensku, a stratu času, nehovoriac o zbytočných výdavkoch. Z tohoto hľadiska nemal prezident veľmi na výber.

K zajtrajším zhromaždeniam len toľko – podporujem ich a súhlasím s potrebou zmeny. Avšak cesta k zmene a Slušnému Slovensku nemôže viesť cez zneužívanie tragédie J.Kuciaka a jeho snúbenice, a rovnako nemôžu byť jej architektami ľudia, ktorí si pravidlá upravujú podľa vlastnej potreby a zlo vidia len u tých ostatných.

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Český predseda vlády Petr Fiala.

Ďalší odchod z Fialovej vlády: končí ministerka pre vedu a výskum

25.04.2024 11:07

Ministerka pre vedu a výskum nemala vlastné ministerstvo, ale len úrad s niekoľkými zamestnancami.

France Moulin Rouge

Ostalo len LIN ROUGE. Vrtuľa legendárneho mlyna na streche parížskeho kabaretu sa zrútila

25.04.2024 09:29

Svetoznámy kabaret je jednou z tamojších najnavštevovanejších turistických atrakcií.

izrael, hamas, zbrane

Hamas zloží zbrane, ak vznikne palestínsky štát, povedal predstaviteľ hnutia

25.04.2024 09:16

Hnutie Hamas vládne od roku 2007 v Pásme Gazy.

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9463662x
Priemerná čítanosť článkov: 3871x

Autor blogu