Založ si blog

Pohoniči svíň . .. marš von z parlamentu . ..

Pri rokovaní o vyslovení nedôvery A.Dankovi sa opäť potvrdilo, že sme (vlastnou vinou) zneuctili pôdu zákonodarného zhromaždenia … a to prenájmom Klubu pohoničov svíň.

Ktosi tam spomínal búchanie vedierkami počas detstva, presnejšie to bol B.Kollár. Možno by si mal spomenúť na iné situácie, ktoré sú nehodné poslanca NR SR.

Madame Nicholsonová bola pobúrená krivým obvinením na svoju adresu, ktoré sa dotýkalo jej pobytu v Kanade a rozhodla sa podať trestné oznámenie. Možno by mohla pri tej príležitosti hneď podať aj vysvetlenia k tej záplave (krivých) obvinení, ktoré rozdáva sama (nielen) na parlamentnej pôde od volieb 2016.

Sulík sa smial na výrokoch A.Danka … ani ja nechápem, prečo sa ešte A.Danko drží funkcie, ktorej nerobí príliš dobré meno, ale Sulík by sa mal v prvom rade pozrieť sám na seba, možno by ho vyškieranie na iných prestalo baviť – napríklad pri spomienke, ako chcel „darovať“ SaS do rúk I.Radičovej. Vari už bola dôveryhodnejšia, než v rokoch 2010-2012 ? Alebo konečne pochopil, že jeho potenciál má mizivú úroveň, a pre nových voličov je príťažlivý asi tak, ako dovolenka s krompáčom v uránovej bani ?

Poslanci MOST-u a SMER-u asi nebudú hlasovať o dôvere A.Dankovi. Preložené do ľudskej reči, svojmu partnerovi neveria, ale pobyt pri moci je sladší ako šálka (bezcennej) morálky a zodpovednosti voči voličom.

Do diskusie sa prihlásilo desať poslancov, medzi nimi aj R.Kaliňák. Danajský to dar pre potreby A.Danka, byť na jeho mieste, a poznajúc momentálny profil politickej popularity poslanca Kaliňáka, radšej by som hodil hlavičku z mosta bez lana, než prijal podobnú obhajobu. Trápenie by trvalo kratšie … ani by to tak nebolelo.

Andrej, Andrej, Andrej … za svoje dane môžem tykať hocikomu, a povedzme si otvorene, čo vystúpenie podnikateľa v kresle prezidenta, to klenot účelového pokrytectva. Už sa ani nedivím, že musí tie prejavy väčšinou čítať … koho by bavilo učenie podobných (pokryteckých) splaškov ? Ale čo by jeden nepovedal, aby si udržal honor … hoci v tomto prípade sa už jedná len o chabé zbytky …

Chliev ? Kdeže, nechcem uraziť poctivé prasce … nemôžu za to, čoho sú schopní ľudia …

Zákon dnes dáva za povinnosť pre rôzne povolania absolvovanie psychotestov. Keby ich dnes uložili poslancom, ktovie, ako by to dopadlo. Možno by zaviedli čakacie poradovníky aj v psychiatrických liečebniach.

Klub pohoničov svíň … asi by sa aj samotní pohoniči urazili, keby mala k nim pribudnúť naša (elita) spoločnosti …

Komunisti … mali sme sa s nimi vysporiadať, stále presakujú do verejného života … keď nie je iné téma, vytiahnu sa komunisti a princíp (stále neprípustnej) kolektívnej viny. Nečudo … v bývalom režime by možno 10% súčasných poslancov bolo v nejakej funkcii, zbytok by možno sedel v base za príživu alebo veksláctvo, niektorí by možno v krčme pri poháriku lacného vína splietali teórie, čo by bolo, keby (pes nekadil) … a niekto by bol možno (súdiac podľa jeho žalostného intelektu) hrdým absolventom – piatej triedy základnej školy.

Ale ináč sme na tom dobre, však máme pri moci pestrý výber „charakterov“ … napríklad psychopatov, daňových podvodníkov, sociopatov, vekslákov, notorických klamárov, prezliekačov kabátov … naozaj výkvet spoločnosti …

Predsa sa len jeden charakter objavil – ak nepodpíšeme jeho dielo z čias šéfovania OSN, podá demisiu …  pochytil ma záchvat smiechu a zjavil sa mi pred očami obraz obesenca, ktorý sa svojím katom vyhráža, ak mi neuvoľníte slučku – prestanem dýchať !

No nič, klub pohoničov ide hlasovať …  všetci sedia po krk v hnoji a vykrikujú, že jeden medzi nimi veľmi smrdí … všetci smrdíte, darebáci !

 

 

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 21:24

K incidentu došlo krátko po tom, ako sa skončil výber 12 porotcov a ich šiestich náhradníkov v procese, v ktorom je Trump obvinený z podplácania pornoherečky.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9457045x
Priemerná čítanosť článkov: 3868x

Autor blogu