Založ si blog

Impérium vrátilo úder . ..

… a občan či skôr volič by mal vystaviť účet. Účet tým, ktorí v honbe za mocou verejne pošpinili meno Slovenska prekrúcaním faktov o únose vietnamského občana.

Kto špiní do vlastného hniezda, mal by byť z neho vyhodený. Vystúpenie generálneho prokurátora a podanie informácií zo stretnutia s jeho nemeckým partnerom bolo nepríjemným úderom do labilnej konštrukcie A.Kisku a predstaviteľov opozície. Konštrukcie, ktorej jediným cieľom je uchvátenie moci na Slovensku za každú cenu, a bez ohľadu na obete.

Slovensko potrebuje novú politickú garnitúru. Včera dostalo jasnú odpoveď na otázku, či by získanie moci súčasnou opozíciou viedlo k slušnosti a právnemu štátu. Odpoveď znie – neviedlo. Bolo by to v skutočnosti povestné šliapnutie z kaluže rovno do blata. S koncom funkčného obdobia A.Kisku by mali definitívne odísť do minulosti aj Fico, Danko, Bugár, Sulík, Matovič, Remišová, a ostatní, ktorí dnes derú poslanecké lavice. Smutné, ale dnes sa Slovensko musí otočiť na mieste a symboly sebeckej politiky v zmysle slov “len mne, sebe samému” treba nechať v diaľke minulosti. A dejín. Ani v ére Mečiara si nedovolili oponenti tak špiniť Slovensko, ako sa tomu deje v súčasnosti.

Nepýtajte sa, kto by súčasnú garnitúru mohol nahradiť. Hľadajte a skúmajte. Nie je v národnom záujme Slovenska, aby vládli ľudia, zapichnutí konča chrbtovej kosti únie, či podporujúci politikov s banderovcami za chrbtom, alebo zaľúbení do vlastného obrazu. Musíme nájsť ľudí, ktorí o Slovensku málo hovoria, ale veľa pre jeho prospech – robia.

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Peter Pellegrini

Podpredsedovia alebo Šutaj Eštok. Nový šéf Hlasu bude známy na prelome mája a júna

20.04.2024 13:07

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9458108x
Priemerná čítanosť článkov: 3868x

Autor blogu