Založ si blog

O osude Krymu rozhodlo – Kosovo

V čase, keď Američania za výdatnej kolaborácie eurobyrokratov okradli Srbsko o časť územia, aby mohli zriadiť najväčšiu základňu v Európe, a dali tak štát narkobarónom a obchodníkom s ľudskými orgánmi, sa rozhodlo aj o osude Krymu.

A bolo len otázkou času, kedy sa osud naplní. Naplnil sa vtedy, keď napriek predošlým dohodám sa odohral krvavý prevrat na Majdane a k moci sa dostal samozvanec a oligarcha P.Porošenko, za výdatnej podpory neonacistov a obdivovateľov S.Banderu. Európa vrátane Slovenska zatlieskala, hoci sa k moci dostali ľudia, pred ktorými sa aj dnes na Slovensku mohutne bubnuje na poplach a hovorí sa im – fašisti. Majdan bol potvrdený krvavým klincom v Odese, a dodnes nikto z medzinárodného spoločenstva nenavrhol sankcie proti Ukrajine za marenie vyšetrovania spomínaných krvavých udalostí. Možno aj preto, aby sa neodhalilo, odkiaľ pochádzali zbrane vrahov z Majdanu a Odesy.

Krymské referendum bolo len naplnením snáh, ktoré mali svoje korene v čase rozpadu ZSSR, a boli potlačené vyhrážkami Kyjeva za nemého prizerania medzinárodného spoločenstva, pričom kyjevský kabinet v tej dobe rinčal aj použitím jadrových zbraní. A tak sa opäť rozhodovalo o niekom (bez niekoho) … a jadrové odzbrojenie Ukrajiny sa zaplatilo ponechaním Krymu pod jej „kuratelou“.

Na Kryme je dnes pokoj a dokonca aj zanedbateľná menšina krymských Tatárov je spokojná. Iste, niekoľkí naivne veria sľubom Porošenka o návrate Krymu pod Ukrajinu, ale v tomto ohľade sa dá konštatovať v zmysle porekadla „sľuby sa sľubujú a blázni sa radujú“ …

Vyjadrenie slovenskej diplomacie nemôže nikoho udiviť. Ak niečo nemá slovenský diplomat, tak predovšetkým – vlastný názor. Vždy len ochotne opakuje to, čo nadiktovali mocnejší.

No realita nepustí – Krym je dnes ruský, obyvateľstvo Krymu je napriek želaniam eurobyrokratov spokojné a plány Ukrajiny nemajú v tejto otázke váhu fajky dymu.

A kým nezačne hľadanie spolupráce s Ruskom na báze rovnocennosti, bude sa vždy riadiť ruská politika príkladom iných veľmocí …

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9457351x
Priemerná čítanosť článkov: 3868x

Autor blogu