Založ si blog

Aj platy poslancov treba zrušiť . .. komu treba Sulíka ?

Ako som v jednom predošlom blogu napísal, bezplatné obedy pokladám za nezmysel. Aj bezplatné vlaky nie sú úplne kóšer, keďže máme na Slovensku oblasti, kde nechodia.

Ale keď počujem reči R.Sulíka o kvalitnej kandidátke na čokoľvek, to sa mi už dvíha žalúdok. Ak si dobre pamätám, tak posledným známym výsledkom “kvalitnej” kandidátky bola po voľbách 2010 gymnazistka v úlohe štátneho tajomníka, a manažér obchodného reťazca ako minister obrany. Pre zaujímavosť, na jednom obecnom úrade hľadali sociálneho pracovníka a podmienkou bolo vysokoškolské vzdelanie 2.stupňa, a 3 roky praxe v odbore.

A to už nehovoríme o politikovi, ktorý si pri oficiálnej príležitosti vyhrnie rukávy, položí vedľa seba mobil a voľbu generálneho prokurátora preberá s pochybnou persónou. Málo ? Tak si spomeňme na to, ako pán europoslanec v roku 2016 bol na kandidátke v parlamentných voľbách, hoci musel vedieť, že súčasný výkon oboch funkcií nie je možný. Ako môže kandidovať niekto, kto nemôže vykonávať mandát ? Alebo chce poslanec Sulík tvrdiť, že nepozná Ústavu SR ?

Schopnosti liberálov končia – na papieri … tam niekde je aj kvalitná kandidátka, či úžasný program (asi tak pre 300 tis.voličov)

Socialistické školstvo ? Tomu by mal poslanec Sulík radšej dať pokoj. Od roku 1990 je školstvo rôznymi “odborníkmi” rozvrátenè tak, že produkuje titulovaných oslov, ktorí často konćia v pokladniach hypermarketov, skladoch či pri montážnych pásoch. Pri pohľade na dnešné učebnice sa súdnemu človeku dvíha žalúdok. Zlatým klincom tejto frašky sú deti, ktorè musia ešte aj v 5.ročníku základnej školy odprevádzať a vyzdvihnúť – rodičia. Keď učiteľka piataka pýta papier so súhlasom rodičov, že môže ísť domov sám alebo v doprovode starých rodičov, to je už naozaj silná káva. Ešte šťastie, že naša učiteľka z prvej triedy sa tohoto “pokroku” nedožila. Asi by to … neprežila.

Po skúsenostiach s “odborníkmi” zo šatne liberálov som presvedčený,že ich volebný lístok patrí na čestné miesto … na smetisku dejín. Nehovoriac o tom, že ich rétorika jasne poukazuje, ak dlho ich zaujímajú radoví voliči a ich potreby – do skončenia volieb.

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Podvod

Fanúšikovia hokeja, pozor. Neznámy páchateľ ponúka na internetovom portáli falošné lístky na MS

16.04.2024 15:11

Vystupuje pod rôznymi menami, s rôznymi telefónnymi číslami a uvádza odlišné bankové účty, na ktoré žiada zaslať peniaze.

Russia Ukraine War

Chýbali rakety, zničili elektráreň. Zelenskyj sa hnevá, že Ukrajine chýba ochrana, akú dostal Izrael

16.04.2024 15:07

Volodymyr Zelenskyj sa sťažuje, že Izraelu pomohli spojenci ochrániť vzdušný priestor pred útokom Iránu, ale od neba nad Ukrajinou dávajú ruky preč.

Filip Kuffa

Výbor neprijal uznesenie k preletu vrtuľníka s Kuffom nad národným parkom

16.04.2024 14:57

Kuffa mal helikoptérou letieť bez povolenia ponad najprísnejšie chránené územia Malej Fatry, čím sa mali ohroziť napríklad hniezdiace vzácne vtáky.

ČR SR politika premiér Fico návšteva prvá

Prieskum: Za urovnanie vzťahov s Českom je 70 percent Slovákov

16.04.2024 14:15

Opačný názor má 17 percent populácie.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9452367x
Priemerná čítanosť článkov: 3866x

Autor blogu