Založ si blog

Otrasy pre ľudí . .. a novinárov

Čítajúcich vyjadrenia nepochybne “elitných” žurnalistov z rôznych bulvárnych plátkov, mám pocit sklamania … sklamania z toho, ako všetci volajú po slušnosti a zodpovednosti, ale voči sebe o týchto požiadavkách – nehovoria.

M.Leško vyjadril svoj názor v denníku SME, a teraz si dovolím reagovať na niektoré jeho výroky.

…. dvojnásobná vražda je niečo schopné otriasť spoločnosťou … ak by to bola pravda, rovnaký zločin by otriasol spoločnosťou aj v roku 2017. Realitou však je, že zločin vo Veľkej Mači bol hrubo zneužitý médiami a politikmi.

…. to spolu súvisí … tvrdiť, že niečo s niečím súvisí, by mal seriózny novinár len na základe dôkazov.

…. vražda vypovedá o stave v našej spoločnosti …. súhlasím, definitívne sa potvrdilo, že nemáme novinárov, a vždy a všade ide len o niekoho záujmy.

….. pánovi Kaliňákovi neprešla kauza dvojnásobnej vraždy … vari tým chcel autor výroku povedať, že bývalý minister vnútra stojí za týmto zločinom ?

….. tu máme aj organizovaný zločin … a kde ho nemajú, pán Leško ? Majú ho v Nemecku, Belgicku či Francúzsku, o Taliansku alebo USA asi škoda hovoriť, nie ? Asi neviete, že za úspešným vylodením na Sicílii počas II.svetovej vojny stála americká mafia ?

….. zistenia prokurátora V.Špirka … pri všetkej úcte k nemu, zistenia nie sú právoplatné rozsudky.

Je smutné, ako novinár vydáva domnienky za fakty. Navyše sa objavuje otázka, prečo médiá tvrdošijne trvajú na verzii s mafiou, keď napríklad aj odborníci na mafiu nie sú presvedčení o reálnosti tejto verzie. Snažia sa médiá o odvrátenie pozornosti ?

Dnes sa už vie, že J.Kuciak sa venoval mnohým témam, a nielen o prepojení mafie na politické špičky. O ostatných témach sa však nehovorí a treba si položiť otázku – prečo ? Komu vyhovuje jediná, neustále prezentovaná verzia ? Alebo – kto a čoho sa bojí ?

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Čierny kašeľ / Pertussis /

Čierny kašeľ v Bratislavskom kraji: Hygienici evidujú 74 prípadov ochorenia

19.04.2024 12:21

Najvyššia vekovo špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine nularočných osôb.

Ján Mazák / Ján Gandžala /

Súdnu radu dočasne vedie jej podpredseda Ján Gandžala

19.04.2024 11:56

Termín voľby nového predsedu Súdnej rady SR zatiaľ neoznámili.

francúzsko, polícia

Vo Francúzsku zomrela školáčka na infarkt, útočník predtým pobodal jej spolužiačky

19.04.2024 11:55

Škola bola uzavretá po útoku muža s nožom na dvojicu školáčok.

Islamský štát, islamisti

Islamský štát zaútočil na provládnych bojovníkov v Sýrii, zabili 28 vojakov

19.04.2024 11:05, aktualizované: 12:03

Pri druhom útoku blízko Búkamálu pri hraniciach s Irakom zomrelo ďalších šesť sýrskych vojakov a dvaja boli unesení.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9456484x
Priemerná čítanosť článkov: 3868x

Autor blogu