Vlado . .. navždy a ďaleko . ..

12. decembra 2013, cudzinec, Nezaradené

… a čím ďalej, tým lepšie. Postihla nás tragédia – najväčší klamár a manipulant odchádza z HZDS, lebo nemôže byť medzi klamármi … vari mu vyrástla zdatná konkurencia ???  😛

Vlado, bol si tragédiou národa a trestom za mlčanie, ktoré sa rozhostilo Slovenskom počas vlastizrady poslancov federálneho zhromaždenia, deliacich túto krajinu protiústavným spôsobom. Bol to prvý krok na ceste k správe štátu pomocou klamstiev, zavádzania a vydierania. Bol to prvý krok na ceste k výberu volených zástupcov na základe hesla o voľbe menšieho zla. A nebol posledný, ktorý postihol tento národ.

Vlado, tešíme sa, že konečne si priznal pravdu … už si odídený. Neodišiel si včera, či dnes zverejnením tvojho plánu na odchod z HZDS. Odišiel si už dávno … v dobe, keď si svojho kumpána a neskoršieho nepriateľa dosadil do funkcie prezidenta. V dobe, keď si túto krajinu rozdával svojim kumpánom, aby si podľa svojich tvrdení vytvoril slovenskú elitu, a krajina sa veselo rozkrádala a tunelovala. V dobe, keď počet nezamestnaných rástol tak prudko, že sme sa nestíhali diviť. V dobe, keď sme sa pomaly a isto blížili k nevyhnutnému – chudobe.

Osprostil si národ, a ten v snahe, aby sa ťa zbavil, povolal ku korytu ľudí, ktorí ho okradli ešte viac. Nenadarmo sa hovorí, že je ľahšie kŕmiť prejedené prasa, než vyhladnuté.

Daroval si nám chudobu, trápenie a pochmúrnu budúcnosť. Možno čakáš, že ti niekto poďakuje … beriem to ako následok veku, ktorý si dosiahol. Ten znemožňuje, aby si svoje „zásluhy“ videl reálne. Nedočkáš sa … ďakujem ti možno povedia tí, čo tvojou zásluhou zbohatli. Alebo tí, čo sa tvojou zásluhou vyhli väzeniu.

My ostatní môžeme povedať len jedno slovo – KONEČNE. Vlado – navždy a ďaleko.