Ukrajinský ľud (0, 15% populácie) protestuje a žiada členstvo v EÚ

4. februára 2014, cudzinec, Nezaradené

Veru, voliči KSS by sa mali radovať. Ak sa začne posudzovať podpora ľudu podľa euro-ukrajinských kritérií, KSS má právo na účasť vo vláde a minimálne polovicu kresiel v parlamente. Však jej podpora dosahuje viac ako šesťnásobok hodnoty, za ktorú tak neochvejne bojuje únia a Američania. Kedy teda podporia aj oprávnené nároky KSS na podiel z moci ?

Keď už tak rozdávajú groše (alebo sa chystajú rozdávať), mohli by aj pre KSS poslať nejaký balíček – samozrejme, netreba byť chamtivý, keďže Ukrajincov je desaťnásobne viac ako Slovákov, bude stačiť aj poldruhamiliardy eur, nie ?

_______________________________

Nič nebude, ziape na mňa kolega spoza klávesnice a rehoce sa – nás si už kúpili aj s chlpami. Veru … kúpili, okradli a ovládli. Ale, predsa len – nejaká šanca na podarúnok by tu bola, nie ? Však stačí, ak vyjde slovenský ľud do ulíc Bratislavy (teda nejakých sedemapoltisíca kusov oviec) a možno aj my dostaneme podporu …

Netrééééééééééééép … u nás je už demokracia, my dostaneme VUML-om po kotrbe a horúce hlavy schladí vodička zo striekačky …. smeje sa kolegyňa. Hm, na to som naozaj zabudol, že v diktatúre sa dávajú amnestie za ničenie majetku, násilie na policajtoch a okupovanie vládnych budov … ale v demokracii sa prejav slobodného názoru odmeňuje ranou po kotrbe a sprchou zdarma ….

Ale sa máme dobre …. normálne nám národ Ukrajiny závidí …. a protestuje – my chceme do rypáka, my chceme do držky … napokon, čomu sa divíme, však taký Kličko dostával do držky pravidelne a ešte si aj pýtal nášupy ….