Založ si blog

R. Fico sa konečne sťahuje. K A. Kiskovi !

Po dlhom a niekoľkomesačnom trápení našiel expremiér konečne bývanie, ktoré bude zodpovedať morálnemu profilu, stanovenému večne nespokojnými médiami. A napriek tomu, že nenachádza so súčasným prezidentom A.Kiskom veľa spoločných tém, ten sa prejavil ako štátnik a ponúkol svojmu politickému sokovi primerané bývanie – v prezidentskom paláci.

Expremiér určite nebude váhať a prijme veľkorysú ponuku svojho dlhoročného oponenta a bývalého protivníka v prezidentských voľbách. Tým skôr, že v prípade A.Kisku nemajú médiá absolútne žiadne pochybnosti o jeho pozitívnych charakterových vlastnostiach a pokladajú ho za jeden zo svetlých zjavov na slovenskej politickej scéne.

Expremiér sa zatiaľ k ponuke prezidenta nevyjadril, či ju prijme. Určite ju však zvažuje, pretože sa blížia prezidentské voľby a nechce byť stálym terčom kritiky médií a poukazovania na fakt, že býva v obytnom komplexe, postavenom za zvláštnych okolností, využívajúc priestory, ktoré patria (dnes) odsúdenému podnikateľovi L.Bašternákovi.

Analytici tvrdia, že spoločné bývanie expremiéra a prezidenta by mohlo byť prínosom. Upokojilo by rozbúrenú politickú scénu a obaja spolubývajúci by si mohli z očí do očí vysvetliť bez prítomnosti médií otázky, v ktorých sa dodnes nezhodli. Nedá sa totiž pochybovať, že obidvaja patria k historickým osobnostiam politickej scény, ktoré nemajú na svojej povesti ani zamak podozrenia z akýchkoľvek káuz, ktoré dnes tak otriasajú slovenskou politickou scénou.

(Zatiaľ sa nepotvrdili správy o tom, že o spoločné bývanie s expremiérom a prezidentom prejavili záujem aj R.Sulík s I.Matovičom. Médiá si nevedia vysvetliť ani výrok, ktorý zaznel z radov obyčajných ľudí “ v nebi je síce pokoj, ale v pekle býva dobrá spoločnosť “ …) O dobrej spoločnosti v prezidentskom paláci sa nedá pochybovať, no zatiaľ nikto nezistil, kde je situované spomínané peklo …

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Kandidatúra A. Danka je drzosťou najhrubšieho zrna

21.01.2024

A len potvrdzuje, že úrad prezidenta je zbytočný.Namiesto osobností máme ponuku politických pobehajov. Čo neplatí len o Dankovi.Všimol si napríklad Korčok,ako vyzerá žiadosť o vstup na územie nášho „spojenca“ USA ? Američania cestujú na Slovensko bez obmedzení, Slováci pri ceste do USA musia súhlasiť so stratou práva na ochranu osobných údajov a zdieľaním [...]

medvede, tabuľka, Repište

Pellegrini: Mimoriadne rokovanie parlamentu k odstrelu medveďov zatiaľ nebude

28.03.2024 11:31

Zákon o možnom odstrele rizikových medveďov sa má prerokovať v skrátenom legislatívnom konaní na najbližšej riadnej schôdzi.

Francúzsko, hasiči, požiar

V Maďarsku zomrela jedna osoba pri požiari v domove dôchodcov

28.03.2024 11:17

Pravdepodobnou príčinou požiaru bolo fajčenie v posteli, vyšetrovanie však ešte prebieha.

Illinois, police

Útok nožom v Illinoise si vyžiadal štyroch mŕtvych a päť zranených

28.03.2024 10:46

Podozrivého muža policajti zadržali. Motív útoku nebol bezprostredne známy.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,444
Celková čítanosť: 9431918x
Priemerná čítanosť článkov: 3859x

Autor blogu