Založ si blog

Umenie obliekania . ..

Pri pohľade na odev novopečenej prezidentky Z.Čaputovej som nevedel, čo si mám myslieť. Žena by mala vedieť, čo jej sedí a naopak – čo sa nehodí.

Stručne povedané – model, do ktorého ju navliekli, pôsobil otrasne. Možno by vyznel na niekom inom úplne inak, ale jej zjavne nesedel. Nevhodná róba bola však len povestnou špičkou ľadovca.

Prešľapov bolo oveľa viac. Môžeme začať nevyriešenými námietkami proti výsledkom volieb, ktoré boli známe už po prvom kole a poslanci parlamentu mali urobiť všetky potrebné opatrenia, aby bol konečný výsledok legitímny. O tom, čo mal urobiť bývalý prezident, sa nemusíme baviť vôbec. Jeho funkčné obdobie jasne ukázalo, že uznáva len tie pravidlá, ktoré mu vyhovujú.

Prešľap A.Danka pri inaugurácii v súvislosti s jeho nepotrebným prejavom len potvrdil, že hrdo-odborne-slušne bola pred voľbami 2016 len fráza v jeho podaní.

Neúčasť R.Fica dokumentovala jeho skutočný postoj, ktorý netreba komentovať. Ani vtedy, ak sa naozaj konala svadba, na ktorú sa vyhovoril. Asi nepochopil, aký je rozdiel medzi politikom a štátnikom. Hoci tento rozdiel nechápu na Slovensku aj mnohí z jeho oponentov.

Ostáva jediná otázka – čo bude, ak dá Ústavný súd za pravdu tým, ktorí vzniesli námietky už po prvom kole volieb prezidenta ? V takom prípade by mandát Z.Čaputovej zanikol, čoho si musí byť aj sama vedomá.

A ak sa pokladá za stúpenca práva a spravodlivosti, a verí vlastným slovám, mala byť prvou, ktorá by odmietla inauguráciu, kým nebudú vyriešené zákonné námietky. Alebo … tiež len frázy ? Nuž, odieva sa do nich ľahko, ale pôsobia rovnako nevkusne, ako sobotňajšia róba. A oveľa ťažšie sa vyzliekajú …

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

sneh, bratislava, sneženie

SHMÚ upozorňuje na sneženie na severnom Slovensku

24.04.2024 14:21

Meteorológovia vydali výstrahu prvého stupňa.

Londýn, kôň, splašené kone, Household Cavalry, britská vojenská jednotka

Londýnom sa preháňali splašené vojenské kone. Skrotila ich až armáda, hlásia ranených

24.04.2024 14:02

Jeho kôň vrážal do áut neďaleko Buckinghamského paláca.

Russia Military Official Arrest

Putinovho generála asi kŕmili úplatkami, jeho žena žila v luxuse. Je to predzvesť konca ministra obrany?

24.04.2024 14:00

Námestníkovi šéfa rezortu obrany hrozí až 15 rokov väzenia. Prečo šéf Kremľa umožnil zatknúť jedného z najvplyvnejších predstaviteľov ozbrojených síl?

Atény / Sahara / Prach / Akropola /

Atény sa opäť zafarbili do oranžova, prach zo Sahary pohltil aj Akropolu

24.04.2024 13:43

Meteorológ Kostas Laguvardos výhľad z jednej meteorologickej stanice prirovnal k pohľadu na Mars.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9461888x
Priemerná čítanosť článkov: 3870x

Autor blogu