Založ si blog

Na zrkadlo nemáte, liberáli ?

Mohli by ste v jeho odraze vidieť vlastné pokrytectvo. Možno by ste si mali pozrieť diskusiu na Markíze po voľbách 2016, kde ste chceli tvoriť koalíciu aj s účasťou SNS.

A pokiaľ dnes pohoršene ukazujete na SMER a R.Fica, treba Vám pripomenúť, že dnešný stav je aj vašou zásluhou – ak by ste si nemastili ego absurdnými sľubmi, s kým nepôjdete do koalície, ale uznali realitu, mohli ste výrazným spôsobom zasiahnuť do vývoja na Slovensku. Mohli, ale nechceli – ak nebude po vašom, nebude nijako – taká bola vaša stratégia. Kompromisy ? Len tí druhí, vy nie.

Ste čím ďalej, tým trápnejší. Najmä statusy odborníka na obranu z hypermarketu vyvolávajú už len salvy smiechu. Iste, svoju podporu si udržíte, o tom nepochybujem. Opäť skončíte na nejakých 12-15% a budete špekulovať, ako z rozbitého pohára vyrobiť krásnu vázu. Opäť sa budete vyhovárať na naivných voličov. Opäť budete pred voľbami napádať potenciálnych partnerov, aby ste po ich skončení navrhovali spoluprácu – ak urobia kompromisy vo váš prospech.

Skúste použiť zrkadlo … len sa nezľaknite.

Ďakujem za pochybnosť, ktorá sa má zmocnila pred voľbami 2010. Dnes by som si bil hlavu o múr, ak by som vás vtedy volil. Doslova by som sa za seba hanbil.

Ak by som mal parafrázovať slová niektorých vašich priaznivcov, ktorí sa divia ľuďom a ich “hlúposti”, súvisiacej s podporou SMER-u, musel by som konštatovať, že ľudia možno hlúpo dôverujú SMER-u a R.Ficovi, ale nie sú až takí hlúpi, aby verili Vám.

Zločiny treba vyšetriť a potrestať. Ale nie za vašej účasti … nie ste o nič dôveryhodnejší, ako súčasná koalícia … čo potvrdzujú aj pravidelné prieskumy verejnej mienky – toľko námahy na vylievanie vedier špiny a tak žalostný výsledok …. 

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Kandidatúra A. Danka je drzosťou najhrubšieho zrna

21.01.2024

A len potvrdzuje, že úrad prezidenta je zbytočný.Namiesto osobností máme ponuku politických pobehajov. Čo neplatí len o Dankovi.Všimol si napríklad Korčok,ako vyzerá žiadosť o vstup na územie nášho „spojenca“ USA ? Američania cestujú na Slovensko bez obmedzení, Slováci pri ceste do USA musia súhlasiť so stratou práva na ochranu osobných údajov a zdieľaním [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,444
Celková čítanosť: 9432652x
Priemerná čítanosť článkov: 3860x

Autor blogu