Minula sa tráva alebo sedatíva ?

14. novembra 2013, cudzinec, Nezaradené

Táto otázka ma napadne, keď vidím reakcie na úspech Kotlebu vo voľbách a jeho postup do 2. kola volieb župana. Panstvo, o čo vám vlastne ide ? Niektorí pri diskusii pôsobíte, akoby vám vypadla fajka s trávou, alebo si psychiater zobral dovolenku.

Preberte sa konečne – úspech Kotlebu je logickým následkom vlády ignorantov, ale ináč neznamená nič. Aj v prípade, že by sa Kotleba stal županom, budú jeho možnosti oklieštené, pretože župan bez podpory poslancov neznamená skoro nič. Maximálne môže spôsobiť dočasné bezvládie, založené na vzájomnom podrážaní nôh a zamietaní rozhodnutí protistrany. Teoreticky môže vymiesť špinu spod nábytku a odhaliť, ako sa nakladalo s verejnými financiami počas predošlých období. Ale – nič viac.

Tento výsledok by mal byť skôr posledným zvonením pred úplným zrútením všetkého, čo je spojené so slušnosťou a právom na pokojný život. Mal by byť varovaním, že ak budete naďalej mlčať a tolerovať mafiánsky volebný systém, kde môžete voliť len toho, koho vám podstrčia politické strany, alebo nevoliť – lebo skutočný odborník a poctivý človek nemá šancu, tak celá krajina môže skončiť zmietaná sociálnymi nepokojmi.

Svoj osud máte v rukách. Netreba priveľa premýšľať, tým ste stratili desaťročia. Treba konať – vzoprieť sa partokratickému systému, vyjsť do ulíc a dosiahnuť skutočnú nápravu – zvrhnúť systém, založený na klamstve a korupcii. Nič viac, nič menej. A ak budete toto varovanie ignorovať, následky ponesie celý štát a všetci obyvatelia. Pretože dnes môže byť Kotleba bezvýznamným a bezmocným županom, ale raz by mohol byť zásluhou zúfalstva obyčajných ľudí mocným samovládcom.

Takže, zastavme paniku, prestaňme užívať sedatíva, čo nám porcujú sprofanované politické strany vo forme bubáka Kotlebu a začnime konať – vyžeňme prasce od válova, a obnovme pôvodnú funkciu štátu – službu občanom !