Páni poslanci – máte to popletené

24. novembra 2013, cudzinec, Nezaradené

Poslanecký klub SMER-u premýšľa, či nebude blokovať M. Kotlebu vo funkcii župana. Páni poslanci to majú akosi popletené, vlastne je popletená celá táto krajina. A zišlo by sa, ak by sme ju nasmerovali na pravú cestu.

Ako zamestnávateľa ma vôbec nezaujíma názor človeka, ktorý dostal dôveru voliča a je platený z mojich daní. Je to môj zamestnanec a je povinný napĺňať moje potreby a chrániť moje záujmy. Nič viac. Pravidlá určuje vždy zamestnávateľ, a nikdy zamestnanec. Naši páni poslanci to akosi nechápu. Asi preto, že väčšina z nich dlhodobo parazituje v rôznych verejných funkciách, a už dávno zabudli na pravidlá, ktoré platia v bežnom zamestnaní.

Neviem, ako to vidíte vy. Ale mne pripadá hra na koalíciu a opozíciu šikovne zmanipulovaný podvod, kde je hlavným cieľom mať honosné príjmy, a nerobiť – nemať žiadnu zodpovednosť za výsledky práce. A to by sme mali zmeniť. Ak sa chcú hrať páni poslanci na kovbojov a Indiánov, nech si nájdu pieskovisko. Pokiaľ chcú verejné funkcie a peniaze daňových poplatníkov, musí skončiť hra na koalíciu a opozíciu, hádzanie polien pod nohy toho, kto má iný názor a podobne. Za žabomyšie vojny nie sú platení. Skôr by mali byť za to vyhodení. Ako v bežnej práci.

Takže, páni poslanci – túto kašu ste si navarili sami, a sami si ju aj zjete. Zo vzťahu medzi vami a voličmi vyplýva hlavná povinnosť – rešpektovať ich právo na názor, a vykonávať funkciu v súlade s týmto právom. Kotlebu volilo sedemdesiattisíc ľudí – ak ich chcete ignorovať, žiadny problém. Zložte funkcie a vypadnite. A živte sa inou prácou.

Ak chcete ostať v kreslách, zavrite ústa a odpovedajte vtedy, keď sa vás pýtajú. Nikto nie je zvedavý na to, kto sa vám páči a kto nie – ste povinní pracovať v záujme voliča a daňového poplatníka. Nič viac, nič menej. Ste povinní rešpektovať názor voliča, ktorý vás platí a zamestnáva. Na váš názor – kašleme. Ste ľahko nahraditeľní, o čom ste sa mohli presvedčiť aj v týchto voľbách. A nikomu nerastú stromy do neba.

Nezabúdajte – ste zamestnanci, nič viac !!!