Založ si blog

Tri električky protestovali . ..

Protestujúci pred ministerstvom vnútra by sa v pohode vošli aj do dvoch električiek, ale chcel som ich potešiť …

Na protest sa môžeme pozerať rôzne, no isté je jedno – D.Saková nemá žiadny relevantný dôvod na odstúpenie. Pri proteste sa ukázala aj reálna podpora OĽANO a KDH, predsa len výsledky prieskumov sa dajú kúpiť, ale realita je vždy krutá a nemilosrdná. Poldruha stovky “veriacich” nestojí ani za obzretie, nech by kričali čokoľvek.

Prípad uneseného Vietnamca končí pre mňa jednoduchým a pre mnohých neprijateľným konštatovaním – osoba, hľadaná na základe medzinárodného zatykača sa z politických dôvodov voľne pohybovala na území Nemecka, hoci mala byt podľa zásad medzinárodného práva minimálne zadržaná a malo dôjsť k riadnemu preskúmaniu dôvodov, ktoré viedli k vydaniu medzinárodného zatykača. Nestalo sa … a tak došlo k zadržaniu a eskorte osoby do Vietnamu, pričom to prvé sa odohralo na nemeckom území a tak je zodpovedné Nemecko.

Slovensko má neblahé skúsenosti s “ksichtami”, ktoré napriek medzinárodnému zatykaču pobehujú po slobode, pretože majú politické krytie … niekde je to vplyvný apenko, inde strýčko z politiky.

Nikdy a nikde to nevedie k dobrému koncu. V jednom prípade sa úplne nevinný podvodník, ktorého kumpáni boli do jedného odsúdení, postaral o ďalšiu blamáž na slovenský účet. Kto by mal za ten lapsus odstúpiť ? Boli by ich zástupy a určite by sa nevošli do dvoch električiek …

Áno, vládnutie SMER-u je po mnohých stránkach katastrofou. Katastrofou, ktorej priebeh naprogramovali klamári, vládnuci v rokoch 1998-2006, respektíve období 2010-2012. Práve tí splodili molocha, ktorého sociálne videnie potrieb obyvateľstva je zúžené – na vlastné potreby.

Vlastne sa celkom teším na stranu A.Kisku. Jej podpora bude dokonalou ukážkou, ako je na tom slovenský volič, koľko sebaúcty si ešte zachoval. Ak bude končiaci užívateľ kresla prezidenta úspešný, nemá sa slovenský národ žiadny dôvod sťažovať, lebo len dostane presne to, čo si zaslúži.

Riešiť výkriky postavičiek z komiksu pred ministerstvom vnútra nemá žiadny zmysel. KDH sa dostatočne zosmiešnilo v posledných voľbách predsedu hnutia, a OĽANO je karikatúrou všetkého, čo symbolizujú slová – poslanec a parlament.

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9457711x
Priemerná čítanosť článkov: 3868x

Autor blogu