Založ si blog

Nepodporuješ . .. nediskutuješ

Diskusia nebola otvorená … pre istotu. Akoby náhodou sa opakuje rovnaká situácia – diskusie sú pravidelne blokované tam, kde predstavitelia dnešnej opozície tvrdia niečo, s čím by čitatelia nesúhlasili.

Na druhej strane sa denne hodí lopata špiny na vládnu koalíciu, diskusie sú povolené, ale … áno, iné ako kritické príspevky, či súhlasné s obsahom sa nepripúšťajú, obvykle sa stratia. Alebo … v takom denníku SME mal istý diskutér karmu na nule, pretože si bezočivo dovolil nielen oponovať obsahu, ale dokonca tento vyvrátiť citovaním zákona a paragrafu. Výsledkom boli verbálne útoky “slušných” občanov a ako som spomenul, nulová karma. A nakoniec sa príspevok kdesi úplne stratil.

Kdeže … nejde o pravdu, nejde o zákon a nejde ani o slušnosť. Vlastne o slušnosť nešlo nikdy. Ide len o to, aby sa dostali k moci ľudia, ktorí si chcú napísať vlastné zákony a pre seba. Ľudia, ktorí dnes zneužívajú poslaneckú imunitu na šírenie krivých obvinení, pretože sa napadnuté persóny nemôžu brániť.

Majú oveľa väčší strach z názorov národa ako tí, ktorých kritizujú. Prečo ?

Možno preto, že majú za nechtami rovnakú špinu. Možno preto sa ju snažia bagatelizovať slovami “bolo to dávno,zabudnime”, aby sa nikto nerýpal pod povrchom a nešpekuloval, akej farby je ich majetok. Pretože krvavé peniaze ostanú krvavými, nech sú v akejkoľvek dlani.

Slovensko doslova preteká milionármi z chatrče – nič nevymysleli, ničím sa nepreslávili, a napriek tomu sa im peniažky sypú … alebo skôr sypali ? Pretože mnohí z nich majú niečo spoločné – po uplynutí “revu” 90.rokov im pomaly jedna firma za druhou končia, krachujú alebo sa ich snažia predať za hrsť dukátov. Vari ich opustila genialita ? Niektorí sa skúšajú strčiť do verejného života, kde tečú dukáty za nič, iní akosi podozrivo stíchli. Čo sa deje ?

Koho a čím držia “za gule”, keď sa im médiá snažia tak servilne slúžiť, hoci je už nad slnko jasné, že géniovia biznisu určite nikdy neboli a nikdy nebudú, a ak sa predsa len v niečom ich genialita prejavila, tak len vo fixľovaní a chytračení na úkor iných ? Majú strach … omnoho väčší ako SMER a Fico … preto kričia a obmedzujú diskusie. Čo ak by zaznela pravda – o nich ? 

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Kandidatúra A. Danka je drzosťou najhrubšieho zrna

21.01.2024

A len potvrdzuje, že úrad prezidenta je zbytočný.Namiesto osobností máme ponuku politických pobehajov. Čo neplatí len o Dankovi.Všimol si napríklad Korčok,ako vyzerá žiadosť o vstup na územie nášho „spojenca“ USA ? Američania cestujú na Slovensko bez obmedzení, Slováci pri ceste do USA musia súhlasiť so stratou práva na ochranu osobných údajov a zdieľaním [...]

Slaboduchí politickí „znalci“ práva

17.01.2024

Jeden nevie,že so zápisom v registri trestov nesmie byť prokurátorom.A druhý sa slaboducho vykrúca z povinnosti zotrvať na mieste nehody,ktorú spôsobil. Asi je najvyšší čas zrušiť inštitúcie, ktoré im dali osvedčenie o vzdelaní. A možno aj odobrať diplomy tým,ktorí ich príkazy prijímali a vykonávali. Odňatie funkcie nie je trest.Slušné by bolo odstúpenie, ale na [...]

Jaroslav Haščák

V kauze Gorila opäť obvinili Haščáka a ďalšie osoby

19.03.2024 09:36, aktualizované: 09:57

Ide o trestné činy založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny či korupčné trestné činy.

Kurimany, zrútený most

Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého mosta na Spiši

19.03.2024 09:24

Tragédia si v novembri 2011 vyžiadala štyri ľudské obete a ďalších zranených.

Štefan Harabin, ta3

VIDEO: Prezidentský kandidát Štefan Harabin. Rusko nepovažuje za agresora, chce neutralitu Slovenska

19.03.2024 07:00

O post prezidenta Slovenskej republiky vo voľbách v roku 2024 sa uchádza 10 ľudí.

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 09:39

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,443
Celková čítanosť: 9421212x
Priemerná čítanosť článkov: 3856x

Autor blogu