Založ si blog

Impérium vrátilo úder . ..

… a občan či skôr volič by mal vystaviť účet. Účet tým, ktorí v honbe za mocou verejne pošpinili meno Slovenska prekrúcaním faktov o únose vietnamského občana.

Kto špiní do vlastného hniezda, mal by byť z neho vyhodený. Vystúpenie generálneho prokurátora a podanie informácií zo stretnutia s jeho nemeckým partnerom bolo nepríjemným úderom do labilnej konštrukcie A.Kisku a predstaviteľov opozície. Konštrukcie, ktorej jediným cieľom je uchvátenie moci na Slovensku za každú cenu, a bez ohľadu na obete.

Slovensko potrebuje novú politickú garnitúru. Včera dostalo jasnú odpoveď na otázku, či by získanie moci súčasnou opozíciou viedlo k slušnosti a právnemu štátu. Odpoveď znie – neviedlo. Bolo by to v skutočnosti povestné šliapnutie z kaluže rovno do blata. S koncom funkčného obdobia A.Kisku by mali definitívne odísť do minulosti aj Fico, Danko, Bugár, Sulík, Matovič, Remišová, a ostatní, ktorí dnes derú poslanecké lavice. Smutné, ale dnes sa Slovensko musí otočiť na mieste a symboly sebeckej politiky v zmysle slov “len mne, sebe samému” treba nechať v diaľke minulosti. A dejín. Ani v ére Mečiara si nedovolili oponenti tak špiniť Slovensko, ako sa tomu deje v súčasnosti.

Nepýtajte sa, kto by súčasnú garnitúru mohol nahradiť. Hľadajte a skúmajte. Nie je v národnom záujme Slovenska, aby vládli ľudia, zapichnutí konča chrbtovej kosti únie, či podporujúci politikov s banderovcami za chrbtom, alebo zaľúbení do vlastného obrazu. Musíme nájsť ľudí, ktorí o Slovensku málo hovoria, ale veľa pre jeho prospech – robia.

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Kandidatúra A. Danka je drzosťou najhrubšieho zrna

21.01.2024

A len potvrdzuje, že úrad prezidenta je zbytočný.Namiesto osobností máme ponuku politických pobehajov. Čo neplatí len o Dankovi.Všimol si napríklad Korčok,ako vyzerá žiadosť o vstup na územie nášho „spojenca“ USA ? Američania cestujú na Slovensko bez obmedzení, Slováci pri ceste do USA musia súhlasiť so stratou práva na ochranu osobných údajov a zdieľaním [...]

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo pomerne silné zemetrasenie

29.03.2024 11:04

Otrasy bolo cítiť aj na Kréte a v Aténach.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,444
Celková čítanosť: 9433260x
Priemerná čítanosť článkov: 3860x

Autor blogu