Komunista a maoista na čele EÚ nevadí ? ? ?

24. januára 2014, cudzinec, Nezaradené

Pozreli ste si niekedy históriu predsedu európskej komisie J.M. Barrosa ? Ak áno, a napriek tomu chválite členstvo v únii ako jedinú cestu k prosperite Slovenska (napriek tomu, že na komunistov neustále nadávate na iných miestach) – patríte do bandy zbabelých pokrytcov.

Čo všetko súdruh Barroso stihol ? Stručne (viac nájdete tu) zhrnuté – byť maoistom, predsedom dvoch komunistických subjektov, a ospevovačom marxizmu-leninizmu. Pravičiarom sa stal až vo chvíli, keď zistil po neúspešných voľbách, že k moci nevedie cesta cez jeho stranu, ale iným smerom. Profesionálny prezliekač kabáta … dalo by sa povedať. A súdiac podľa praktík eurokomisie, komunistom a maoistom je dodnes. Stačí si pozrieť diktátorské praktiky únie, rôzne nariadenia a obmedzenia, príkazy a zákazy … neustály boj proti ideologickým nepriateľom. Dnes sa neklaňajú vyschnutej postavičke syfilitika v mauzóleu, ale mamonu moci a majetku na úkor všetkých – demokratickej kleptokracii.

Krajiny, ktoré sa neprispôsobia – vydierajú a rozoštvávajú. Posledným príkladom je Ukrajina, kde ich politika môže skončiť občianskou vojnou. Krajiny, ktoré za pomoci domácich zradcov pristúpia do spolku – vykradnú a zbavia samostatnosti. Dnes ekonomickej, čoskoro politickej. Včera ste nadávali, že o všetkom rozhoduje Kremeľ a dnes nevadí, že podobne koná Brusel ? Kde máte chrbtovú kosť, panstvo ?

Ste zbabelci. Len zbabelci kopú do vyschnutej mŕtvoly a prikyvujú živému zločinu. Ako žijú, tak aj padnú. Skončia ako otroci cudzieho majetku, sluhovia zbohatlíkov (napríklad tridsiatky vlastníkov štvrtiny slovenského majetku), a keď vás niekedy v budúcnosti na ulici nejaký privilegovaný kastovník kopne alebo dokonca zabije … nikto sa nad tým nepozastaví, však zgegol len sluha. Číslo v matrike. Kus … kusom v matrike budú aj vaše deti, či deti ich detí … lebo nie ste privilegovaní. Nekradnete a neklamete. Neprezliekate kabáty.

Mimochodom, kedysi ste sa klaňali žltému kosáku a kladivu na červenom pozadí. Dnes sa klaniate žltým hviezdičkam na modrom pozadí. Náhoda ? Vôbec nie – nacisti značili žltou hviezdou Židov, lebo zvrátený maliar to pokladal za správne. Dnes značia ako menejcenných úplne všetkých … bez rozdielu.

Žijeme v dobe korporátneho eurofašizmu, ktorý je riadený maoistom a komunistom. A ešte to aj ospevujeme …

 

( a malá poznámka na okraj – skoro tisíc policajtov pribudne v rizikových oblastiach, ktoré (s výnimkou Bratislavy) patria „len“ náhodou k najchudobnejším …je to naozaj o kriminalite, alebo skôr strachu z následkov vládnutia zločincov ?)