Založ si blog

Predvolebné smiechoty z kandidátskej struny . . .

SMER vraj vyjednáva o podpore kandidatúry R.Fica na post ústavného sudcu s každým, kto pristane na stretnutie. Údajne oslovil aj Belzebuba, ten je však na lyžovačke v Dolomitoch …

Prezidentskí kandidáti rozdávajú voličom toľko sľubov, že ich poctivosť, česť, morálka a túžba po spravodlivosti sú sprevádzané neodolateľnou vôňou – kýbla “sračiek”.

Chystá sa vraj nová definícia slova “úplatok”. Po novom sa bude tomu hovoriť “motivačný príspevok, vedúci k splneniu povinností, za ktoré dostala povinná osoba mzdu”.

Každá sviňa sa chová na klobásy. Výnimkou sú tie svine, ktoré trávia zaslúžený dôchodok – na Belize.

Základným pilierom lásky vyšších vrstiev je – korupcia. Však čo by neurobil stárnuci seladón, aby sa mohol spoločnosti pochváliť mladučkou milenkou ? On miluje jej mladosť a ona – jeho bankové konto.

V dvadsiatke bola nádherná a ja chudobný … v štyridsiatke má chcela, a ja som bol – príliš triezvy …

Cenu zdravia spoznajú mnohí vo chvíli, keď sa začne prejavovať účinok redukčnej diéty – na ich peňaženke …

Milovať osemnástku v dvadsiatke je prirodzené, obdivovať ju pohľadom v päťdesiatke – je lacnejšie …

Od čias spoznania ceny lacných predvolebných sľubov som sa stal – voličským abstinentom.

Po dvadsiatich rokoch manželstva si našla milenca, vzlykol kamarát. Buď rád, utešoval som ho – tebe navarí, vyperie a uprace, a on ? Zaplatí …

Nevera je forma vyjadrenia nespokojnosti … vernosť až za hrob je snom všetkých …

Dobrý klamár sa pozerá do očí, zlý klamár – neklame …

Múdri premýšľajú, ako zlepšiť život. Sprostí … žijú.

Opakovanie je matkou múdrosti. Keď sa oženil štvrtýkrát, pochopil pravdivosť slov – opakovanie môže byť otcom – hlúposti.

Šťastný chlap žije s najkrajšou ženou na svete – do smrti. Nešťastný chlap vyskúša do konca života množstvo krásnych žien …

Najlepšou milenkou je náhoda … najhoršie sú jej – následky …

Prázdna peňaženka sa dá naplniť, nad prázdnou dušou sa dá – len zaplakať …

Presvedčenie je vecou ceny, povedal si banskobystrický politik a konečne sa našla (štvrtá) strana, do ktorej nielen podal prihlášku, ale ho aj – prijala. Najťažšie sa nesie nezávislosť, z ktorej nič – nekvapne.

 

 

 

 

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Kandidatúra A. Danka je drzosťou najhrubšieho zrna

21.01.2024

A len potvrdzuje, že úrad prezidenta je zbytočný.Namiesto osobností máme ponuku politických pobehajov. Čo neplatí len o Dankovi.Všimol si napríklad Korčok,ako vyzerá žiadosť o vstup na územie nášho „spojenca“ USA ? Američania cestujú na Slovensko bez obmedzení, Slováci pri ceste do USA musia súhlasiť so stratou práva na ochranu osobných údajov a zdieľaním [...]

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Babiš, Pavel

Politológ: Pavel asi Korčoka nepodporí, Babiš chváli Pellegriniho, ale cieli na vlastných voličov

29.03.2024 06:00

Ako vyzerajú vzťahy Česka a Slovenska pred prezidentskými voľbami? Pre Pravdu to vysvetlil český politológ Josef Mlejnek.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,444
Celková čítanosť: 9432891x
Priemerná čítanosť článkov: 3860x

Autor blogu